Well i don't know.

Imorrn äre nyår. Ska bli jävligt nice. Känns som att det kommer bli kul för en gång skull.
Blir först middag hemma hos Anna med trevligt sällskap och sedan Mässen :) Kul kul ! Skit kul också att Erica ska med :D Va ett tag sen vi festa. Och som sagt, man vet aldrig hur det går ;) Haha !
Sandra som har åkt hit från Sandviken är här med, himla nice fan.
Så imorrn har vi fullt upp hela dagen. Mat som ska lagas, vi ska bli snygga och en jävla massa mer...

Nu ska jag iaf sova. Kommer bli en lång dag i morgon.

Natt.

Nyss drucke hostmedicin för att jag inte ska hosta ihjäl mig inatt. Den smakar rövhål asså. Vet ju dock inte hur det smakar, men slår vad om att detta är värre :P
Har glömt att säga oxå att jag har nån form av stämbandsinfallation, så jag låter som en skadad pipleksak. När jag har pratat mycket så förlorar jag rösten helt. Är sjukt trött på detta nu, har låtit så här sen förra måndagen nu... Om det inte ger sig snart så får jag åka upp till Vårdcentralen för detta kan inte vara normalt. Haha, kommer inte ihåg hur min röst låter i normala fall :P

Kolla på detta klipp, min bror och Johan som spelar och sjunger :) Så himla duktiga. (Fredrik på gitarr)


Nu ska jag sova, för Anna säger här på msn att jag ska med till Örebro kl 10 i morrn bitti och hämta Sandra.

!

Detta suger röv. Inge kul alls.

Haha, igår sladda jag och Anna med bilen hela natten, så jävla kul. Körde fast 3 gånger och körde nästan på en soptunna. De va nice.
Övrigt då. Hade en bra jul :) Fina klappar, jag hade vare snällt i år tydligen ;) Min bror Richard och hans barn va ju här. Jätte mysigt !
Sen hare ju vare julstatt och klassfest. Herregud. Orka berätta allt. Men allt har vart så jävla bra iaf. Allt går framåt för tillfället känns det som.
Men måste bara säga att klassfesten va kul asså. Måste ha det fler gånger :)
Nu äre bara att vänta på nyår, då vet man aldrig vad som händer... ;)

Ska nog sova snart. Men måste ändå gå upp vid 2 för att hämta Fredrik.

Vinkväll.

Nu ska jag snart ge mig iväg till Kristinehamn för vin- och skvallerkväll :) Sover även kvar i stan hos Pillan.

I söndags kväll när jag loggade in på Bilddagboken så fanns denna fina och snälla kommentar i min gästbok:

För dom som inte ser står det "Fy fan va ful du är i ansiktet! Stackars fula lilla dej :S"
Mogen ? HAHA ! Asså seriöst, det är verkligen inte så att jag tar åt mig... Men snälla. Jag har också sett fula människor på bild, men skriver man det till folk ? Nej det gör man inte.. Haha, patetiskt. Och anonym också. Har mina aningar om vem det kan vara om det skulle vara nån från Degerfors...

Well, nu ska jag iaf åka.

22 december.

Oj, har inte suttit vid datorn sen i lördags typ... Haha.
Men nu är jag iaf hemma i Degerfors :) Känns bra. Nu väntar jag bara att att allt roligt ska hända.

I söndags när jag hade kommit hem så käkade vi pizza, DEGERFORS PIZZA ! Och sedan klädde vi granen och jag och Fredrik satt och klämde och skakade på klapparna innan vi la dom ynder granen ;) Lika kul oavsett hur gammal man är.
Sen på kvällen så åkte jag och Elin till Anna där det bjöds på julskinkssmörgås :) Mumma !

