:D

Måste bara börja med att säga att idag är jag så jävla snygg asså ! Helt sjukt fan :P
Gjorde mig iording och kände mig assnygg ;) Så jag drog en sväng till Sicka och kika runt lite. Käka lunch och inhandlande lite saker :)

BTW, snart är FEST ERICA ! :D:D Hoppas, hoppas, hoppas iaf ! Då blire askalas fredag - lördag, IGEN ! Haha ;)
Så det känns oxå himla bra.
Är på så sjukt bra humör asså. Måste vara detta underbara väder. Solen bara kastar glädje över mig ;) Haha !

Imöra har jag "sovmorgon" till kl 16.00 ! Det gör mig oxå happy :)


A plea for peace,.

Shit vilken härlig helg det har vare :) Solen har löse hela tiden ! Och eftersom jag har jobbat hela helgen, så har vi mestadels varit utomhus, underbart ! :D Barnen har lekt och jag har solat :P Haha ! Nä men lite iaf, måste ju passa på.

Är på jävligt bra humör med :) Fast ibland så kommer jag och tänka på det där. ÅHH va det stör mig, kan fan inte släppa de. Börjar ångra mig faktiskt. Inte precis det jag vill. Har pratat med As mamma om detta, och hon förtstod mig verkligen, kändes bra iaf.
Men jag skulle så jävla gärna vilja snacka med dig och skrika på dig, fråga va fan du vill.

Fick en as gulligt sms av Fredrik förut; Nu har jag ditt personnummer för evigt på min arm :) ÅHH, fatta fint elr?! Kärlek till han ! <3

Ska duscha barnen nu, sen natta dom. Sen blire film med H :)

My conscience is bleeding,.

It's sunny outside ! YEEES ! Då kan man ju fråga sig varför jag sitter här. Men jobbar man så gör man, viker tvätt, inte så kul faktiskt.
Från och med idag tills på söndag är jag barnvakt åt mina tre små monster här i Nacka. Både A och O är bortresta. Överdrivet taggad ? Inte de minsta. Men lite kul ska det bli. Får ju dock hjälp av As mamma som kommer hit på lördag :)

Det fins vissa jag saknar för tillfället. Det känns lite jobbigt. Men jag längtar inte hem för de ! ICKE ! Har fått nog av Degerfors på ett tag. Somna till lite efter morgon timmarna jag jobbade. Då drömde jag skit hemskt, Fredrik va me, va as jobbigt :( Så nu saknar jag han lite faktiskt :P Hehe !

Nu blire nog snart en prommis med Svennis :) Ska höra om Anna vill me oxå !


Rubrik my ass !

Igår va en så jävla bra dag asså ! :D Solen sken, jag va alltmänt jävla glad och allt va bara bra. Så jag innan jag skulle hämta barnen så låg jag och Svennis ute solen och solade :) Målade även tånaglarna och bara hade de myyyys !
Idag dock så hare vare mulet. Men va iaf ledig på möra, så jag har fått sova :D

Och så har Ericajävel planer för mig dan efter jag fyller. Och jag får inte reda på vad :P Haha ! Men jag hoppas på booyyyys och vin, HAHA ! Nerrå ;)

Nu ska jag och Anna kolla på House, måste ju sitta och dregla lite när Chase leker doktor ;)

Ännu en helg avklarad,.

Denna helg blev det som sagt oxå fest, fest och åter fest.
Började med fredag. Erica och jag va taggade som faaaaan ! Så vi förfesta hemma hos Elin lite :) Sen drog vi till Wickan. Där vette fan asså. Va helt okej, vi va fullare än fullast, som vanligt. Men arg va jag.
Igår vare dags igen. Lagfest på Bruksgårn ! Drog efter 10 min, orka inte va kvar. Drog till Elin, där även Erica och Anna va :) Så då blev de partyyy igen va. Drog in till Statt, typ inge folk kändes de som. Men jag vet inte. Lite mysigt vare.
Efter åkte jag hem och sov. 

Tack till världens bästa Erica ! Förra helgen va bäst, inget kan slå de. Denna helg vart lite konstig, men oxå kul :) Kärlek till dig iaf ! <3 

Ikväll åker jag tillbaka till Stockholm. Ska bli så jävla gött ! Nu längtar jag tillbaks. Blev lite mkt Degerfors nu, för mkt skit ! Nu kommer jag nog inte hem förens jag fyller. Så Degerfors, ses 29 maj !

