Hemresa

Sitter här och väntar på att tiden ska gå. Ska snart åka in till stan, och knalla till Cenrtalen. Mitt tåg går vid halv 4. Ska bli lite skönt att få komma hem. Men men, är ju tbx här i "Nacka" i morgon igen. Tur som fan att jag trivs här :)

Ajja, vi hörs i möra när jag är tillbaka. Önska mig lycka till !

Nötmix.

Denna helg har varit jobbig, mest för att jag har varit så extremt förkyld. Har börjat hosta som ett as. Men oxå jobbig för att barnens mormor och jag har varit själva med barnen från fredag till lördag, och då har Willis varit jätte jobbig mot mig. Dumma Willis, skit träligt.
Idag har jag iaf vare ledig. Har sovit och bara tage det lugnt. Har bla kollat på Torkel i knipa, as rolig film :)
Häder i veckan då ? Ja, hem resa tisdag-onsdag, en snabbis. Ingen kul dock. Ska på rättegång, IGEN ! Börjar bli jävligt trött på att sitta i den där jävla vittnesstolen. Så efter denna tredje gång i rättssalen, kan inte jag få slippa all skit nu efter detta ? Skulle vara skönt.

Börjar känna stor saknad efter mina vänner. Jobbigt att vara själv hela tiden. Saknar er ska ni veta ! <3

En dag.

Min dag idag började inte bra. Tänkte sova ut lite, men icke då. Vaknar halv 8 av att jag inte kan andas, är så jävla täpt i näsan. Så får sitta med papper i en timma, blir as hungrig. Går upp och käkar lite frukost, och lägger mig och kollar på lite Mumin. Då spricker mitt sår upp från när jag hade bränt mig på strykjärnet, och börjar blöda. Men men, somar tillslut igen vid halv 10. Så då fick jag iaf sova till halv 11, för då skulle jag upp o göra mig inför min tripp till stan :)
Tillbringade hela dagen på Söder :) Riktigt mysig. Hitta ett jätte mysigt fik som jag satte mig på. Tog en milkshake och satt bara och kolla på folk som gick förbi. Så jag inhandlade lite :)
På hemvägen stannade jag till vid Sickla, där det oxå är massa affärer. Hitta massa trevligt där med ;)
Så min dag har vare mkt trevlig :)
Igår fan, trodde jag bröt tån. Slog i han i en tröske, det börjar blöda och han blir helt blå
fan :( Aj !


Nog om klagande :P Ska kolla på ngt trevligt nu, får se vad det blir :)

Kryss

Är så sjuk trött så det finns inte. Blir nog en tidig kväll för mig.
Va med A till Maxi och strohandlade idag, så jag fick se hur det såg ut. Inhandlade även en bok som jag ska försöka läsa :P Sedan var jag med dom två minsta till parken. Va där med en annan tjej som är barnflicka till en familj som A känner. Så vi hade himla trevligt, kanske blir en fika i stan med henne nån dag :)
Gör jag annars då ? Nja, inte så mkt. Längtar till november, saknar mina vänner :P Blir iaf stan på torsdag :) Nån som ville me ? ;)

Nu ska jag kolla på skräckfilm, vill ha sällskap under filmen tack !

I can feel it

Nyss kommit hem. Ja det är ju trots allt mitt hem ett tag framöver. Blev så jävla sugen på vindruvor ! Så jag tog cykeln till EC och inhandlade en massa druvor :)
Dagen idag har icke vare kul. Mått skit verkligen, feber, halsont och hosta. Men men, bara och härda.
Längtar till helgen, då blire mysigt hoppas jag. Och efter helgen ska jag ju hem till Degerfors på en snabb visit.

Nej nu ska jag slå mig ner framför tvn med mina druvor :)


Det gör ont

Fuck fan ! Kan man dö av halsont ? Asså kan man få så ont att man tillslut dör ? Om det är så, så har inte jag långt kvar. Min hals dödar mig :( SJUKT ont göre !
Har btw fått låna en Drink bok av A :) Ska bli kul att kolla i den, tkr det är så himla kul med drinkar :)

Nu ska jag kolla på film, kommer aldrig kunna somna inatt om min hals inte ger sig snart.

Första gången

Seg dag. Cyklat till EC, va trevligt. Ska snart dricka en kopp te och kolla på film med A och hennes mamma.
Senare ivkäll blire nog en film igen, fast själv. Imorgon blir en stressig dag, mkt på en och samma gång.
Kanske blir en tripp in till stan till veckan, måste göra ngt.

Kort inlägg blev detta, men nu ropar mitt te och filmen.

