Sista kvällen.

Ja ni, detta är min sista natt i Nacka för sommaren. Tur som fan att jag kommer tillbaka till hösten, kommer sakna familjen och livet här ! Åhh, jag kommer sakna Svennis ! :(

Idag har vare jobb som vanligt. Bara ETT barn idag, haha ! Så vi åkte in till stan och kolla på vaktbyte på Slottet, elr Högvakten tror ja de heter ? Aja, va rätt intressant att se, och varmt om inte annat !
A kom och hämtade mig och vi åkte till Porche Center vid Kungens Kurva. Där skulle Porchen hämtas, så jag fick köra Volvon tbx, läskigt som fan att köra hem asså, as mkt trafik, vet inte vad jag ska osv. Men jag överlevde och hitta hem. Hade ju dock GPS och följde efter A hela vägen ;)
Sen när vi kom hem statte jag igång att städa hela källaren. Efter ett tag ropade A att det va mat. ÅHH ! Hon hade gjort det så mysigt asså :) En jättegod sallad, vin, lyxknäcke och ost :) Så vi satt ute och åt och bara pratade, så himla mysigt vare :)

Så nu sitter jag här nyduschad och ska snart packa det sista och sedan sova. Får även sluta tidigare i möra, underbart !

En skärgårdsdröm,.

Gårdagen i skärgården vad en av dom bästa dagarna jag haft i Stockholm ! Helt underbart.
Vid 11 tiden begav vi oss mot båten, som ligger precis utanför huset. Åkte ut till Stockholms yttre skärgård. Så jävla vackert ! :) Helt fantastiskt. Vi hitta en ö med massa fina, stora och släta stenar där vi stannade till. Där var vi till kl 5 :) Sola, åt lunch, toppa fötterna, barnen badade dock ;) Det va så harmoniskt så det finns inte, så himla rogivande. När jag blir rik ska jag köpa mig en båt, finns inge bättre !

Idag vare jobb som gällde, 2 barn på förskolan. Haha ! Så vi packade matsäck och begav oss till Vasamuseet. En varm dag om inte annat ! Dom renoverar på föskolan för tillfället, och idag vare värsta snygga lärlingen där, HOOOOT ! :D Gick förbi några extra gånger, fråga hur det gick, om dom ville ha vatten osv ;) Man måste ju passa på va fan.

Har nyss sagt hej då till W och L, dom åker ut och seglar med Os föräldrar, och kommer inte va hemma när jag åker på onsdag. Det va jobbigt som fan, och jag grät.

Nu ska jag ta en dusch, packa och skriva klart mitt brev till familjen. Sen blire efterlängtad sömn !

Soooooool !

Jag älskar svensk sommar ! <3
Har varit ute i solen större delen av dagen, helt underbart. Har solat och bara tage de lugnt. Annars har jag inte gjort mkt idag. Skönt för en gång skull att ha en oplanerad dag och inte göra någonting.
A fråga mig förut om jag ville åka med dom ut med motorbåten i mogron. Och självklart sa jag ja :D Blev så himla glad när hon fråga. Så i möra blire att åka båååååt hela dagen :) Annars i morgon blire packning och städning. Varför ? Jo, för att på onsdag kommer Fredrik hit och hämtar mig, och då blire att flytta hem över sommaren.
En hel sommar utan jobb ska bli skönt, Me love semester !

Annars då? Jo men det rullar på asså. Har gått och varit lite små irriterad av och till idag. Pratade med Anna för en stund sedan och vi kom fram till att de blir att nita dom jävlarna när jag kommer hem, ställa upp dom på led och ge dom en snyting !
På tal om det, Finns här alltid, dygnet runt, älskar dig ! <3

Nu väntar tre hårda dagar på förskolan. 7.40 - 17.00. Ingen rast. GO LINA !

Perfect !

