Mhmm...

Idag har mor och jag vare i Karlstad. Måste ju dock säga att Bergvik suger jämnfört med Marieberg ! Men iaf, vi åkte vidare till IKEA ist. Hitta glas, kaffemuggar och en tekanna :) Är så jävla nöjd och glad så jag vill gråta fan. Nej kanske inte gråta då, men nörjd och glad är jag :) När vi kom hem åka jag och far ner till Kronis och handla allt till nyår och Taco, som vi laga till han och jag idag :) Och ja, jag ska vara hemma med mor och far på nyår, finns ju fan inget annat att göra i den här jävla hålan. Längtar tills på söndag, då åker jag tillbaks till Nacka. Och efter det så kommer jag inte kommer jag inte tillbaks på ett tag.
Ajja... Igår bjöd mamma och pappa mig på bio :) Vi såg Australia, riktigt bra film faktiskt. Sevärd, tycker jag iaf. Efter det tog vi med Kina-mat hem :) Mumma ! Så jävla gött vare.

4 är borta nu, nu ser man verkligen. Bara att kämpa sig upp nu.
Finns dock något som är så jävla bra för tillfället. Putte biljetten ligger i säkert förvar i min låda, det har den gjort sen innan jul. Men idag hämtade jag oxå ut min Thåström biljett. Känns underbart :) <3

Ska snart sova, är trött som ett as. Hoppas morgondagen blir bra.


!

Kom nyss gem från gymmet. Har vare där med far. Vi spela lite bänkpress och sedan en mycket spännande match i bordtennis ! Ojoj... Det va kul :)
Juldagen vare ju utgång som sagt. Förfest hos Anna, va bra till en början, hände lite allt möjligt, men kan summeras som bra :P Haha ! Sedan blev det ju Statt, vette fan va jag tyckte om de. Köa i en halv timme fast man hade biljett, och väl där inne vare ju inte topp kanske. Men Max efteråt va gooit :D Så igår vare en seg dag, popcorn och tv mest.
Nu är jag bara orolig för nyår, funderar på att stanna hemma. Finns ju endå inget att göra :(

Nej nu ska jag ta en dusch, sedan laga mat med far,.


God Jul !

Underbar dag :) Julafton. Mysig dag som har tillbringats med min mor, min far och min lillebror :) Vid Kalle Anka så kom farmor och farfar med en sväng, spela lite kort osv :)
Tror att jag har gått upp 5 kg idag fan. Ätit så mkt god julmat :) Haha ! Men det får man, för det är så sjukt gott. I julklapp fick jag bl.a. pengar, pyjamas byxor, mysiga sockar men halkskydd på (så jag inte ska ramla i trappen igen), elvisp, brödrost och lite andra saker. Är mycket nöjd :)
I morgon blire fest ! :) Först till Anna och förfesta lite, sen Statt :) Fuck va kul det ska bli !
Va ju i Örebro igår med Anna och Elin. Sjukt kul hade vi, har vi tre alltid ihopp :) Jag skulle inte ha något, så följde mest med som sällskap. Men Anna och Elin lura på mig en massa endå :P Så det blir en super snygg outfit som jag ska ha i möra :)

Nu blire lite tv, sen sängen, måste ju vara utvilad tills i morgon,.

Värsta ever,.

Ja idag äre värsta dagen ever. Bakfyllan är ett faktum och jag vill bara döööö ! Helt sjukt, gårdagen kom på andra plats, precis efter min rumsfest. Aldrig mer säger jag. Jag har en sån sjukt ångest, jag är så jävla dum ibland.
Annars så äre rätt skönt att va hemma i Degerfors, men endast för att det är Jul. Annars hade de kvittat för min del. Hemresan på tåget var dock en pina.
Imorgon blire Kga med mor, tisdag blire julhandling med Anna och Elin och på onsdag äre Julafton :) Känns bra !

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på CSI som börjar snart.

Complement,.

Har precis jobbar klart morgon passet. Det innefattade strykning och sedan städ av källaren :) Så skönt att vara klar me de. Nu ska jag snart sova en stund, sen kl 4 så jobbar jag 2 timmar. Ikväll ska jag packa klart allt, och sen imorgon blire hemfärd :) Längtar faktiskt.
Då va liksom halva tiden avklarad här i hufvudstaden... Känns konatigt. Men som sagt, blir nog plugg till höset här, och då blire jobb här med :) Det känns iaf bra.

Nej nu känns ögonen tunga, blir att sova en timma elr tre.

Lillefot.

