Party :)

Nu blir det utgång med Linda :) Ska bli grymt roligt ! Tack Benne som pusha på oss <3
Höres i möra, nu ska jag bli ****.

En dag med fina inslag.

Sitter just nu hemma hos Linda. Jag fick bryta mig in i huset för lilla Linda hade somnat brevis lilltösa när hon hade nattat henne :P Hehe.
Började denna dag med en långpromenad, underbart. Green Day i lurarna, aldrig fel.
Ikväll blev det en lång kväll. Har ju som sagt hjälpt A och O, men det va himla trevligt. Så himla kul, för dom visar verkligen att dom uppskattar det :) Så himla fint va allt, ja menar all mat och så. Det har varit en kille här idag, vid namn Linus (en väldigt sööööt Linus), som lagat all mat, eller ja, snittar och tilltugg. Men shit va duktig han va ! Allting va supergott och supersnyggt !

Snart ska väl Linda och jag sova antar jag, rätt trött, som vanligt ;) Imorgon blire upp tidigt. Och till veckan ska jag och Linda börja med något intressant. Hoppas på bästa resultat !


Idag hade jag på mig lacktajts och ett nytt blommigt linne från Gina :)

Något är fel

Sitter här mitt i natta och kan inte sova. Är jätte trött men finner igen ro. Något är fel, men vad ? När jag väl somnar så sover jag lääänge, mellan 10-16 timmar om ingen väcker mig...
Denna dag har iaf varit seg. Har dock varit duktigt och vare ute och gått i lite mer än 1 timme. Känns skönt. Så kanske allt det hemska kan försvinna. När jag va ute och gick så märkte jag plötsligt hur jag satt på bryggan vid Måsungen. Satt och grät. Tankarna bara snurrar omkring i huvvet.

Imorgon blir det promenad, dock utan tårar hoppas jag på. Sen på kvällen ska jag agera servitris/hjälpreda här hemma, då O och A och en liten drink fest. Eller ja, liten och liten, över 40 personer kommer :)

Idag har jag också varit snäll och brännt ut alla avsnitt av Mysteriet på Greveholm åt the kids :) Hoppas dom gillar det, för jag älskar det ! Bästa julkalendern nånsin.

Tidigt i morgon bitti åker Anna hem. Hon slutar att jobba här i Nacka. Känns tråkigt. Men hoppas på att Linda och jag kan umgås lite. Fan Anna, våra lapdance pass då? ;) Vi måste öva, öva, öva !

Ska försöka klubba mig själv nu, måste sova. Annars blir det en jobbig dag i morgon.



My day.

Sitter här och kollar på House. Är så trött så tat det svider i ögonen !
Började denna dag med en långpromenad med A, riktigt skönt ! Gick ca 5 km skulle jag tro att det va. Sedan hem och duscha och sedan en sväng på Nacka Forum och Sickla med Anna och Linda :) Himlans trevligt.
Igår kväll blev det också en långpromenad. Gick i över 1,5 timme. Efter det duschen och sedan krypa ner mellan nytvättade lakan :) Mmm ! Finns det något mysigare ?

Inte nästa vecka, men veckan efter, så är jag hemma en hel vecka i Degerfors. Ska bli kul :) Ska rida, kolla upp lite mer om min utbildning och bara ta det lugnt. Träffa some friends också hoppas jag. Blir iaf en fika med Elin, men ska även höra av mig till Pillan och höra om hon kan offra lite av sin tid för att tillbringa den med mig :) Hoppas på det iaf, saknar henne ! :(

Ska kolla klart på House nu och sedan sova. Gooood Night .



091026

Litter här och lyssnar på Green Day. Bäst helt enkelt :) Men ska gå och hämta w nu, och sedan dom andra pojkarna.
Ikväll ska jag satsa på en låååång promenad. Rensa tankarna och få lite luft.
Panik ! Har snart kollat klar på Förhäxad, för fjärde gången. Vad ska jag kolla på sen då? Måste hitta något. Hmm.

Ah, måste kila. Bye !

Holiday !

Har varit en dag på förskolan. Kallt, men helt okej.
Idag har jag oxå smakat Sushi för första gången. Stolt över mig själv :) Det va inte så äckligt som jag trodde. Det va ju inte skit gott heller men ätbart iaf.
Denna helg kommer bli lugn och skön. Imorgon ska jag fika med Ida i Nacka Forum :) Ska bli kul, va ett tag sen vi sågs nu. Sen på kvällen bli det barnvakt. På söndag har jag inte planerat något. En långpromenad kanske ?
Lilleman har nyss varit här nere hos mig, han är så mysig, och full i fan :D Haha !

Snart blir det Idol och fredagsmys ! Anna och Linda kommer förbi och kollar med mig.

Ny livsstil ?