Ledig

Min första lediga dag idag :) Men vad ska man göra, känner ingen. Vill ju inte gå ut själv, för mkt skumt folk i Stockholm.
Sov iaf till 11, hur skönt som helst ! A kom hem och bakade scones, som va deras lunch, men min frukost :) Sen gick jag upp till EC, kolla runt lite, handlade naturgodis :D Mums ! Fick då pröva mitt helt nya bakomatkort med Thå på ! <3 Funkade prima ofc ;)
Har även sökt ett extra jobb i Nacka :) Hoppas på att få de, vore inga fel :)

Ikväll äre lagfest hemma i Degerfors. Har uppmanat grabbarna att inte powernappa i min säng ;)

Nu vette tusan vad det blir. Tv? Promenad med Svennis? Vi får la se...

Rubrik ?

Har precis kommit ner hit till mitt rum, efter en film kväll med A och hennes mamma :) Va riktigt mysigt faktiskt ! Blir nog samma i möra kväll.
Min dag har annars varit lugnt. Tog lite sovmorgon, till halv 10. Gick upp, käka lite frukost. Damsög, torka golv, vek tvätt och strök typ 9579357920 sjkortor :P Är fan bäst på att stryka nu ! Sen lite lunch, långpromenad med Svennis, en skön dusch, tv, middag och jaa.. Ni vet resten :)
Imorgon är jag ledig :) Ska sova, LÄNGE ! :D
Börjar oxå känna att min hemlängtan avtar, trivs verkligen här nu :) Tog en till tripp idag, för att orientera mig lite. Ska göra samma tripp imöra, och checka in deras lokala ICA :)

Nu blir det nog tvn, elr typ Föhäxad :)

hjärtan

Sitter här, käkar pistagenötter och dricker cola :) Är så jävla trött ! Dagen idag har gått fort, har gjort så himla mkt. Var bla in till stan. A gav mig en karta, visa massa på den och lämnde mig att hitta själv. Va himla kul faktiskt, vet vart jag ska gå nästa gång och så nu :) Sen kört bilen igen, fast helt själv. En riktig långpromenad med Svennis hare oxå blivit, god mat till middag och till sist en underbart god kopp te :) Min dag i korthet, vem bryr sig ?
Allt är annars bra med mig, trivs mer och mer här :) Helt underbart. A är supersnäll och trevlig, pratar mkt med henne :)

Nu ska jag krypa ner i soffan om en stud och bara söfta !


Bästa, värsta ?

Det bästa med dagarna här är kvällarna, då jag kan varva ner. Men det är oxå det värsta, då börjar jag tänka, känner hur jag saknar alla och massa sånt. :(
Pratade med Elin och Anna nyss :) Så skönt att få höra deras röster ! Ohhhhhh November kom nu ! :D

Imöra blire att åka in till stan med A. Hon ska visa mig runt lite, ge mig en karta, sen är jag on my own ;) Ska åka själv tillbaka vid 1, och sen hämta Lilleman på dagis vid halv 2. Ska bli intressant om jag hittar, ska oxå bli intressant om jag tar bilen elr en prommenix och tar med Svennis. Men ja, automat är kul att köra !

Nej nu jävlar ska jag kolla på Förhäxad ! Elr Mumin kanske ? Kan inte bestämma mig...

Klumpen i magen.

Klumpen i magen är ensamnheten. Det är nog det värsta här. Och eftersom jag har Sveriges BÄSTA lokalsinne så äre ju inte världens bästa idé att jag ger mig ut här i förorten by my self lixom. Tur att jag har deras söta labrador Svennis som kan hitta hem om jag går vilse ;)
Saknar massa folk. Saknar min lillebror as hell fan :(
Ajja, kommer iaf förmodligen hem en hel vecka i november :) Ska bli najs !

Dagen idag har varit intressant. Har lagt barnen helt själv. Har lekt mkt med Ludde, bråkat med Willis och försökt lära Lilleman prata :P
Ni bryr er säkert inte, men jag har inget att prata med här direkt så det får bli såhär nu ;)
Imöra blire lite städning och passa Lilleman :)

Scrubs nu, sen Mumin en stud, sen natten !


Hej Stockholm !

Ja här sitter jag, i mtt rum, efter min fösta dag i våran kungliga hufvudstad.
Känns helt okej. Har lite ont i magen, går väl över om ngra dar hoppas jag.
I morse när jag skulle åka va det jobbigt. Att stå där på perongen och säga hej då till mamma och pappa. Men jag kommer ju hem den 31a igen, dock inte för en rolig sak :S
Imöra blire att gå upp halv 8, duscha, göra sig iordning, sen äre full rulle hela dan !

Ajja, saknar alla ! :( In på msn med er !

Hej då Degerfors !

I morgon åker jag. Ska bli intresant vill jag lova.
Träffade min håår igår. Vi käka potatisgratäng ock kycklingfilé :) Gött vare ! Sen när jag skulle åka så brast det lixom. Jag grät, Anna grät. Det va ett jobbigt hej då. Grät hela vägen hem i bilen.

