Helt otroligt.

Jag vill hem till Nacka, nu ! Men icke då, måste vänta tills i möra.
Det är synd om er 2, fy fan !

För mkt.

Höhö, gissa vart jag är ? Ah visst fan, i Negerfors. Helt sjukt. Annas fel, vill få mig att dricka alkohol och göra saker jag inte ska göra.  Kommer ju hem nästa helg med, för mkt kanske. Men så äre va.
Iaf så har jag träffat bästaste Erica idag när jag kom hem ! :D Så underbart kul att ses henne. Hon är ju annars i London och drar, men har nu lite holliday så att säga. Så nu har hon precis åkt hem. Vi har kollat på film, käkat chips och snackas massa skit :D Underbart !

I möra blire Örebro med Anna. Shopping ! Vi va även på Nacka Forum idag och shoppade med vi kände att det räcker inte ;) Haha !
Sen i möra kväll blire party ofc, därför jag är hemma ju ;)

Well, sleepie time. Love !




Min sol på himlen !

Har jobbat på förskolan nu på förmiddan. Lite kämpigt med det funkar.
Om timme ska jag hämta barnen och sedan blire hem och laga mat, duscha dom osv. Är barnvakt ikväll.
Asså vet inte vad jag ska laga för mat, det är alltid det svåraste.
Igår kom Anna och Hannah hit :) Kul med lite sälskap. Ska höra med dom om dom vill göra mig selle ikväll när jag jobbar oxå !

Helt underbart att solen skiner ute :D Har vare fint väder i några dagar nu, I love it !


Svennie ponken i skärgården i sommras :D

Helt slut.

Ja det är jag verkligen. Har jobbat 53 timmar denna vecka. En normal vecka är det 25, så ja, jag är ganska slutkörd. Men detta va ju en special vecka me. Eftersom jag nu ligger plus ett antal timmar så kanske det blir lite extra cash med :) Inga fel !

Har ju som sagt börjat kolla på min favvo serie Föhäxad igen, för typ 5 gången. Och det senaste avsnittet jag såg nu precis så dog Andy, Prues stora kärlek. Och seriöst, tjöt ihjäl mig. Tårarna bara spruta, så himla sogligt. Är inne i nån period där allt blir så himla personligt och jag bara blir så, ahh... Haha, emo hello ! Nej men fan, ibland äre jobbigt och ibland inte. Och just nu är det ganska jobbigt !

Nu ska jag iaf försöka sova, behöver det. Men kommer antagligen se ett par avsnitt till innan jag somnar.

Beslutsångest !

Ah big time kan jag säga. Kan inte bestämma mig om jag ska åka hem nästa helg elr inte... Vette fan asså.
Kommer ju hem helgen efter, då det är Björn Rosenström på Statt.
Men frågan är om man ska komma hem nästa helg med. Får panik, some help pleace ?!

Btw, hyrde filmen Gran Torino, med Clintan, till mig och H ikväll, sjukt bra. Se den !

Myskväll.

Idag hare varit en lååååång dag. Började klockan 9. Käka frulle och greja litte. Sen vi halv 12 bar det av till Saltsjöbaden där W hade simskola. Så jag tog med L oxå. Och efteråt käka vi på Donken. Barnen tycker det är så himla kul att åka och göra de :)
Nu sitter vi alla är och kollar på Ronja Rövardotter som jag hyrde till the kids. Hyrde även en film till mig och H :)
Igår kolla vi oxå på film, blev en tidig kväll, men så klart så somnar jag ju endå inte förens vid halv 2. Förhäxad spelas flitigt i min DVD ;D
Imöra äre städning som gäller. Ska fixa en tävling till ungarna så dom städar Lekrummet, ska bli intressant !

Igår när jag låg och kolla på Förhäxad så vare en scen som fick mig att sakna. Oj vad jag hade önksat att du låg brevid mig just då. Bara att få känna din närhet och få ligga där, brevid dig.