Sitter här helt död asså. Detta väder gör en helt slut, men jag älskart ! Mer sol !
Jobbar ju som sagt på förskolan denna vecka. Tycker verkligen om de. Är ute i solen hela dagarna, så idag brände jag mig rätt rejält. Så efter jobbet drog jag in till stan och införskaffade solkräm :) Hittade även ett linne, armband och ringar :)

Nu har jag precis kommit ur duschen och ska smörja in mina stackars knall röda armar. Sen blire sängen, underbart !

Rubrik.

Har haft världens mest värdelösa helg tror ja. Ska fan aldrig mer fira midsommar !
Börja med att jag inte kunde följa med till Ransäter.
Träffade ju dock Elin som jag inte sett på evigheter, så det va ju kul. Men vi satt på mitt rum och drack i 6 timmar och leta fest. Åkte till en i Kga, RUTTET ! Va ju kanske bättre än att sitta hemma, men inte långt ifrån asså...

Nu sitter jag iaf i Nacka igen. Ångrar nästan lite att jag åkte till Degen, men skit samma. Pratat lite med Hanna i helgen. ÅHH ! :D Kan ju säga att hon hjälpte mig att få lite insikt. Tack för hjälpen baby ! <3

Snarre blire sängen. För i möra börjar jag jobba på förskolan, 9-17 hela veckan. Kommer bli tufft men ack va gött med pengar !
Kärlek till vissa, en pinne i röven till andra ! God Natt,.


I want you so bad.

Sitter här i Degerfors...
Är sjukt trött, ska nog sova snart tror ja.
Imorgon ska jag först äta med mor och far, ska bli mysigt. Sedan kommer Elin hit :) Ska bli så himla kul, va så länge sen vi sågs. Så vi ska göra oss iordning och sedan hitta någon stans att vara :P Haha ! Får se vad som händer. Har inte allt för stora förhoppningar då jag hatar midsommar !

Nu har jag ju oxå slutat för sommaren hos familjen. Men ska tillbaka till Nacka på söndag. Ska jobba på föskolan i 1,5 vecka. Sedan blire att åka hem för sommaren :D

Nääääääää, nu ska jag umgås med min far ! :)

Panik.

Idag har blod blivit spillt i Nackahuset.
Lilleman fick sig en smäll och blodet bara spruta. L blev livrädd och W sprang efterpapper. Lilleman själv storgrät och hyperventilerade. Jag och andra sidan fick panik. A och O va inte hemma, va fan skule jag göra ?! Det bara rann och det var blod överallt.
Tur som fan att han mår bra nu, annars hade jag inte kunnat leva med mig själv, fan det hände ju under mitt ansvar !

Ska nog sova nog, har så sjukt dåligt samvete.

Beauty.

Detta har nog varit den tråkigaste helgen på länge. Va oxå den nyktraste på länge ;) Haha !
Nä men seriöst asså, så jävla tråkigt.
Ända kul va bion jag va på i fredas. Och så träffa jag Elena igår. En tjej från Bulgarien som har tagit över Buas jobb. Så vi tog en fika. WUHUU! 1 timme som gick att leva med...
Idag har jag bara varit. Inte gjort ett enda skit.
Det regnar ju ute så man vill ju inte direkt gå ut. Har regnat konstant, och då överdriver jag INTE !, i tre dagar minst nu. Hela tiden, dygnet runt asså. Ska bli lika dant i möra säger dom.
Jag och W som hade tänk att åka till Skansen elr Gröna Lund i möra, blire inge me nu isf :(

Btw, gummistövlar. Så jävla snyggt och bekvämt tycker jag. Har bott i As nu när det har regnat så mkt. Har dom överallt, på stan, när jag handlar, hämtar/lämnar barnen. Så snyggt och skönt.

Måste oxå säga att O har köpt en Porsche, så jävla snygg verkligen ! Kom nyss hem med den, fick provsitta, vill me ha en kan jag säga. Vette fan dock om jag får provköra ;)

Nu blire film gott folk !