Asså jag är så himla förvirrad. Äre jag som är störd elr? Har jag missat något? Snälla säg det isf, för jag fattar ingenting.

....,

Jag försökte iaf...,

Nu äre illa,.

Just nu vill jag bara sjunka genom jorden. Fy fan, haha !
Har pratat lite med Anna och fått reda på lite som skedde på Statt i fredags.
Hur fan kunde jag göra så ? Jag måste vara sjuk asså, haha :D
Men nån som har kul åt det är Erica iaf, hon garvar ihjäl sig !
Nu vette fan hur det blir med fredagen. Hmm... Hoppas att det löser sig. Jag och Erica hittar alltid ngt ;) Elr några :D
Men jag har happy endå, trotts att jag har skämt ut mig för all framtid ! Fick som jag ville ;)

Duschen väntar, sedan sägen !

Sagolikt,.

Asså jag kan inte släppa helgen som varit, herregud ! Bästa någonsin.
Igår va man bakis som vanligt, efter lördagens bravader. Igår kväll kom Erica hit. Vi prata om allt vi mindes och inte mindes från fredagen :P Haha ! Prata även om allt som hände och inte hände ;) Och eftersom det va ngt som inte hände så ska vi fixa till det nu på fredag :) För då ska vi ut igen tsm :D Längtar sönder !
Vi käka även pizza, åkte ut och körde runt i Degerfors och Karlskoga. Tog en sväng förbi Donken och köpte milkshake ;) Helt galet va kul jag har med den tjejen, hon bästare än bäst ! Saknat henne as hell, kommer göra det med när hon flyttar. Men då får jag la komma och hälsa på henne :)

Idag blire att åka tillbaka till Stockholm och Nacka. Känns bra, trivs ju där så det är inga större problem. Men kommer tillbaka til Degen redan på torsdag. Då blire fest hela helgen igen ;) Haha !

Ge mig helg och fest igen !

Underbart !

Detta har varit den sjukaste och roligaste helgen på hur länge som helst ! Herregud asså.
Allt började i torsdags, jag och Elin va inne i Kga en sväng på dagen. Sen på kvällen så va vi fest sugna, så vi drog in till Kga igen, och festa litte. Va helt okej kul. Bättre än att sitta hemma. Vakna rätt seg.
Men eftersom det va fredag så ville jag festa denna dag med. Men det va ingen annan som va sugen på de.
Men då hörde Erica av sig :D Jag blev överlycklig ! Så hon kom in till mig, vi gjode oss iordning och drog till Jimmy. Där satt det massa booooyyyys och drack ;) Vi va dom enda tjejerna, men det gjorde inget. Erica och jag trivdes ;) Haha ! Efter 3 vinflaskor så drog vi till Statt :D Så jävla kul vare där ! Och fort gick de. Efter Statt kände vi för efterfest.
Så jag, Erica, Henke och Petter drog till mig. En till vinare gick åt ;) Sen sov vi...
Bästa kvällen på länge. Erica asså, min andra hälft. Min kopia, vi är så SJUKT lika så det är äckligt.
Gårdagen då. Sov hela dagen, sjukt bakis. Men sen vare bara att härda. Elin kom över på kvällen, även lite annat folk. drack lite, sen vare Statt igen. Inte lika kul som fredagen men endå dugligt.

Ikväll blire nog att träffa Erica, vi har lite att prata om tror ja ;) Haha ! Men innan detta blire att söfta litte, och käka midda hos farmor och farfar.

Allt är på topp, kommer leva på denna helgen fram till midsommar !

Hemfärd,.

Ja det blire i morgon. Då tar jag bussen hem till "kära" Degerfors. Blir kvar tills på måndag.
Men det ska faktiskt bli skönt att komma hem. Lite semester. Längtar sjukt efter mammas mat. Vi ska ha Påskmiddag på lördag med, det ska bli trevligt :) Blir jag, mor, far, Fredrik och Johanna, hans tjej :)
Så nu håller jag på att packa, fy fan. Vad ska man ha med sig ? Hur mkt ska man ha med sig ! Alltid samma problem.
Hoppas på att få träffa Anna och Elin en sväng när man kommer hem oxå. Utgång oxå kanske... Va ett tag sen.

Annars då? Mjo, är skapligt förbannad på vissa saker. Men är oxå överlycklig över vårt underbart fina väder. Våren är kommen :D Men är den är för att stanna, troligen inte.

Nu väntar duschen, sedan House !

RSS 2.0