<3

Igår va den bästa dagen ! Tack alla inblandade ! <3
Är fortfarande bakis som ett as och orkar tyvärr inte skriva allt nu, gör det i möra kanske...
Nu ska jag och Elin in till Anna i Kga där det väntas förfest och sedan Statt !

Lyckad kväll, i kväll me !


20 för fan !

Idag fyller jag 20 ! :D Vädret är underbart och allt är bara toppen !
Blev väckt imorse av att mor, far och Fredrik kom in och sjöng :) Och så fick jag öppna paket ! :D Så 12.45 idag så ska jag på skönhetsbehandling, ahhh ! Så jävla underbart :)
Senare idag kommer även min bror, hans fru och barn. Så bli kul :) Så det blir middag och senare ikväll fest fest fest !

Starx blire systemet ;) Återkommer later om dagen!

Orka rubrik.

Yesyesyes ! Ute och farit har jag varit. Varit i Kga och kollar på Annas lägenhet, as fint vare :) Kommer nog att spendera många nätter där efter Statt kan jag tänka mig.
Sen har jag vaare i K-hamn en sväng, träffa Mickan, gööööör länge sen men ack så trevligt, och Erica :) Vi gick på stan litte, är ju Fastingen, men va så litte folk så vi drog en skärgårdssväng och käka glass ist. Va najs ! Så nu kom jag hem för inte allt så länge sen.
Men innom dom närmsta minuterna så blire sängen. Är trött som en kärring, behöver SÖMN ! Men tror fan inte att jag kommer somna endå, har alltid haft svårt att somna natten innan jag fyller. Och nu när jag fyller 20 så äre ju ännu värre, pirrar i hela magen faan ! ;)
Hoppas på att morgondagen blir lyckad, snälla gud låt den bli lyckad !

Kyss på alla snyggingar !

Fuck,.

Nyss hem kommen. Och ja, jag är vaken, va fan lixom. Jag som skulle sova as länge idag. Men men.
Strax före 10 ringde de på dörren, jag flyger upp ur sängen och springer till dörren. Där står Fredrik ! Frågade om han inte hade nycklar, men jojo, det hade han allt. Han hade bara lust att ringa på dörren för att väcka mig. Sen ville han att jag skulle följa med han och gå till skolan. Det behövde jag sa han.  Så det vara bara att ta på sig regnkläderna och ge sig ut. Helevte va det regna då ! Men det va fa najs att få prata lite med lillebror.
Men nu har jag skoskav as hell. Ont göre...

Funderar på att sova lite till, är jätte trött verkligen, hungrig oxå för den delen.
Måste oxå planera inför i möra. Fyller ju fan i möra ! AHH ! Vill fan inte...

3 dagar...

Herregud, det är bara tre dagar kvar tills jag fyller 20. Nu blir jag stressad !

Kom hem för en stund sedan, har jobbar på förskolan. Alltid lika kul. Men idag vare lite jobbigt när vi va ute, för det är så JÄVLA varmt här. Har vare de i 2 dagar nu. Helt sjukt ! Säkert 25+ iaf. Men det är gött :D Nu är sommarn här !

Ikväll ska jag vara barnvakt och sedan packa. För i morgon åke jag hem till la famila !

Nu ska jag vila, är trötter.

Seg...

Ursäkta den dåliga uppdateringen men jag har verkligen inte haft någon ork alls denna helg. Inte efter att Erica åkte hem, har bara sovit typ :P
Dagarna då Erica va här va iaf super verkligen :) Älskar att umgås med henne, hon är som jag, kanske nästan värre ;)
Denna dag har tillbringats ute i solen lite, och sedan framför datorn. Har spelat Zoo Tycoon, haha ! :D Så jävla kul. Som Sims typ, man kan inte sluta när man väl börjat.