Nackatjejen.

Ja Nackatjejen är precis hemkommen från Sickla. Va så himla sugen på att gå på bio. Så jag satte mig på Saltis, bjöd mig själv på toast på Waynes och sedan bio :P Haha ! Helt själv åkte ja. Så jävla mobbad. Men hade ju ingen att gå med, så jag tänkte va faan, skit samma ! :D
såg iaf Baksmällan. HAHA så jävla rolig film ! Garva fan hela tiden ;D Seriöst, se den. Och det va faktiskt helt okej att gå på bio själv. Om jag har lika tråkigt i möra kanske jag gör samma sak.
Annars idag har jag varit på Ws första skolavslutning :) Så fint vare !
Blir ganska lugnt i helgen tror jag. Är ledig och ska hålla mig i Nacka.

Köss i röva nu ska jag kolla film !


Sol.

Ja idag skiner tamefan solen ute. Inte så man har lust att lägga sig och sola kanske men det duger iaf :)
Är nyss hemkommen från stan. Har spenderat pengar som vanligt. Brände la 1000 spänn skulle jag chansa på. Kommer få ångest men ack så kul det är att shoppa !

Vid halv 5 börjar jag jobba. Då ska Lsimskola. Men eftersom A och O ska på en fancy middag så ska jag ha med ALLA 3 ungarna dit. Ah men tjena, lycka till till mig ! Sen blire även att laga mat, lägga dom och sitta barnvakt tills dom kommer hem, mellan 12 och 2 skulle jah chansa på...
Men jag är van :P Så brukar mina barnvakts kvällar se ut.

Nu ska jag kila upp till familjen, Bye !

Hej.

Min dag har varit sådär.
Har bla varit på Lillemans sommarefst, vilket iof va kul :) Så himla söt va han ! Älskar den ungen <3
Men ångesten och sitter kvar och det rör sig en massa i mitt huvud.
Undrar hur jag ska göra på Midsommar. Tanken va ju såklart att festa hemma i Degerfors. Men jag avstår helst de. Så nu finns det två alternativ.
1: Åka med Elin till Ransäter på orienteringsfest. Vilket innebär folk man inte känner. Gött på ett sätt, för jag okar inte med alla Degerforsare för tillfället. Dåligt på ett sätt, känner bara Elin. Men som sagt, nytt folk är alltid bra !
2: Åka till Degerfors, vara nykter och köra hela kvällen. Kommer säkert behövas.
Men Midommar är ju inte förens nästa helg så jag kan ju bestämma mig typ dan innan om det är så.

Och Elin den jäveln har åkt till Magaluf med Angelica, så himla orättvist ! Vill med åka :( Aja, hoppas slamperna har det najs och inte blir bruna alls.

Nu ska jag kolla på Macahan och dregla över Luke !

Måndag kväll.

Va ute förut på en riktigt långpromenad. Va tvungen att rensa huvet lite.
Har oxå pratat med min bästa vän Anna-Karin ! Tack för att du lyssna <3

Förutom det så är jag ju själv nu med. Anna har ju flyttat tillbaka till Degerfors. Så nu är jag ensam här. Känns konstigt som fan. Har ingen att dela dessa ensama kvällar med :P Haha ! Nä men kommer kännas konstigt i en vecka typ. Men jag tillbringade ju mina första 3 månader här själv, så det ska nog gå bra det här. Blir ju själv till hösten med antagligen så.

Ja just de ! Va faan, kolla på sista avsnittet av Prison Break igår kväll. Fy fan va bra, och helvete va jag grät ! Kunde inte ha slutat bättre. Världens bästa serie, efter Förhäxad såklart ;)

.