Just nu håller jag på att packa, mkt som ska med. sen vid 4 nån gång ska jag ner till hallen och sitta i secket :) Ska bli kul. Sen ska nog pappa och jag och träna.
Känns så konstigt att jag ska flytta.
Kommer sakna alla så JÄVLA mkt :( Fy fan !

Nej nu ropar packningen här. Skriver när jag är i Stockholm i morgon.
Kyss på er !

Fluffigt

Har passat Ella idag. Hon har vare skit jobbig verkligen, dyng sur hela dan asså.
Vid 7 åkte jag ner till ICA för att hämta Elin. Vi köpte massa gott, åkte och köpte pizza och hyrde film :) Har varit jätte mys verkligen ! Kommer sakna henne som fan. Grät efter att hon släppt av mig hemma :(
Men men, imöra tror jag att jag ska träffa Anna. Vet inte riktigt hur våra planer ser ut än, men det löser väl sig.

Händer nu då tro ? En fredag kväll. Alla är ute och festar... Jag vill me festa :( Jaja, jag får ta och sätta på en film och krypa ner under täcket :)

Tjorven

Denna dag har tillbringats i Örebro med AnnaPanna Schäärt :) Haft jätte mysigt och trevligt verkligen :)
Tog bilen och drog strax efter 9 imorse. Gick på Marieberg, shoppa en massa :D Har köpt en AS SNYGG jacka :) Käka mat, suger gött vare ! Sen vid ja typ 1 halv 2 nån gång så drog vi oss hemåt. Fika en sväng i Kga, sen körde jag hem Anna, sa hej då, va lite sorligt.
Har jag gjort mer idag då? Hmm. Passat Ella en sväng :) Ska göra det i möra med. Sen ska Elin och jag käka mat, kolla på film, snacka skit, säga hej då och massa sånt. Ska bli kul. Inte att säga hej då kanske, men att träffas :P

Just nu håller jag på att ladda ner ALLA Mumin avsnitt :) Haha ! Kanske inte så normalt att kolla på de när man är 19 bast, men orka bry sig. Jag tycker att Mumin är bäst !

5 dagar...

Ja 5 dagar är det kvar. På måndag morgon, kl 09.06 tuffar tåget mot den kungliga hufvudstaden. Just nu känner bara en sån himla lycka, ska bli så skönt och kul att få flytta :D
Har skrivit en LÅNG lista idag på allt viktigt som ska med, förutom kläder lixom.
Så på söndag ska jag, förutom att sitta i secket (eftersom våra duktiga innebandy killar har börjar spela igen), packa hela dagen.
Annars har min dag varit den tråkigaste på länge :( 

Ska gå och lägga mig nu, är trött. Ska kolla på Mumin :) Världens bästa barnprogram, ska fan döpa min son till Mumin !

Här va de blött !

Va som sagt och klippte mig i morse. Toppade bara lite, inget märkvärdligt. Men kändes skönt endå :)
Vid 6 tiden så åkte jag till Schäääärt Anna i Kga :) Vi lagade tacos och bara myste och prata massa ! Sen åkte vi runt lite, va bla och kollade på Bea och Svanis nya lägenhet, va riktigt fin :) Sen körde jag hem Anna, och nu sitter jag här.
Senare i veckan blire nog Kd elr Öret med Anna :) Ska shoppa loss lite innan jag lämnar bonneland.

Ajja, nu ska jag sova. Är bajtrött. Har vare uppe sen 7 imorse !

Jasså,.

Sitter här med min håår, hon plattar håret :) Vet ni varför ? Jo för hon är Curly Sue !
Idag har ví kollat på Lejonkungen 2. Den är bra. I förrgår kollade vi på Aladdin, vi grät en skvätt.
Imöra ska jag klippa mig, beslutsångest. Vet inte hur jag ska klippa...

På söndag drar jag. Hej då Degerfors. Kommer sakna vissa mer än andra.

Nu vette fan va det blir. Film, Smala Sussie, sen sova !


Nu blev det svårt,.

Götet va wunderbar ! Kunde inte bli så mkt annat, men tanke på att det är världens bästa stad och åkte med sjukt roligt folk :) Örker inte berätta allt kul,, men besök gärna min eller Hannahs Bilddagbok för att se bilderna. Jag; Slinaa och Hanna; Oh-hanus.

Well well, va i Stockholm igår. Gick superbra. Så nu äre bara att vänta, jag har bestämt mig och vet vad jag vill. Tror jag ? Så himla svårt, men va fan, orkar man med Degerfors forever elr ? Nää. Will alltid be in my hjärta endå lixom :)

Nej nu blire natta, ska upp och hämta Ella imöra bitti :) Ska va vovve-vakt hela daan !


RSS 2.0