En trött dag.

Ja idag har det verkligen varit en trött dag. Och KALL ! Usch och fy, hösten är verkligen här. När jag skjutsade barnen i morse vid 8 var det knappt 5 plus
ute
 :( Inge kul...
Asså jag hatar hösten. Blir så sjukt deprimerad verkligen. Det är mörk, naturen dör och allt är bara grått och trist.
Imorgon är ledig ända fram till 6 på kvällen. Är ganska skönt. Ska sova läääänge :) Höhö. Som om jag inte sov bort hela helgen liksom ? Men so what ? Jag är depressed va fan :P

Nu vill jag att det ska bli helg så Elin kan komma hit ! Saknar henne. Åhh, jag saknar Anna med :( Ska bli så himla kul när jag kommer hem, myskväll med middag inplanerat :) 

Nej det får bli en tidig kväll ikväll, är så trött. Natti !


Mina Prinsar här i Nacka. <3

Ny vecka.

Måndag förmiddag. Nyss vare ute med Svennis. Han har för övrigt skaffat sig en flickvän :) En svart labbis ! Mysigt för Svennis ;) Gick iaf i över timme runt långan. Hade ju selle så då äre inga problem ;P

Om en timme blire jobb på förskolan och sedan här hemma. Så nu måste jag kila. Ska fixa till míg lite och sedan hoppa på biken :)

sjukt bra humör idag, wie ! :D

Hemlig dejt ?

Hur ensam är man om man har kollar på en hel säsong av Förhäxad på en dag ? Väldigt ensam skulle jag vilja säga ! Detta har jag lyckats med iaf. Haha ! No friends.
Tur att Anna kommer tillbaka på tisdag och att min bästaste Elin kommer hit nästa helg och förgyller min tillvaro :) Utgång står på schemat då ! Ska bli suuuper kul. Jag och Elin har ALDRIG tråkigt när vi går ut. Elr ja, det händer ytterst sällan i vilket fall. Men den kvällen ska bli toppen !

För övrigt är jag på väldigt bra humör och känner mig nervöst glad och pirrig. Helt sjukt vad en så liten sak kan göra. Men jag behöver råd och guidning från Anna nu, alltså min Anna-Karin, du känner mig, hjälp mig !
Undra om ett sms i morgon kväll kan ge mig lycka måndag morgon ? Hmm ;)

Hur som helst, nu ska jag fortsätta att kolla på Förhäxad, det är mitt liv för tillfället. Jag älskar det och det är bäst. Hej då !



I'm Charmed bitches !

The bigg secret.

Ska snarre hämta E och L från förskolan. Har bara dom idag, hela nattan oxå. Även i möra :P Men det ska bli mysigt. Tror att jag ska ta med Svennis i bilen och så åker vi till Måsungen och leker, ta med festis och kakor kanske ;) Haha !
Igår jobba jag 14h och 30 min. Det va jobbigt. Kvällen slutatde med att jag hämtade A på nått ställe utanför Södertälje, DET VA LÅÅÅÅNGT DIT. Haha ! Åkte 20 över 9 hemmifrån, och va tillbaka halv 12.

Dessa föhoppningar, kommer dom aldrig sluta, kommer du nånsin sluta ?

Kärlek <3



Doften av ny tvättade lakan...

ÅH ! Finns det något underbarare ? Sitter här ny duschad och med ny tvättade lakan och ska alldeles strax krypa ner :D Tänkte kika på några avsnitt av Förhäxad innan John Blund tittar in.

Idag när jag skulle natta W så sa han något roligt. "Lina, du blir ju kär i alla killar du träffar !" HAHA ! Han är 7 år :P Han sa att jag hade berättat minst 2 gånger när han hade vare med att jag va kär i killen som vi nyss träffat, på tex bilverkstan elr affren :P Haha, så himla söt.

Neeeej ni, Charmed here I come !

Måndag

Ännu en ny vecka. Full av jobb.
Anna och jag hade en sjukt kul utekväll i lördags :) Va på The Bridge, träffade två "Honks", gaah vad jag älskar Norrland ! ;D Nej men kvällen va riktigt kul verkligen. Va hemma strax efter 5 tror ja de va :P Haha !

Om 10 min ska jag åka och hämta the kids. Så måste rusa nu, lite att fixa innan !

Öhhöhöhh

Sitter här och dricker litte med Anna. Höhö. Vi ska ut ikväll. Ska bli himla nice :D
Skulle chansa på att jag kommer vakna upp med en redig bakfylla och feber i möra bitti...
Känner mig inte så bra, mår dåligt, asså att jag är sjuk. Så har säkert feber nu med. Men det är bara att härda :D

Öl, nu ska jag dricka ÖL !



Höst.

Ja nu är hösten här verkligen. Det känns. Kallt ute, löven faller, det är mörk och man blir allmänt deppig. Det blir jag alldtid på hösten.
Men nu är Anna här och livar up stämningen lite. Känns fint de ;)
På lördag ska vi ut, festa lite. Har lyckats få med henne :P Haha ! Sla bli sjukt roligt iaf !

Har blivit förkyld, suger. Är så jävla rädd varje gång jag blir det att det ska bli som i våras. Men så länge jag inte har feber äre lugnt. Kanske får svininfluensan :P Är jävligt säker på att jag kommer få det dock. Rätt ålder, inget imunförsvar, utsätts för snoriga ungar hela dagarna. Men så äre, kan ju iaf hoppas på en mild version ;)

Dags att sova snart, får sällskap av Anna inatt !

Sällskap !