Boooobies.

Är skapligt trött efter att ha jobbar 14,5 timme i dag. Skulle egentligen inte ha gjort de, men A och O kom hem senare än planerat. Tur för dom att jag tycker om dom så mkt att det inte gör något :D
Åhhhh Lilleman va så söt idag när han hade somnat i sin puff :) Så där goo som bara barn kan vara !
Fan asså Lina, vill oxå ha en liten bäääbis ;)
För övrig har det ju som sagt vare en lång dag. Det blire i möra och hela helgen oxå. Är själv med barnen tsm med As mamma.

Annars vill jag oxå medela att min dator kan ta sig i röven. Måste föra över ALLT som jag inte vill förlora på skiver. För när som helst så krachar skiten ! Hatart. Och du ska vara en ny...
Men eftersom jag är bortskämd, ;D så kommer jag ta pappas dator medans min är lagning ! Få han säga vad han vill om, jag kan inte vara utan en här i Stockholm.

En sista sak bara. Har börjat jobba en skit söt och trevlig tjej på förskolan :) Funderar på att fråga henne om vi ska ta en fika nån da. MÅSTE verkligen skaffa mig litte friends här asså.

Min lediga dag.

Precis. Detta har varit min lediga dag, elr ja, iaf från jobbet hos A. Skulle igentligen ha jobbat 3 timmar på förskolan, men dom ringde vid 9 och sa att jag inte behövdes idag :) Va faktiskt lite skönt, med tanke på att helgen kommer bli lång. Så jag somnade om och sov till 12, hoppsan ;) Men ack så skönt de va ! Tog en dusch, gjorde mig iordning och åkte in till stan. Va himla trevligt att gå där själv och bara strosa runt. Spenderade inte allt för mkt pengar iaf ;) Sen tog jag en sväng förbi Nacka Forum på hemvähen med :)

Any way bitches, nu ska jag ha Lina-tid. Det innebär nagelvåd och annat pyssel !

Hemma, hemma, hemma.

Ja nu börjar jag känna mig hemma här igen ! Det räckte med en arbetsdag så kändes det inte ens att jag har varit borta. Det känns faktiskt skönt, orkar inte längta hem. Då blir bara tiden här så jobbig.
Kan iaf säga att i söndags kväll var det verkligen skit jobbigt. Ville bara hem till Degerfors ! :( Men jag visste att det skulle gå över, gjorde de ju när jag flytta hit första gången.
Men jag kommer ju snart hem igen. KANSKE nästa helg. Då är det Innebandy Lagfest hemma hos oss. Kommer även bli något speciellt tema, vet dock inte om det är offenligjort än :P Men då kommer jag kanske hem iaf, få se hur det blir. Annars blir det iaf helgen efter.
Sen är det även så att jag är ledig en hel vecka i November. Så jag har fyra val;
1. Stanna kvar i här i Nacka och jobba på förskolan.
2. Åka utomland, om någon vill följa med vill säga.
3. Åka hem till Degerfors.
4. Tvinga någon att komma hit till Nacka och umgås med mig.
Undra vad jag ska göra. Är ju ett tag kvar, men kan ju iaf börja fundera.

Ikväll ska jag vara barnvakt, till 12 skulle jag tro att det blir. Så man får gärna lov att störa mig. 

 
En blid på mig och min hååR, som jag saknar lite...

Nackabruden.

Jahopp. Nu sitter jag här i källaren i Nacka då. Då vare dags igen ! Kan ju oxå tillägga att det är SVINKALLT här. Så åt helvete med att jag kommer hålla mig frisker.
Btw så måste jag vara världens största självplågare asså. Helt sjukt att jag utsätter mig för det. Men som sagt, så jävla svårt att låta bli, jag faller varenda gång. Nu låter det som jag håller på cuttar mig i armarna, haha. Men det är verkligen inget sånt !
Har gått igenom veckan med A, och den kommer bli tuff. Ledig 1 dag. Jobbar hela helgen. Men men, jag gillart !