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men jag har mått kasst och inte haft ork. Har verkligen tänkt på hur jag ska kunna hantera detta, men jag kommer inte fram till någonting. Trodde att jag hade kommit över detta problem för FLERA år sedan, men det har jag inte. Och det är tydligt.
Allt detta gjorde att min helg blev helt fucked up. Speciellt lördagen. Och jag mitt dumma fan kan ju inte ens åka hem och lägga mig, nejnej. Vi drar ut på äventyr ist, och rör runt ännu mer i mitt lilla huvud.
Men nu har jag iaf bestämt mig gällade dig. Det är över, orkar inte längre. Finns annat jag kan lägga min energi på ist.

Kvällen hos Anna va isf supermysig, hon vart så himla glad :)
Något annat som va bra med helgen var att jag och Elin åkte till stallet och red i söndags. Helt galet kul :D Va så länge sedan. Och när jag satt där på hästryggen så började jag nästan gråta, jag saknar det så himla mycket. Jag hör hemma i stallet, vill så gärna finna tid, och pengar, att rida.

Idag har det varit en bra dag. Hat varit ledig från A under dagen, vilket gjorde att jag trodde att det skulle bl ien jobbig dag, för mycket fritid och för många tankar. Men ist så följde jag med A till IKEA :) Hon bjöd på lunch och vi gick där hela dagen kändes det som. Asså jag har verkligen hamnat i VÄRLDENS bästa familj ! Jag kan prata om nästan allt med A, hon är toppen ! Jag älskar er <3 Kan inte ens föreställa mig hur det kommer att kännas när jag flyttar här i från till sommaren...

Ska försök finna lite ro nu och sova. En eftermiddag på förskolan väntar i morgon. Nu blir det 1 elr 5 avsnitt av Förhäxad.

Hat.

Måste få avreagera mig lite. Utöver den underbara kväll hemma hos Anna idag, som är mina bästa stunder, tillsammans med mina älsakde vänner, så är jag är jävla arg.
Jag har aldrig blivit så förolämpad i hela mitt liv ! Jag ville bara bara gråta, seriöst. Det du sa, du som är proffissionell, satte sig djupt in i mitt huvud. Kommer inte glömma detta. Fan, ska detta betyda att jag kommer bli körd i huvve nu ? Ah men tack i sånna fall.
Och som grädden på moset så har jag högt blodtryck, föööör högt. 180/100. Kul. Det ska ligga på ca 120/70, har jag för mig iaf. Så ahh, medicin forever ?  Vi får la se...
Jag vill avsluta med att jag hatar vårdcentraler ! Ni kan ta er i röven.


Degerförs.

Hela denna eftermiddag och kväll har spenderats i Annas lägenhet :) Jag och Emilia åkte dit vid halv 4, hade fixat nykeln av Emil. Vi städade hela lägenheten, lagade mat, tände ljus och gjorde det allmänt mysigt :) Sen vid halv 7 kom Elin och Anna dit. Så blev det suprise suprie ! :D Anna visste ingenting om detta. Men hon blev iaf superglad :)
Imorgon ska jag men Anna och Emil till IKEA. Och efter det blir det hem och börja göra sig irodning och förfesta lite med Anna och Elin, och kanske lite mer folk. Vid 6 tiden går vi till Bea och fortsätter där. Men sedan blir det skum på Wickan, wihoo :D Ska bli sjkut kul !

Jaaa som ni kanske förstår så är jag hemma i Degerfors. Känns bra. Åker tillbaka till Nacka på måndag. Känns också bra.

Ska sova nu tänkte jag. blir en låååång dag i morgon.
Lööööv.

Jag behöver sällskap.

Jag är så jävla sälskapssjuk för tillfället. Och det känns som att mamma och pappa börjar tröttna på att jag ringer 2 gånger om dagen och frågar vad dom gör och babblar på om allt och inget :P
GAAHH, i neeeed somebody, vem som helst ! Tur som fan att jag ska hem på torsdag, längtar faktiskt hem. Mammas maaaat ! :D

Ska fortsätta att kolla på House nu, ge mig Chase <3

Han skulle inte heller vara fel att få sällskap av ;)


I had the time of my life,.

Vet inte ens vart jag ska börja.
Igår va ja på en konsert i Globen. Gruppen som spelade va Green Day. Jisses ! Så sjukt bra. Det är lätt det bästa jag har sett i hela mitt liv. Jag är kär, jag är helt såld verkligen. Det går ju såklart inte att jämföra med Thåström, det är liksom en helt annan grej. Men ahh, helt galet bra och underbart vare iaf :) <3
Dagen började iaf med att jag åkte in till stan för att träffa min kusiner som också skulle se dom. Vi gick och käkade och bara pratade med massa. Va jätte kul att träffa dom :) Sedan gick vi på stan och kikade innan det va dags att bege sig mot Globen ! Vi alla tre var helt saliga.
Tror inte jag kan beskriva hur det kändes att va där, att få se och höra en av mina största Idoler. Jag älskar dom. Har verkligen alltid velat sett dom. Men aldrig gjort det. Kan nu säga att kommer dom till Sverige nästa år, så ska jag vara där ! :)

En annan rolig och helt underbar grej är att min dröm håller på att gå i uppfyllelse. Jag ska utbilda mig till Proffessionell Nagelterpeut :) Helt galet.
Mitt liv går i rätt riktning nu känner jag ! :D

På torsdag kommer jag hem till Degerfors. Så på fredag blir det mysmiddag med Anna, Elin och Emilia :) Typ som en födelsedagsmiddag till Anna. Eftersom hon fyller 20 idag :) Grattis gumman, Älskar Dig <3 Och på lördag blir det fest för Bea som fyllde 20 förra veckan :) En toppen helg att se fram emot helt enkelt.