Igår va det shopping i Örebro med Elin, Anna och Angelica som gällde :) Himla trevligt att vi alla kunde ses tillsammans för en gång skull :)

Ikväll ska jag till Pillan i Kristinehamn, där det vankas vinkväll med henne, Erica och Hanna :) Ska bli så sjukt roligt :D

Och imorgon kl 10.30 ska jag på ansiktsbehandling :) Underbart ! :D Och på tal om det... Jag vet vad jag ska göra nu, asså med mitt liv :P Och jag är supernöjd !

Just nu sitter jag och doppar nachochipps i kebabsås, sjukt gött. Ska fortsätta med det tills jag kommer på nöe bättre att göra.

Tillägg.

Kom på nått som va bra. Takida och Hoffmaestro kommer till Putte 2010.
Ett steg närmare till att jag överväger att köpa biljett. Fattas bara att Thåström kommer. Då är jag såld och klar för nästa års upplaga av Putte I Parken.

Gnäll.

Sitter här och dregglar över Johnny Depp i Pirates Of The Caribbean, andra filmen. Eller jag tror och hoppas iaf att det är därför jag dregglar. Är så sjukt trött att jag snart somnar, kan ju också vara därför jag dregglar...
Hoppas att A och O kommer hem snart. Jag vill sova ! Jag får gå ner till mig och lägga mig om jag vill, men jag är så himla rädd att jag inte kommer höra om nån av barnen vaknar. Så då sitter jag hellre här uppe, vaken, eller i detta fall: nästan död. Ja det är så illa, länge sen jag va såhär trött.
En annan gjej som är jobbig är att jag inte har packat än... Smart. Och jag orkar verkligen inte göra det ikväll/natt. Får gå upp 1 timme tidigare i morrn och göra det ist. Men det är så tråkigt att packa, iaf när man ska ha med sig så mycke saker. Inge kul alls.
Sen är jag arg över hur nyår kommer bli. Nån hat hyrt Mässen, så då ska vi va där. Men jag vill inte vara där ! Vill på hemmafest. Men ingen som kommer komma på nån hemmafest nu när det är fest på Mässen. Man har alltid så höga förhoppningar på nyår, och man blir alltid lika besviken... Undra om jag ska höra vad Erica och Pillan ska göra ?

Detta vart ett klagoinlägg, njut.


19 december / Sista kvällen

Sitter barnvakt ikväll. Ska snart gå och lägga pojkarna men lovade att dom skulle få kolla klart på Scooby Doo :P

Här sitter dom framför TVn och kollar.

Idag har det för övrigt varit en lång dag. Jobbat 10 - 14.30, sen börja jobba vid 17 igen... Och nu sitter jag här tills A och O kommer hem i natt.
Har varit på simskola med W idag. Så under tiden så badade och busade jag och E runt lite :) Mysigt. Fick köra Os fina Audi dit :) Helt underbar bil att köra. Körde även A och O till festen i Audin. Hihi.

Imorgon kl 11 kommer pappa hit :D Ska bli så skönt att åka hem ! Fast jag har inte börjat packa än... Dumt kanske.


18 december.

Underbart väder ute, underbar dag. Sjukt att fint väder kan göra en på bra humör :) Somnade jätte sent igår, så blev inte många timmars sämn inatt. Så borde egentligen vara sur och jävlig, men icke, I'm happy ! :D
Solen skiner och det är -8 ute :) Härligt.

Har jobbat hela förmiddagen. Men nu ska jag gå upp och äta lite lunch och sedan knalla till förskolan för jobb 13.30 - 17. Sen ikväll blire Julmys ! :)

17 december

Nu har det slutat snö ute. Skönt ! Vill ju såklart ha snö, men man vill ju gärna kunna öppna dörren och komma ut :P Haha ! Aja, riktigt så illa är det kanske inte, men inte långt ifrån.
Imorrn blir det julmys och klapp delning med den underbara familjen jag bor hos här i Stockholm :) Ska bli mysigt. Kanske blir lite jobb på förskolan också. Va länge sen, så det ska bli kul.