Börjar planera litte inför my birthday som är på fredag. 20 fyller jag. Är otaggad just nu. Tänk om ingen kommer, tänk om ingen vill ut? Kommer sitta hemma med familjen och käka praliner och kolla på Så ska det låta typ.
Men iaf så skulle jag vilja ha fest, men va fan. Är ju bara tråkiga människor i Degerfors.
Åker iaf hem till Degen på onsdag kväll, så har ju iaf litte tid även där att planera.

Snart kommer jag slå pannan i skrivbordet, så trött är jag. Är nog bäst att sova. Btw så saknar jag dig lite,.

At home !

Yees, nu är vi hemma efter en kväll i Stockholm. Drog till ett ställe som heter Club Toxic. Vi hade fan askul, som vanligt ! Sen så bråka vi litte, sen vare efterfest och sen vare dissen. Haha ! Taxi hem iaf.
Kan ju tala om att Erica ligger as däckad brevid mig förtillfället, ingen är förvånad antar jag...

Nej fy fan, nu ska jag sova innan jag ramlar ihop.

Utgång !

Just nu håller jag och Erica på att göra oss iordning, för ikväll blire utgång :) Vart vet vi inte riktigt än. Stureplan kanske ? ;) Haha !
Igår hade vi myskväll med chips och dipp framför tvn. Visade även henne runt i SD.
Idag har vi vare till Nacka Forum och sedan vidare in till stan. Hittade en väska bla, SKRÄLL ! Ja, för det behövde jag ju verkligen, NAAT !
Ajja, nu ska vi fortsätta här, så ikväll kanske de inte blir askalas men ack så kul vi ska ha, och snygga ska vi bli !
Måste oxå tacka Erica som fixa till min blogg, LOVE ! <3

Kyssis !


Ensam,.

Ja det är jag i det stora svarta huset i Nacka. Familjen är ute och seglar.
Så eftersom jag är själv så tänkte jag och Anna att vi skulle mysa till det igår. Vi bastade och badade tunna :) Drack även äppeljuice i Lillemans nappflaskor ;) Haha ! Sedan lagade vi potatisgratäng, kyckling och sallad, asgött !

Just nu håller jag på att städa och tvätta, finns ju roligare saker att göra dock...
Men snarre ska jag ta en lång promenad med Svennis, är hundvakt tills imöra :) Så vi ska nog traska en sväng till Måsungen tror ja.
När jag har gjort det ska jag städa klarre, duscha och sedan åka in och möta Erica som kommer hit :)

Igår fick jag reda på en tråkig sak. Min farfar ligger på sjukhus :( Hoppas på att han blir bättre snart !

Nej nu ska jag rycka upp mig och knalla ut med Svennis ! :)

Cosy !

I söndags var jag på min första FINA middag. Familjen jag bor hos hade middag, elr rättare sagt födelsedags middag för mig och O, som förövrig fyller 39 idag, Grattis till han ! :)
Detta var en sån här fin middag när man har fina skor på sig innomhus och det är flera bestick framdukade, man ska ju byta efter varje måltid. Det va trerätters och så jävla gött :D O som hade lagat maten. En till grej som va lite kul va varje gång vi skålade så skulle man ha ögonkontakt med alla innan man drack och lika dant efteråt, + att vi fick inte sätta ner våra glas förens O hade gjort de. Då kändes det verkligen som att man va på en tjusig middag på hovet typ :P

Har vare hemma med sjukt barn i två dagar nu, stackars Lilleman har hög feber. Men han är på bättringsvägen. Även min lilla Svennis har vare dålig, trodde fan han skulle dö :( Men nu mår han oxå bättre :) Och jag själv har haft nackspärr, röckigt ! Men nu mår vi alla bättre, haha !

I morgon åker familjen ut och seglar, och på torsdag kommer Erica hiiiit :D ÅHHH ! Pörrerica kommer hit och lättar upp stämmningen i Nacka :D Ska bli så jävla kul !