Nu är jag HEMMA i Nacka.
För tilfället vill jag aldrig mer tillbaka till skithålan Degerfors.
Va ju som sagt i Degerfors i helgen, Fredrik hade fest. De va kul som fan, statt hade vi dock kunnat skita i. För mkt alkohol.
Finns två personer jag behöver just nu. Den ena ska jag nog ringa senare och den andra vet jag inte vart hon har tage vägen, vill inte veta av mig :(

Sen finns det två till.
Nr 1: Börjar få panik på dig. Du fattar verkligen inte. Sluta och lägg dig i vad jag gör och inte gör, du hatar ju mig ändå.
Nr 2: Om en såndan sak ska spela roll, för du vet vad jag tycker hoppas jag, så äre fan sorligt, låt mig va ist då !

Jag okrkar verkligen inte längre. BRA GJORT LINA ! Fan...


Öjj!

Sitter här vid pappas dator i Degen. Haha, det blev så iaf :P Orka va i Stockholm, vill fan va här asså. Även fast skiten suger.
I möra blire ferre ! Najs dä. Först här hemma, sen med Elin nån stans. Sen blire väl Statt elr Wickan kan tänka.

Ska la sova snart tror ja, är as trött fan,.

GAH!

Sitter här med världens jävla beslutsångest. Ska jag åka till Degerfors i möra elr inte?! Kan fan inte bestämma mig.
Fredrik ska ha fest, vill va me. Känner dock ingen men kan bli kul endå. Men sen då, på Statt. Vill ju inte vara själv, måste hitta nån att gå ut me. Nån som är taggad?
Fuck asså. Degen, inte Degen ?
Skulle ju dock va skönt att få komma hem, vill hem. Saknar hemma, vill ha sommar och ledigt !
Just nu lutar det åt Degen. Men om 5 min äre väl inte Degen antar jag... GAH!

Blev nervös där ett tag, men sugen är jag ska du veta ! ;)

Inte länge kvar...

Att fylla 20 var bland det bästa nånsin ! :) Ska berätta om min kväll.
Trodde ju som sagt att kvällen skulle bli rutten. Nästan alla som jag hade bjudit sa att dom inte kunde, orka, att dom jobba osv...
Så ringer det på dörren, tror att det är Anna-Karin som är en timme sen.
Men då står tamefan hela skaran där och flinar och börjar sjunga. Jag själv står där, skriker dra å helvete och stänger dörren ! Haha :D Blev så himla arg och glad på samma gång.
Dom jävlarna som stod där va Anna (har alltid funnits där, sen vi va små <3), Anna (min fru och håår <3), Elin (haha, va ska jag säga, hon är bäst <3), Elin (min värdelösa kompis ;) <3), Emelie (ses allt för sällan, saknar dig <3), Angelica (mognaste 92 i stan, i sommar då jävlar! <3), Pillan (gått igenom en del tsm, kärlek till dig <3) och sist men inte minst Erica (lämnat mig i Sverige för England, saknar henne, min förlorade tvilling! <3).
Min storebror och hans fru och barn va oxå där, underbart ! :)
Vi käka iaf mat, drack, det blev allsång och vi hade det bara allmänt trevligt innan det bar av till Wickan. Där vare askul, haha ! Borde kanske inte ha varit de, men de vare ! Fick gratis inträde och drink eftersom jag fyllde ;) Tillslut blev jag själv kvar där iaf, haha ! Va fan lixom... Men jag hägde med boooysen ist ;)
Kvällen sluta iaf med blödiga låtar, Lejonkungen och tårar på "efterfesten". Va hemma kvart över 7 på möra.
Dagen efter va det utgång igen, Inte lika kul såklart, men inget att klaga på !

Vill iaf bara säga tack till alla som va inblandade ! <3

Idag fyller min lillebror Fredrik 18 år ! <3 Herregud, han kommer snart att vara äldre än mig ;)
Lycka till imorgon bror !

Nu äre bara tre veckor kvar till misdommar, och då slutar jag för sommaren här hos familjen. Tiden går sjukt fort !


RSS 2.0