Sitter ju som sagt barnvakt ikväll. Och ingen av pojkarna har vaknat. Otroligt ! Alltid är dey något som vaknar till, och man får gå upp och stoppa om dom igen. Men ikväll är det lungt :)
Va ute med Svennis för en stund sedan, och då ringde Fredrik, så jag förfrös ena handen. Kallt som fan. Så när jag kom in så värmde jag mig en kopp med varm choklad :D Mumma !


Svennis förra vintern.

Nu ska jag fortsätta att kolla på The Simpsons Movie som går på 6an.
Btw, hoppas på att nyår blir lyckat i år ;)

Snö, snö, snö och snö.

Nu är jag äntligen klar med städningen av källaren ! :D Så nu doftar det Ajax överallt, haha. Men det är faktiskt lite synd om mig. Har inga problem med att göra saker, men städa asså... Det är det VÄRSTA jag vet !

När jag vaknade i morse och kollade ut så såg jag att det fortfarande snöade, helt sjukt. Och det snöar nu med, det bara vräker ner. Det är galet mycke snö ute just nu, länge sen jag sett så mycke snö. Och detta gör att jag bara får mer hemlängtan... Jobbigt.
Ska bli så skönt på söndag när pappa kommer. Då tar vi en fika här med familjen, packar in min saker i bilen och åker mot älskade Degerfors !

Ska göra mig iording nu, kl 4 börjar jag jobba. Blir väl till ca 12 inatt skulle jag tro...


Vaxdockor.

Sitter och slö kollar på filmen House Of Wax med Paris Hilton som går på 6an just nu. Så jävla kass film verkligen. Haha ! Har sett den förut, med Anna när hon bodde här, vi hade fått dille på skräckfilm och kolla på de jämt. Fast den är ganska vidrig. Dom gör vaxdockor av levande människor. Äckligt som fan.

Är jätte trött nu, så jag tror att jag skiter i den här kassa filmen och lägger mig och sover istället.
God natt.

16 december.

Nyss varit ute med Linda och hundarna. Det är snöstorm ute just nu, så jag satte på mig dubbla strumpbyxor, termobyxor, två par strupmor, två tröjor, vinterjacka, halsduk, mössa och vantar. Och då när jag var så påklädd, så var det ganska skönt :P
Blev en sväng till Nacka Forum idag med. Hitta en mysig stickad tröja som jag ska ha på Julafton :) Vad jag ska ha på juldag och nyår är ännu oklart...

Imorse följde Linda med ut och gick runt Långsjön :) Trevligt med sällskap i sin egen ålder. Både för att jag jämt går med ett gäng tanter och för atte... Jaa ni, hemlis ! ;)

Långsjön i morse.

Långsjön i morse.

Svennis och Miranda :)

Nu ska jag ta mig en lång och varm dusch och sedan hoppa i säng. Så ska sova länge i morrn, för jag är ledig i morgon under dagen :) Sedan barnvakt på kvällen.

15 december.

Inne i stan var det snökaos. Massa folk och massa snö. Men jag, Hanna och Marina satte oss på ett mysigt fik och pratade :) Sen åkte Hanna, men jag och Marina gick lite i affärer.
Kan säga att det är rena snöstormen ute. Om det fortsätter såhär så kommer det va en halv meter snö ute i morgon bitti ;D
 
Tog denna bild för 10 minuter sendan. Utanför min dörr i källaren :)

Är inte långt kvar tills jag åker hem nu. 5 dagar :D Längtar !
Nu ska jag städa, orkar och hinner nog inte allt ikväll. Men då tar jag resten i morrn. Ska städa hela källaren...


Snö ! <3

Nu är det vinter i Nacka ! :D Massa snö har vi, och mer kommer det ! Underbart.
Nu ska jag in till stan för en fika med Hanna :)

Världens kortaste inlägg, hej då!