Wie, jag kommer få sällskap av min Anna i morgon, min hååR :) Så fram till december så är jag inte ensam här längre. Jag har oxå lyckats övertala henne att vi ska gå ut på lördag, la fram många bra anledningar som fick henne på fall ;) Hoppas nu bara att hon inte ändrar sig.
Lite andra saker som kommer ändrar här oxå. Fick en uppenbarelse när jag va och shoppade igår. Hoppas bara att jag är stark nog denna gång att klara av det.
Btw, när jag va och shoppade så fick jag med mig en super snygg jacka hem :) Så himla nöjd !
Sen så kanske jag har köpt en bil oxå. Tillsammans med Fredrik. Jag är dock inte helt säker än. Jag menar, han kommer anväda den 24/7, hela tiden. Och jag bor ju här i Nacka, hur mycket kommer jag få använda den ? Dock kommer jag ju få ha den varje gång jag kommer hem. Då är den bara min. Men liksom, hur ofta är det då. Asså 6 000 är mycket pengar. Måste tänka igenom detta...

Denna vecka kommer bli super jobbig tror jag. Mycket jobb ! Men jag gillart.
Har även kommit till säsong 4 på Förhäxad. Bara 4 kvar nu ;)


Lina är partysugen ! ;D


Det vore inga fel med lite...

Mhmm ! En hemlis.
Detta har varit en sjukt lång vecka, så nu är det otroligt skönt med helg. Ska bara tare lugnt, kanske stan än sväng. Har iof massa och göra, tvätta, städa osv. Kanske måste ta tag i det oxå då...
Efter denna helg så jobbar jag typ 2 elr 3 helger i rad. Så då blire ingen hemfärd till Degerfors på ett tag. Men har hört rykten om att Elin inte festar för tillfället så vette fan om det är värt att komma hem då ;D Haha ! Fast jag är expert på att supa ner Elin, lyckas varje gång att få med henne ut, även fast hon har bestämt sig för att vara nykter och sitta hemma ;) Så vi får se hur det blir med detta Elin ;P

Ska nu kolla klart på Idol, sen blire typ 5 avsnitt av Förhäxad, Världens bästa serie ! <3

Det finns lite för alla

Tillbaka i Nacka va man då. Redan i söndags kväll faktiskt. 
Men helgen i Degerfors va helt sjukt rolig ! Björn på Statt va underbart, så jävla bra va han :D Sen kan man ju disskutera vissa händelser före, under och efter :P Va bara en sak som fattades. My secret ;)

Ska alldeles strax duscha och sedan åka till förskolan och jobba där några timmar.
I helgen är jag själv här i huset i Nacka, skulle va tevligt med lite sällskap. Tycker någon kan komma och hälsa på mig...








My Love !

Har vare i K-hamn idag en sväng och hälsat på min underbara lilla Pernilla Blank ! Saknat henne något så fruktansvärt verkligen ! :( Men nu när hon är hemma i Sverige och jobbar lite annorlunda så kanske det blir en party-kväll tsm innom en snar framtid :)

Ikväll blire altan-mys-förfest hemma hos mig innan Statt :) Ska bli sjukt kul asså. På Statt ikväll så spelar Björn Rosenström, blir 3 gången jag ser han på Statt :P Haha ! Men han är as kul och se verkligen, och det är alltid mycket och roligt folk ute då. Så får väl hoppas på att det blir lika dant ikväll.

Har förövrig köpt en ny mobil, IGEN ! Jag är sjuk och behöver hjälp.
Det blev Sony Ericssons nya w995 i svart. Sjukt jävla snygg och bra ! :) Är super nöjd.

Well fuckers, ska nörda vidare en stund sedan hämta Anna och Elin så fetsen kan börja ;)


I know you want me,


Kyss,.


Min lilla ängel...

Detta har varit en lång dag. Och den är inte slut än. Ska snart gå och hämta W från skolan och sedan ta bilen och hänta L och Lilleman på förskolan.
Sen blire hem, laga mat osv, innan jag tar tåget till Degerfors. Haha ! Känns inte som jag gör annat än att åka dit. Men men, Björn väntar på mig på lördag ;)
Och Svennis sötnos är nyopererad :( Mhmm, men han är på bättringsvägen, som tur är !
Idag har jag för övrig vare barnvakt åt Elina :) Söt unge. Kanske blir fler gånger, who knows.

Dör av hunger snart asså. Ska ta något att äta inna jag kilar.
Ses i dimman fuckers,.


Vissa saker förstår man sig bara inte på...

Det är så sjukt svårt att beskriva hur bra jag trivs här. Jag har en underbar familj som jag bor hos, känner mig så otroligt välkommen och älskad. Sen har jag ju mina arbetskamrater på förskolan. Dom är så sjukt roliga och snälla. Får mycket beröm av dom för att jag klarar av att ta hand om tre mycket livliga pojkar ! :) Och dom tre pojkarna älskar jag så innerligt ! Mina ögonstenar. Det kommer aldrig att ändras. Vill inte ens tänka på den dagen då jag flyttar här i från. Det kommer göra så ont, skära i hjärtat. Men jag kommer och hälsar på. Och det är ju ett tag kvar tills dess iaf :)
Men undra vad man ska göra efter detta ? Plugga, jobba ? Så himla svårt.

Hade iaf en skev helg hemma i Degen. The Poodles va bra och biltemat i Bodegan va nice.
En annan sak som va SJUKT kul va att jag träffa Niklas ! :D Shit asså. Varför kan du inte bo lite närmare ? Vill se dig oftare.

Nu ska jag kolla några avsnitt Förhäxad och dreggla lite över Dan :P
Och Grattis till Lilleman som fyller 3 år idag ! Kärlek <3


RSS 2.0