Nu sitter jag här och väntar på att Anna ska komma hit med glass till mig. Haha låter som jag är värsta gravida bruden som väntar på sin kille :P Nu ni, 10 dagar kvar !

Ta det lugnt med mig,.

Yeees ! I går drog jag och Anna in till RixFm festivalen i kungsan, va rätt kul. Träffa Linnéa och Andreas där oxå. Måns va fan bäst asså, och snyggast, haha :D Och Snow Patrowl (?) va där ! Hallå asså, as bra !
Men iaf, vi lyssna på allt, dorg sedan till Max och köpte med hem.
Idag hare bleve litte jobb från 10.30 - 13.30. Blev fotboll och tennisträning med L bla.
Nu på kvälla har Anna och jag vare i Järla, Anna har vare barnvakt, så jag fäljde med som selle. As trevliga va dom, Engelsmän vettu ;)

Har funderat lite, och kommit fram till att jag älskar att mitt jobb, och nästan ännu mer det jag har på förskolan. Undra om man skulle ta och bli förskolelärare? Kanske inte bra betalt men dock eftertraktat och kommer alltid att vara. Men vette fan asså, behöver råd och ska fundera litte...

Btw, 13 dagar tills jag fyller 20, skriv upp de !

Nu behöver jag sömn, God Natt !

The city !

Today har jag vare ledig på dan. Så jag sov hos Anna, va cosy ! :) Sen vid halv 3 drog vi in till stan, där vi träffade Elin ! :D Åhh, vare nöe länge sen elr ? Faan, så fåre inte va. Så vi satte på oss på Wanyes och fika och snacka om allt som hänt. Så nästa helg kanske det blir ferre i Eskilstuna :)
Sen nu på kvälla har jag har jag jobba, och sen drog jag och Anuus till Maxi en sväng, skräll ;) Haha !
Imöra blire att jobba på föskolan ett tag, sen in till stan där det är RixFm festivalen i Kungsträdgården :) Ska bli röckigt, höhö !
Och idag inne i stan hitta jag en assöt klänning som jag ska ha när jag fyller 20, som för övrigt är om 15 DAGAR ! Så nu kommer jag va assnygg, men det var ju inte direkt någon nyhet så...

En film tack, men det blire inte !

Do you know your enemy ?

Asså det gör ont i mig. Sitter här och lyssnar på Green Days senaste låt Know Your Enemy. Fy fan va underbar ! Längtar tills på fredag då deras nya album släpps :)
Btw så skulle jag göra allt för att få gå på deras konsert på Globen den 11 oktober !! AHH ! Ge mig pengar snälla !

Får panik asså, jag älskart !

HÖR DU MIG?! SER DU MIG?!

Sitter här i Nacka och går igenom helgens händelser i mitt huvud. Så jag tänkte berätta om det jag kommer ihåg ;) Haha !

På fredan så kom Pillan och Erica hem till mig. Vi käka litte pizza och gjorde oss i ordning. Hitta dock ingen förfest så vi stanna hemma hos mig och hade de mys ist :) Vid 11 tiden bar det av till Wickan där Sugarplum Fairy spela. Dom va as bra och sångaren va ju de snyggaste på länge ! Va ju dock inge folk där, men vi hade askul iaf, skräll ! Haha ! Sen blev de bussen hem. Erica duscha och däcka på sekunden medans jag och Pillan prata minnen och framtida fängelsevistelser.
Lördagen då så vakna vi bakfulla som getar. Åktre in till Kga och käka Max, va överdrivet gött ! Knalla runt lite och hitta litte grann. Åkte sedan hem och kolla på film söfta och halv sov hela dan.
Men sen blev klockan mkt och det va dags för fest igen :) Kom lite tjejer och vi spela Sanning och Konsekvens. Haha, intresant ! Drog in till Statt vid 11 tiden, bussresan dit va ett helvete, to much kanske ?
Väl där inne vare as kul ! Haha, mer tänker jag inte säga, mysigt oxå kanske.
När vi sedan skulle gå till bussen så sa mina fötter emot, hade as ont. Så jag fick låna Vadmans skor så jag inte skulle gå barfota. Så jävla gulligt :) Tack ! Bussresan i sig va oxå nice.
Väl hemma så "somna" Pillan, Erica va på villovägar ;) och jag bara satt. Men efter ett tag så kom Vadman och Dicken och gjorde oss selle över natten.

