Suck it !

Nyss komme hem från innerstan. Vare hos Buas kille :) Käka Taco, kolla på Idol och drack vin. Och min pojkvän klara sig såklart kvar. Min robin :)
Nu är jag trött som aldrig förr, ska nog sova. Btw så skulle jag vilja ringa en spec nu, men då blir allt bara fel.

Natti fuckers !


----

Ska börja med att säga Grattis till min älskade pappa som fyllde 42 år igår :) Kunde ju tyvärr inte va hemma och gratta honom dock.
Idag så åkte jag in till stan och kolla runt lite. As läcker julskyltning har dom på NK iaf :) Om ni är i Stockholm runt jul nån gång, kolla in de då. Även på insidan äre as fint :) Sen så gick jag förbi en firsörsalong och fick för mig att klippa mig. Så ja, så blev det. Behövde de endå så. Så nu har Lina lugg :) Kan ses på slinaa.bliddagboken.se.
Nu har jag precis komme hem från gymmet. På torsdagar brukar jag alltid köra ett Body Balance pass, men idag så körde jag Afrikans Dans ist :) As kul verkigen, och minst lika jobbigt.
Imorgon ska jag tjäna lite exta cash :) Ska vara barnvakt i två timmar till As kompis barn, tvillingar, på typ 5 månader. Får la se hur det går, men pengar äre ju :) Sen så längtar jag till imöra ! Då ska jag träffa Bua, vi ska laga Taco och dricka vin :)

Nu blire duschen, sen Prison Break.

Snö,.

Ja det har vi mkt av här. Minst 3 dm ligger, och mer lär det bli inatt om denna snöstorm fortsätter.
Idag har jag jobbat, va me dom två minsta till Bua och lekte, va kul att träffa henne :) Sen nu på kvällen tog jag en prommis på 40 min med Svennis. Så himla skön att komma ut, har baj ont i ryggen. Men när jag kom in såg jag ut som en snögubbe, helt igensnöad va jag :P Men skönt vare.
Imorgon blire tidigt, men lite skönt endå. Sover för mkt. Sen blire ett Affro Express pass :) Och efter det en sväng till Bua. Ska fika lite hon och jag :) Blir även att tilbringa min lediga dag på fredag med Bua :) Super kul ! Ska in till hennes killes lägenhet och laga mat och mysa :)
Sen till helgen kommer min fru hit ! Ojaaa, hon ska flytta hit till mig :D Längtar asssset av mig.

Nu ska jag kolla på film, vet dock inte vilken än, men det spörs.

Röckigt,.

Igår hade A tjejfest här. Så jag fick lägga barnen o så. Och eftersom hon hade de ville hon ha sovmogron idag, så jag fick kliva upp strax före 8 och fixa frukost åt två hungriga ungar. Efter det så ritade vi, lekte med lego och sist med inte minst så gick vi ut i snön. Så himla mkt snö har vi fått :) Ruskigt mysigt ! Så jag, dom två äldsta och Svennis hade snöbollskrig. Svennis bara älskar snö, helt galen blir han.
Så efter lunch va mitt första pass över. Jag gick ner till mitt och däcka i 3 timmar ;) Haha !
Nu på kvällen så är A och O på middag, så jag är barnvakt tills dom kommer hem nån gång inatt. Va jobbigt som fan att lägga alla tre idag. Detta blev nog det sämsta inlägget ever, ovärt som fan, men ingen är ju tillgänglig för att prata med mig.

Men men, nu ska jag spela lite GH, sen Föhäxad, ska börja på säsong 8, sen sova.


Förhäxad ?

Efter som jag har varit barnvakt hela kvällen har jag kollat på 8 avsnitt på raken av Förhäxad. Overkill ? Ah, kanske lite. Men asså jag började tänkta lite. Det är ett visst avsnitt, som jag har sett typ 896786 ggr, men som alltid berör mig. Börjar tro att det är det samma med mig, att det inte är Meant to be lixom. Men jag är ju trots allt bara 19 år. Men kan inte göra annat än börja känna mig stressad.
Nu byter vi samtalsämne. Blev inget Yoga pass för mig. Vaknade helt medvetslös kl halv 12. Hade då dock sovit 12 timmar. Men men, bara att gå upp, kan inte sova bort hela dan.
Btw så längtar jag inte till imorgon elr på lördag, ska va barnvakt då med, tidiga mornar och sena kvällar. Inte min favorit precis !