Idag är jag på sjukt bra humör och kommer somna som en lycklig människa ! :) WIOHO ! Haha !


Ett fullsatt Globen, Kärlek <3


Vill ha dig nära...

Igår vart det ju en liten tur till Nacka Forum. Passade på att klippa mig, blev super nöjd :D Ingen total makeover men lite kortare och mer frisyr :) Köpte mig även ett par skor, kändes att det behövdes ;) Haha ! Aja, iaf skit snygga. Kankse tar kort på dom någon dag :)

Satt och kollade på bilder häromdagen. Blev värsta nostalgitrippen. Hittade bilder från studenten och balen :) Asså det är sjuk vad jag saknar den tiden. Då va allt på topp. Hittade även bilder från några fester i våras, bla mina och Ericas, och även Elins, små galna kvällar på Statt och Wickan. Där större delen av kvällarna bestod av på tok för mkt alkohol och minnesluckor :P Haha !

Satt och räknade lite på mina timmar (hur mkt jag har jobbat denna vecka) förut och såg att jag har inte varit hemma i Degerfors på 5 veckor ! Galet. Men jag kommer ju hem nästa helg :) Ska bli riktigt kul faktsikt. Saknar mamma och pappa. Och även lite mer folk :P Well, imorgon blir det lite jobb på morgonen och sedan på kvällen ska jag bara barnvakt. Nu ska jag kolla på sista delen av Idol och även ge er lite nostalgi bilder !

    
   


I wish that you could understand

Nu vare ett tag sen.
I helgen va iaf Elin och Sara här. Vi gick ut på kvällen, VIP och Stureplan ! Haha ! Så himla inte min grej. Men det va helt okej, gillar dock ställen där man kan dansa mer.

Denna vecka en en trött vecka. Vet inte varför. Inte så att jag jobbar överdrivet mkt. Bara att jag är överdrivet trött. Säkert detta jävla mörker som har kommit. Asså jag verkligen HATAR hösten !

Nu ska jag och Anna snarre sova för i möra blire Nacka Forum en sväng. Ska bla klippa mig. Kanske blir en total makeover ;) Höhö.

Från helgen:

Ölin på G !

Jag röckar !


A working class hero

Nu har jag vare duktig och städat HELA källaren. Tycker jag va bra gjort av mig :) Nu ska jag göra mig iordning lite och sedan åka in till stan och möta upp Elin och Sara :) Ska käka lite och sen tillbaka hit och börja festa ! :D
Igår va det en bra dag. Hundprommenad med en viss. Kul med sällskap :) Sen på kvällen drack jag och familjen vin och åt god mat. Idolmys på kvällen med vin och tvättvikning blev de me :P

Nej fuckers har inte tid med detta, höres laaater !


Min Elin <3

Det fanns en tid då jag brydde mig, jag hade en anledning.

Idag har det varit en bra dag. Va ju som sagt på Nacka Forum, hittade bla en klänning till helgen och en vinterjacka :) Super nöjd !
Asså det är sjukt vad jag längtar till lördag, min Elin :D Vi ska röja aaassseeeetttt av alla som vanligt på dansgolvet ! ;D
Längtar även till nästa helg, så spelar Green Day i Globen ! Jag kommer gråta <3 Sendan helgen efterdet så äre firande av Anna på fredagen, en mysig middag med henne och Elin. Sen på lördagen så äre dags att fira Bea och sedan utgång :) Kan inte bli bättre !
Nu ska jag snart sova tror ja. Är trötter... Imöra blire lite jobb på förskolan, tvätta och städa.

Jag är lite besviken på dig min vän... :(


Sjukt gammal bild på mig.

Om du ändå kunde göra mig lycklig...

Denna morgon började med ett varv runt Långan. Med trevligt sällskap ofc :) Nu har jag kommit hem och ska göra mig iordnig. Ska åka till Nacka Forum en sväng med Anna och Linda. Har lite saker som måste inhandlas :P Bla saker inför helgen, :D Ska bli så kuuuul ! Tror även att jag kommer vara själv under helgen, hoppas då oxå att Svennis är kvar hemma :) Min älsklings vovve !

Nu blire en snabb powernaaap sedan att åka !

RSS 2.0