Så detta va min helg !
Måste säga TACK till Pillan och Erica som tillbringade den med mig, ni är det bästa jag vet ! Kärlek till ER ! <3

Nu ska jag och Anna gå ut och gå, ska oxå uppdatera varann lite ;)

Fredag !

My fucking GAAAAAD vad jag längtar tills ikväll ! Ska bli så jävla kuul :D

Nu är man ju som sagt hemma i Degerfors. Kul ? Vette fan. Kul för att det ska bli fest ? ÖHH, AHH :D
Har nyss käkat makaroner med ost, så jevla gött !
Just nu vill jag bara att klockan ska bli typ 5-6 så Erica och Pillis Pillan kan komma så vi kan göra oss i ording inför kvällen :D Va så oerhört länge sen vi festa ihop, elr ja, överhuvudtaget umgicks alla tre ihop. Så det ska bli riktigt kul faktiskt :)
Btw, så åkte jag och Fredrik och sola igår i Kga, bästa jag gjort. Fan vilket High Fly solarium ! Så jag åkte dit idag med. Så nu ser jag ut som en tomat, helt fucking rööööd ! Not fun, hoppas det försvinner tills ikväll...

I morse när jag vakna gjorde det ont i hela kroppen, och inte sån smärta att jag har slagit mig. Utan innuti, i själen. Fy fan, mådde skit verkligen. Men nu äre bättre, har får intala mig själv att det bara var en dröm, kommer aldrig bli sann :(

Nu niii, nu ska jag vila... Sen hämta mor i Kga, köpa lim, sen partyyyy !

Yes oh yes !

2 dagar kvar nu !

Yeees, i möra åker jag till kära Degerfors. Hatar fan skiten, men inte nu när jag ska träffa Erica och Pillan :)
I morgon ska jag oxå jobba på förskolan 9-14. Så det blir att stressa hem för att hinna till tåget.

För övrig så är jag lite arg, men det sover jag bort ! Kommer vakna asa glad i möra :D

Ja detta kändes ju värt. GodNatt, tror ja ?

3 dagar !

Japp, 3 dagar kvar, sen äre ferrreeee ! :D

Jobbat länge idag, till halv 10. Så nu är jag lite trötter. Så ska nog sova snart, får höra med Anna. Hon ska sova här, skönt med lite selle faktiskt.

Är för övrigt på lite extra bra humör idag, finns två anledningar ;) Och dom ska ni skita i !

Nu ska jag borsta tänderna, kyssss !


Nu är det nedräkning !

Nu äre 5 dagar kvar till PAAARTYYYYY ! YesYes :D

Min helg har vare toppen ! Mor och far hade varit här :)
Så på fredan gick vi på Nacka Forum och kolla bla. Sen på eftermiddan så vare Musikal som gällde ;) Buddy Holly ! MED BROLLE !! :D Helvetes jävla skit fucking kuk va snygg han va ! :D Han är fan inte mänsklig.
Sen på lördan va vi runt på stan en massa. Gick överallt :) Riktigt fin hufvudstad vi har !

Nu vill jag oxå tillägga för er som missade det att det är 5 dagar kvar till fest !
Så på torsdag kommer hem, och fre-lör blire askalas med Erica och Pillan :)
Ska för övrigt bli as kul att träffa lilla Pillis med dom nya pattarna. Har inte festat ihop på 100 år.
Och grattis ERICA som är nöjd och glad efter helgens tillställning ! <3

Kyss i röva nu äre glass som gäller !

RSS 2.0