Well, Förhäxad och sömn står på schemat.

Söndag = Nacka

Morrn Morrn !
Gårdagen började med en mycket lugn och trevligt förfest hos Elin i Kga. Vi satt och drack och bara snacka skit :)
Sen blev det Statt. Till en början va det sjukt konstigt folk där :/ Helt galat ! Men sedan började de trilla in det vanliga folket, fast mycket senare än vanligt. Kan iaf säga att det va riktigt roligt igår, jag och Elin lyckades hålla ihop HELA kvällen, har aldrig hänt förut. Haha ;D
Åkte med bussen hem, jag blev bestulen på ett paraply, och snodde en sko. Höhö !
Natten va mysig, mkt mysig. Även morgonen.

Well, idag bär det av till Nacka. Känner ingenting över det. Känns vakren bra elr dåligt. Har lixom inte ställt in mig på att jag ska flytta idag. Men det känns väl ikväll när jag är där antar jag. Vid 3 drar jag, kommer bli otroligt saknad ;D


Lördag = Fest !

Höhö. Ja ikväll blire förferre hos Elin i Kga och sedan Statt :) Måste ju faktiskt gå ut på Statt idag, åker ju till Nacka i morgon. Min kära lillebror har lovat att köra mig dit :D Känner att jag kommer bli otroligt saknad ;) Haha !
Man kan ju iaf hoppas att på denna förfest kommer Radio Kristinehamn 95,5 spelas :D HAHA ! Och gärna med en live speaker i samma rum i form av Pontus :D Det roligaste jag har vare med om på länge tror ja ;)

Igår blev de inge kräftfiske, men vi hade det nice endå. En tripp till Kga, blev tvingade, eftersom jag åker i möra lixom.

Nuuuuuuu, måste jag äta något, är sjukt hungrig.  Är trött som fan me, inte ens vare vaken 1 timme än :P

Freitag.

Har målat precis HELA dagen. Men ack så duktiga jag och far är, blev super snyggt !
Nu sitter jag här och kollar på Pistvakt och väntar på att Anna ska komma med tåget. För när hon kommer så ska vi fiska kräfter, kanske får upp nya killar :D

Fetsen hos Hanna var iaf jätte kul :) Vi satt massa folk hemma hos henne och drack, prata och bara hade det trevligt. Jag och Elin sov även kvar där, mysigt ;D Så tack Hanna för att vi fick komma, du är bäst ! <3

Själv är jag ganska hungrig, lite makaroner med ost och aromat kanske vore något ?

Torsdag.

Gaah, är seg som fan. Blev lite vin och annat igår i K-hamn hos Hanna. As trevligt hade vi :)
Men nu ska jag till K-hamn igen och hjälpa till i farmor och farfars lägenhet.
Berättar mer om gårdagen laaater.
Kyss.


Ett inlägg

Är så SJUUUUKT bakis så det finns inte... Hatar detta, fy fan asså.
Men gårdagen var riktigt trevlgt faktiskt :)
Förfesta lite hemma hos Anna i Kga. Sen fick vi skjuts till Statt. Där vare rätt konstigt folk, men roligt vare. Till och med Anna hade kul, det glädjer mig :D
Sen tog vi bussen hem, och Anna hängde på hem till mig. Där låna hon min cykel och cykla hem, cpanna asså.

Nu håller Anna på att cykla hit, vi ska och bada sen, blev ju inte så igår direkt :P Haha. Men fört ska jag äta Tacooooooo :D Mumma,.

Btw,
Anna berätta igår att våra kräfter är döda... Grannen koka dom. Rip grabbar ! :(


ÖL

Statt, jämt samma sak. Bussen hem. Haha ! Men idag vare fan kul, Anna :D Och duuuuuu, håååår AnnA :D Du, film kväll snarre. Du skäms litte, why ?
Nu ska jag snarre söva, i möra blire jobbigt. Jag vill bada, vill nån köra mig ? NEEEJ ! Jag är arg.