Precis klar med lite julklapps inslagning :) Blev superfint ! Va iväg till Sickla förut, köpte julklappar till denna underbara familj som jag bor hos :) Så nu har jag grejat klar med det, jätte nöjd blev jag :) Annars så blev det även julklapp till pappa. Fick för en gångs skull allt jag leta efter, + ett par skor, 3 linnen och ett vinglas i hårdplast :P Som jag ska ha på Putte ;) Sakna ett i somras. Fan jag måste sluta med detta, gör inget annat än att spendera mina pengar, kommer va pank inom en snar framtid om jag inte ändrar på detta. Ska fan blir mitt nyårslöfte. Lycka till med det Lina !
Försöker få tag på Anna men hon är onårbar. Vill inte svara.
Undra om man ska ta en powernap ? Ögonen svider en aning.
Fan va jag längtar hem nu alltså :( Har inte kännt såhär sen jag flytta. Btw så har jag bott här i 3 månader i morgon. Vill att det ska bli fredag, 14.25, att tåget ska lämna Stockholm Central och tuffa vidare mot Degerfors Station. Kommer bli så underbart med jul, alla undebara fester som väntar :) Måste sluta tänka på allt detta nu, annars kommer denna vecka gå något så enormt långsamt ;)

Nu blire tvn en stund, kanske pröva ringa Anna igen,.

Scary.

Idag mår jag mkt bättre, tack och lov ! Men det är klart, då har jag ju ist fått en jävlans fökylning.
Fy fan va jag gnäller, orkar inte med mig själv.
Imöra blire en tripp till Sickla och sedan stan. Ska inhandla lite julklappar. Ska bli kul faktiskt :) Fast dock i min ensamhet, då Anna är redigt pank. Men det blir en Wallander-kväll med henne ist. En sorlig sådan, vi kommer gråta :(

Nu ska jag sova, tidig dag imorgon,.

Kinesiska blommor.

Ryggen gör fortfarande ont, vet inte vart jag ska ta vägen idag. Smärtar as hell. Plus att jag har fått kräksjukan. Mysigt värre ! Noot ! Fy helvete, hatar att spy. Men tror bara att det är en-dags grejen. Så det är nog bättre i möra hoppas jag på.
Anna ligger oxå och är baj sjuk. Så nu sitter jag här och får kolla på Idol alldeles själv :( Inte så röckigt.
Händer annars då ? Jo nästa fredag sitter man på tåg hem till Degerfors. Hemma två veckor. Ska bli rätt skönt med lite ledigt, längtar som fan till julen :)
För övrigt så trivs jag så jävla bra här ! Helt sjukt asså. Slippa bry sig om allt och alla. Det är först nu, när man sett något annat, man inser vilken jävla skit håla man bor i, och alla jävla små saker som folk bråkar om som blir stora som ett världskrig. Tackar Gud för att jag fick flytta hit verkligen :)

Nu ska jag ta en alvedon och krypa ner i soffan,.

Smärta !

Tandläkaren gick bra. Men om typ 4-5 så måste tanden kaske bort, längtar inte dit. Degerfors sög som vanligt. Inte förvåndad. Kul att träffa mot och far dock :)
Kom tbx till SD strax före 5. Ska gå ner för trappen som leder ner till källaren där jag bor. Då drar jag mig i trappen ! Helevtes jävlar va ont det gjorde ! Fick trappkanten rätt in i ryggen och svanskotan, landa oxå på min dvd och dator. Dom klara sig som tur va ! Men nu är jag mörbultat as hell. Fetatste blåmärket , svullen som få och ont i hela ryggen. Om detta inte blir bättre om ngra dar så blire sjukan.  Så kan ju då berätta att gårdagen inte va min dag precis.
Så inatt blev det inte många timmars sömn, värken va olidlig.
Så nu vill jag att alla ska tycka synd om mig tack, för detta är inte kul :(

Nu blire en dusch och sen nog tv med Anna.

Advanced,.

Oj va jag är uppe tidigt på en ledig lördag. Jag och Anna ska till söder och kolla in Street marknaden :) Ska bli kul ! Men Anna är så jävla lat så hon orkar inte åka förens vid 12. Själv har man vare uppe sen 9, värt och lägga sig och sova nu elr ?
Igår blev det Idol. Jag och Anna ofc. Men min pojkvän, Robin, älskade Robin, gick ju tyvärr inte vidare :( Grät en skvett och sen glädjes åt att Kevin var en av finalisterna.
Imorgon blire hemfärd en snabbis. Stressigt som fan kommer det bli. Men men, sen äre inte långt kvar tills jag kommer hem till Degerfors igen. Julen närmar sig och utan snö är vi :( Deppigt ? Ah, en aning.

Nu ska jag sminka mig och fixa håret, sen vänta på att Anna orkar röra på sig.

Lön.

Har precis fått min lön. Lite sent, men oxå lite extra. Aldrig fel ! :)
Igår flyttade Anna hit. Så vi träffades, va kul :) Hoppas bara på att hon kommer att trivas. Ja, annars blir jag själv igen...
Om en stund ska jag, Anna och Svennis gå upp till EC och handla lite candy. Sen blir hem till mig och mysa och kolla på CSI :D Toppenkväll, älskar att inte vara ensam !
På söndag blire en snabb hemfärd, tbx här på måndag eftermiddag. Ska på återbesök till tandläkaren, mår illa bara jag tänker på de... Fy fan !

Nej nu ska jag sätta på mig en mössa och vänta på Anna !


RSS 2.0