13 december / Lucia

Har haft en toppen helg ! I fredags åkte jag till Elin i Eskilstuna. Vi käkade, gjorde oss iording och åkte sedan till några kompisar till Elin. Där drack vi, spelade spel och trivdes. Sedan bar det av till Raw Club (?) där Hoffmaestro spelade. Det va helt sjukt asså ! Galet verkligen. Så jävla bra ! :D Hoppas på att se som fler gånger, eller hur Elin ? ;D Haha ! Vi ses för sällan vännen, måste bli ändring på det !
I lördags va jag bakis. Så jag hyrde 6 filmer, Disney filmer ;$ hihi, och kollade på film hela kvällen.
Idag har jag varit inne i stan.  Fick en sms av Hanna att hon va i Stockholm, så vi fikade och pratade massa :)

Nu ikväll har jag suttit där uppe med A och hennes mamma, har kollat på Solstorm som går på TV4. Sjukt dålig film faktiskt... Men måste ju se klart tyvärr.

I veckan blir det massa jobb. Och på söndag hemfärd :D Wie.

P N' P

Tänkte ge lite reklam till min duktiga lillebror :)
Han och några kompisar har gjort ett företag som heter Pears n' Pineapples Records UF. Alltså ett skivbolag, och har då som projektarbete att ge ut en skiva.
Dom har en sida på MySpace där det finns låtar, dom är så himla duktiga verkligen :)
Klicka här för att komma till den sidan. Och köp skivan, det är dom värda !
Det är Johan som sjunger och Fredrik som spelar gitarr.

9 december / Anna-dagen

Idag är det Anna-dagen. Då lägger man sillen i blöt. Plus att det är min namnsdag :) WIHO !
Ingen stor grej men va faan... Ända namnsdagen jag har kvar. Lina finns inte längre, nån idiot bytte ut Lina mot Carola !?!?! Va fan är det för stil ?!

Nyss käkat lite, the kids gillade det, jag är glad.
Ikväll är jag barnvakt. Så jag ska kolla om det finns nån bra film att kolla på, man kan ju alltid hoppas ;)

En till sak som jag vill gnälla på... Putte I Parken släppte 10 band idag. Och så är biljetterna, precis som förra året, billigare innan julafton. Men asså seriöst, släpp några bra band så att man VILL köpa den innan jul ! Inte en chans att jag tänker köpa en biljett nu om det inte släpps fler band, och BRA band.
Hoppas verkligen att det kommer många bra, vill såklart gå nästa år igen :)

Helt sjukt vad jag längtar hem. Skickade sms till min kära vän Elin härom dagen och frågade om vi skulle gå på julstatt. Fick tillbaka "Klart vi ska ! :D" Åhh, då längtar jag hem ännu mer. PLUS att jag pratade med Erica igår, himlan kul :) Längtar till vi ses !

Nu ska jag försöka duscha vildingarn här. Eller ja, dom är faktiskt ovanligt lugna idag...


8 december.

Hoppsan ! Meeeeen, har inte haft lust asså.

Men iaf, i fredags va vi ju ute. Va helt okej, har haft roligare ;P
Lördagen jobbade jag. Och söndag och måndag sov jag typ ;D Haha ! Nä men har varit så himla trött ett tag så det behövdes nog.

Idag har jag jobbat. Sen så har jag och Linda varit på Nacka Forum, (känns inte som om vi gör något annat), köpte en superfin klocka :) Ska lägga in en bild nån dag.

Nu längtar jag till helgen, ska ju se Hoffmaestro :) Och så längtar jag heeeeem ! Vill komma hem, sova i min säng. Sen vakna på morgonen av att pappa spelar jätte hög julmusik och mamma plockar runt :) Man liksom känner att det luktar jul i hela huset. Men men, inte lång kvar, inte denna söndag men nästa :D Då kommer pappa och häntar mig. Fast jag har hört rykten om att Erica kanske gör det ? Hmm...

Sugen på en bra film. Har jag nån ? Nope.


4 december.