God natt.
ovärt inlägg,.

Rubrik.

Nyss kollat på Baksmällan med pappa, sjukt rolig film asså ! :)
Idag hare ju som sagt vare målning på schemat. Elr ja, jag maskerade, målning blire i möra :P 
Idag kunde jag igentligen vare på kryssning med Anna, men icke då, fitt Viking Line som ljuger röven av sig. Skulle ha vare kul iaf...
Haha, en sak med. Nu vet jag iaf att jag får leva, kommer troligen inte att bli nerslagen, om inte nån dum jävel öppnar käften vill säga.
Well,  imöra väntar en lång dag. Målning, bröllop och sedan utgång. Kommer bli stressigt, men det fixar vi grabbar !

Möppe.

Är precis hem kommen. Jag och Anna har fräst moppe :) Höhö.
Dagen började med lite kräftfiske i älva, 4 fina grabbar fick vi. Även kallade Fr, Cu, Ku och Va. Lever ute i klippan nu. Så dom har vi rastat osv idag, så dom mår prima nu. Annas pappa vill att vi ska koka dom och sedan äta dom, men jag och Anna tvekar stark på detta, vi har lixom fäst oss vid dom nu ;) Annars så har vi mest åkt moppe, himla trevligt, men kallt som fan.
Igår gick vi på bio btw. Sommaren med Göran, överskattad som fan. Visst var en kul ibland, men inte så som jag trodde.

Imöra och på lördag blire K-hamn och måla farmor och farfars nya lägenhet :) Ska bli najs att se den. Ska passa på att köpa äppeljuice på Maxi då me... Intressant va ?
På lördag blire ferre oxå, höhö. Ska bli kuuuuul :) Sen äre bara en vecka kvar här I Degen, sen blire Nacka igen. Ska ringa A nån dag och kolla lägen oxå :)

Nu ska jag sova, är sjukt trött, konstigt med tanke på att jag vakna 2...


Sommar ?

Ja nu är det fan soligt ute för en gång skull. Kommer sommaren nu ? Tror jag inte ett skit på.
Igår bjöd jag Anna på lunch i Kga, hur mysigt som helst, satt bara och prata och hade det trevligt :)
Sen på kvällen blev de fotboll i Åtorp med Anna (håår asså) och Ida. Vill igentligen inte säga att jag va i Åtorp då det är emot min natur, men aja. Men som det alltid blir när jag och Anna umgås på nätterna blev det en tripp till Kga och sedan Klippan. Haha !
Och idag blir det säkerligen samma, fast dock bio oxå :D Ska bli nice som fan. 
 
Well bitches, snarre kommer mammie med mat till mig, bortskämd som jag är.

Crazy.

Då var Putte avklarat. Herregud. Helt slut asså. Att dricka 5 dagar i rad tar på en ;) Haha !
Har iaf haft det töppen. LERIGT SOM BARA FAN, men endå trevligt.
Så summan av kardemumman (?): 5 dagar med alkohol, ett lerigt jävla Camp ÖL-G, massa sköna Degerforsare, en snygg Thåström, Johnossi va bra, vårat tält är trång om det sover 4 pers i det och jag har bara liiite ångest.
YEES ! Men just nu är det skönt att vara hemma, är fortfarande trött :P
Men en sak förstår jag inte. Nu duger jag plötsligt åt dig ? När jag kan fixa nått du vill ha. Du bara utnyttjar mig. Först kunde du inte ens säga hej, men sen när jag sa att vi skulle åka hem, jaaaaaaaa, då blev du hur trevligt som helst !
ÅHHH, släpp det Lina, släpp det !

Om två veckor bär det av till Nacka igen, jobb, jobb, jobb ! En sommar i Degen var inte så farlig iaf. Men det ska endå bli skönt att åka tbx till Stockholm.

Öliöli på er, jag är hungrig.

RSS 2.0