Nu ska jag borsta tänderna och iaf försöka sova. Annars blire det där Underbara avsnittet igen. Think of me when you dance,.

Thats it !

Dagen började med städning. Efter det vek jag tvätt och strök lite.
Sedan åkte jag till Sickla :) Gick där i några timmar, käka lunch kollar runt lite. Men det va inte min shopping dag, hitta inget :( Elr jo, hitta en jätte mysig, ja va heter de nu. En typ sjal/halsduksak som har ett hål som man stoppat in huvve i.
Ja va fan, skit samma. Skön ären iaf :)
Annars rullar allt på fint här. Det snöar ute, hur mysigt som helst, hoppas bara på att det får ligga kvar.
Imorgon har jag sovmorgon. Börjar inte förens 16:00. Men jobbar oxå då till 23:00, elr ja, tills A och O kommer hem. Så det kanske blir ett Power Yoga pass runt lunch tid, om jag orkar. Sover förmodligen då. Ska man ställa klockan tro ?

Förhäxad, förhäxad, åh va jag älskart ! Är inne 7:de säsongen nu, sorligt,.


Ojdå,.

Shit fan va jag inte har bloggat då :/ Har kännt ångest för att skriva, vette fan
varför. Ajja, I'm Back !
Hänt rätt mkt sen sist. Anna, Anna och Elin kom hit förra helgen, altså inte den som varit utan den innan. Vi hade sjukt kul :) Utgång, shoppning, mys och massa prat :) Åkte hem tsm alla 4 i måndags. Så jag har tillbringat
en hel vecka hemma i Degerfors. Kom tbx hit till Stockholm igår.
Hemma så blev det ett besök hos tandläkaren (vilket gick åt helvete), ett besök hos ungdomsmottagningen och ett besök hos läkaren. Hann oxå med att träffa Pillan, vilket va himla kul. Vi käka lunch och prata massa :)
Mer då? Hmm. Umgåtts med mor o far. Blev även utgång lördag kväll, Ola på
Statt, vilket sög kuk.

Ajja, nu är jag tbx här. Sitter här och tänker lite. BTW ! Kom precis på att JAG har fixat jobb här åt Anna, så från och med den 1:a december så är vi grannar :D Wie ! Not alone anymore.
Har saknat Svennis mkt när jag va borta, han blev så jäkla glad när jag kom hem :) Har ju såklart saknat barnen med.

Nej ni, nu blire Förhäxad och sedan en mysig dröm ;)

Nasin 0,5. Min bästa vän.

Ursäkta för att jag inte har skrivit på ett tag, men denna vecka har jag jobbat rätt så mkt, typ hela tiden. + att jag har gått och bleve sjuk, just snyggt va ? Bra timing och allt ! Har just slutat mitt morgonpass. Har skjutsat dom två minsta till dagis, sen skjutsat Svennis till Os föräldrar, och eftersom jag har Sveriges sämsta lokalsinne så körde jag såklart fel, även fast jag hade GPS. BRA LINA ! Sen så har jag damsugit och tvättat golv. Så jag börjar igen vid halv 3 typ, och jobbar fram till 8. Seeeeen nii ! Då äre ledigt en hel vecka ! :)
Därför jag skjutsa Svennis, för dom ska utomlands. Så jag ska få va hemma en hel vecka, inga fel :)
Så imorgon kommer Anna och Elin hit. Vi ska ut och massa annat trevligt :) Även frugan kommer, men hon åker nog hem på kvällen igen i möra :(

Så bye bye fuckers, nu ska jag damsuga källaren !

Not moving

Bakfyllan är ett faktum.
Ojaaa, ni läste rätt. Lina va ute igår. Hehe ! Min lilla Thai kompis Bua bjöd mig hem till hennes killes lägenhet. Så där förfesta vi lite, jag, Bua och Bee. Och eftersom Bee inte kunde någon svenska, så blev det engelska hela kvällen. Vi träffade en kille vid namn Joacim som följde med oss ut, han visade oss ett ställe. Så jag tog en taxi hem på natta, och va hemma runt halv 5, najs. Jaja, blabla. Hade iaf skit kul verkligen :) Va så himla roligt att få komma ut igen. Så nu har jag ett till ställe att fundera på tills Elin och Anna kommer ;)
Så denna dag har jag tillbringat i sängen med godis och Förhäxad :)

Well well, en hård vecka väntar. Jag är inte taggad. Blessed be,.

RSS 2.0