Sitter här och småfryser faktiskt, inte alls trevligt... :/

Haha ja igår kväll va jag och Linda på äventyr. Hon ville träffa en viss Herre i Frihamnen. Så jag satte mig bakom ratten och körde dit, samtidigt som jag skrek till Linda att "hinner vi inte dit innan han åker så lovar jag att jag kastar dig ur bilen !!" Haha :D Men vi han, som tur va. Och sedan vidare till Centralen för att hämta Bennes kompis och sen hem :) Det tog sin lilla tid men vi lyckades.
Idag har jag och Linda vare på Nacka Forum, mycket trevligt. Inhandlandes även lite alkohol, kanske bli utgång ikväll har jag hört ?
Nuuuu ska jag gå ut med Svennis en sväng innan vi drar in till Centralen för att möta upp Becca och Sofie :)

Kisses,.

Vackra, vackra Nacka.

Sitter här och är trött som bara den ! Hade lite planer idag, skulle bla ha åkt och köpt en julklapp till Fredrik, har kommit på en jätte bra sak :), men så är L och E sjuka :( Men jag kan ju såklart inte neka att vara hemma haha :P Va faan. Så skulle jag aldrig göra. Men nu ligger dom iaf och sover en stund, dom va jätte trötta. Funderar på om jag också ska sova en stund ? 
Så nu hoppas jag på att jag kan åka och fixa allt i morrn istället, annars får det bli nästa vecka.
Men nu till något roligt ! :D Nästa helg ska jag till Elin i Eskilstuna ! :D På fredagen ska jag och hennes kompisar se Hoffmaestro !!!!! Så jävla kul :D:D Längtar sönder vekligen, ska bli så sjukt roligt.

Idag och igår har det varit så himla härligt väder ute. Några minus, frost överallt och en skinande sol :) Det är verkligen så himla fint här, det fattas bara lite snö så skulle allt vara perfekt. Men den kommer väl snart hoppas jag.

Sen en annan grej, jag ser resultat och jag är överlycklig ! Det funkar !

2 december.

Andra december idag, och här sitter jag utan julkalender... :( Stackars mig !
Har iaf handlat lite julklappar idag. Så nu har jag bara pappa och Fredrik kvar. Dom svåratse såklart. Fredrik önskar sig en dator men jag känner att jag inte har råd med det för tillfället ;P I vilket fall så har det varit en lugn och skön dag. Har varit ledig så har bara gått och strosat och inte stressat :) Åt en jätte god sallad till lunch på Coffeehouse by George :)

En massa gott vare :)

Anyway, håller på att tvätta sängkläder, så ikväll blir det nybäddat i sängen. Underbart ! :D
Asså detta har varit en toppen dag verkligen. Är på jätte bra humör, är ovanligt snygg också ;) Haha ! L va så söt idag, han hade en kompis med hem från förskolan. Och så sa han: Lukta på Lina, hon så luktar så gott !
Hihi, så himla sööt :)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Vill se en bra film, men får inte ladda ner här :( Och så har jag inga bra på datorn...

1 december.

Ursäkta för den dåliga uppdateringen men jag har varit sjukt och mest sovit.
Var iallafall på adventskonserten med Linda, otroligt vackert :) Va ju typiska jag-älskar-jesus-sånger, men endå sjukt fint :)
Men sedan sov jag hela måndagen, i hopp om att min hals snart skulle begå självmord. Men icke, jag fick lida och missbruka halstabletter som gick ut 2007 för att kunna överleva.
Men det gick bra. Har jobbar idag, dock sovit på dagen. Mår bättre men har fortfarande ont.

Imorrn ska jag till Nacka Forum och Sickla och kolla julklappar till pojkarna. Har ingen aning om vad jag ska köpa till dom :S För jäkla svårt asså...

Igår kväll kollade jag klart på Förhäxad, alla 8 säsongerna avklarade ännu en gång. Tror det är 4 gången nu ? Men asså sista avsnittet, jag gråter lika mycket varje gång. Så himla bra !

Tänker bara ta upp en sista sak. Nu är vi inne i december, OCH VI HAR INGEN SNÖ !!! Va fan är det här ? Hoppas tomten kommer ialla fall... :$

RSS 2.0