Den sista februari.

Råkade sova lite för länge idag, halv 2.. opps !
Jobbat lite idag. Gick till parken med W och E, även Svennis vad med. Det va blött haha. Nä men det va kul. Dom åkte bob, eller ja, här heter det snowracer ? Fattar inte, jag säger bob :) Så vi åkte massa och hade kul tills det va dags att gå hem och börja med maten.
Imorrn är jag ledig. Då ska jag åka till Nacka Forum en sväng tänkte jag. Orkar inte ligga hemma och sova längre. Men på tisdsag händer det grejer ! Då ska jag och W till badhuset :) Han har lov denna vecka. Så det ska bli så himla kul. Älskar att bada, och det brukar W också göra. Iaf när vi gör det :)

Well, nu ska jag fortsätta att cama med frugan min !


Shopping sugen !

Är grymt shopping sugen ! Men så är det väll när man inte har pengar, så typiskt. Men så fort jag får lön ska jag klicka hem dessa godingar:

ÅHH, jag bara älskar paljetter ! :D
Så dom bara måste jag ha i sommar.
Längtar tills man kan börja köpa massa vår och sommar kläder :)

Sitter här sömnlös. Mycket irriterande. Men ska väll ge John Blund en sista chans.

Jag hatart.

ÅH, är så sjukt trött på folket i Degerfors. Även fast jag inte bor där så påverkas jag, helt galet. Är trött på folk som låter käften glappa innan dom tagit reda på fakta. Längtar hem som fan just nu. Men inge kul att komma hem till massa skit och skitsnack. Men, man ska ju inte bry sig. Försöker att låta bli, men det är svårt som fan.
Skulle vilja spola tillbaka tiden ca 2 månader. Göra allt annorlunda. Jaa, drömma kan man ju alltid.

Just nu sitter jag och kollar på en gammal Beck-film på TV4+. Finns inte så mycket annat att göra.
Imorrn händer det inte mycke. Sova, och sen lite jobb.
Ska kolla vidare nu. Later.

Sov en natt med mig.

Sitter just nu och väntar på att melodifestivalen ska börja. Kommer dock inte bli detsamma utan Linda :( Sitter i soffan här uppe, så Svennis slipper vara själv :) Har även lagat mat. Inte så kul att bara laga till sig själv, men kan ju inte svälta ihjäl direkt.
Va ju som sagt ute med vovvis föut. Trevligt, skönt att komma ut lite. Blev två varv runt långan. NICE !
Så nu sitter jag bara här. GAAH, hatar att vara själv. Vill ha sällskap :( Buhu, synd om mig...

27 / 2

Igår somnade jag innan klockan 12. Undrar hur många gåner det har hänt dom senaste åren, och på en fredag dessutom. Var iaf skönt. Vaknade vid halv 1, höhö.
Idag är jag själv hemma i huset tills ikväll nån gång. Bara jag och Svennis hemma. Lite läskigt. Dom som har varit här och sett hur jag bor vet varför.
Så snart tänkte jag åka till långan och gå några varv med Svenniebennie. Känner att jag behöver komma ut lite.
Fast va fan äre med vädret ? 3 plus och dimma över allt, blött och jävligt... Klart att det är skönt med plusgrader men inte redan ! Det kommer börja smälta, men sen kommer det bli kallt igen, och då kommer allt frysa och så blire glashalt överallt.

Nej nu ska jag ta på mig kläder så jag inte bli blöt. Tror det får bli gummistövlar...

25 / 2

God eftermiddag.
Fick sova ganska länge idag, vakna vid halv 1 ;) Höhö.
I övrigt så tycker jag inte om den här dagen. Är en sån dag då man bara vill försvinna. Har ingen direkt anledning utan bara känner så.

Hmm, undra vad jag ska hitta på idag egentligen. Blir nog bara att kolla massa film och tare lugnt.
Kanske hörs senare, bye.

God natt !

Nu har jag knallat hem till mig. Sjukt kallt vare, 13 minus, kändes som 40..
Så nu ligger jag här i min säng. Ska nog sova nu. Är jätte trött. Imorrn är jag helt ledig, vad händer ? Fika på Forum kanske...? Sova lääänge ska jag iaf göra !
God natt alla, hörs imorrn !

Åh Camilla !

Asså jag blir galen. Linda och E sitter här och är omogna.. Seriöst. Man kan tro att dom är 10.
Nej nu är jag elak, dom är söta.

Anyway ! Linda tog en ful bild på mig idag.

Tycker jag ser konstig ut...

Well, är lite ledsen idag eftersom Linda åker imorrn. Kommer ha så himla tråkigt utan henne :( Vi har verkligen kommit varann nära. Vilket är otroligt kul ! Vi passar så bra ihopp :) Nu lät det som vi är tillsammans, haha ! Nä men Linda är ganska så bäst just nu. Fast jag tycker du kan ge fan i att hacka på Camilla !


I don't care anymore.

Höhö, gissa vart jag är ?
Blev en sväng till Nacka Forum iaf förut, dock med Linda. Men hon är bra sällskap hon med :)
Just nu håller hon på att lägga big baby, så jag sitter här och lyssnar på Basshunter. Pinsamt jag vet ! Haha, men låten Camilla är rätt skön :P

Lyckades få en helt okej bild på mitt hår idag.

Blev en såndär bild som alla fjortisar tar, halva-ansiktet-bilden. Haha.

24 / 2

Är hemma hos Linda, maha. Som vanligt :) Höhö. Sov här inatt. Orkar inte sova hemma när jag är ledig, får ju som sagt ingen vila där...
Idag vare meningen att jag skulle träffa Niklas i Nacka Forum. Men han verkar inte orka idag, tråkigt :( Men hoppas att vi kan träffas i morrn ist, för jag vill verkligen träffa honom.. Men killar är ju som dom är ;)
Sen äre annan grej som stör mig. Och det är att Linda åker hem till Degerfors i morrn, och lämnar mig själv en hel vecka :( Och sen kanske hon åker till Tunisien en vecka på fredag. Buhu, orättvist.

Jaha... Nu vet jag inte alls vad jag ska göra idag haha. Fan. Får la hålla  Linda selle, och sen ska jag jobba några timmar ikväll.
Kollade nyss mitt konto, no cash. Fuck, hatart. Så då kan man ju inte hitta på något roligt heller. Men får lön på fredag hoppas jag :)


Jag är coolare än dig.

Nu har jag stöke klart, eller strukit som det så fint heter.

Måste berätta om igår. En så himla fin dag. Strålande sol och 22 minus grader. Haha ! Så jag och Linda bestämde oss för att gå ut med hundarna efter jag lämnat the kids på dagis. Vi gör äver till Linda för att hämta hennes dog, och jag drar mig så in i helvete i trappen. Fyfan ! Så jag är så jävla om så ni vet inte. Till och med idag, dagen efter liksom. Sjukt ont i röven har jag. Sen bjöd jag över Linda på en suuuuper god frukost/lunch :)

Ni ser att jag har snö på mössan.. Det är från att jag låg i Lindas trapp och grät en skvätt för att jag tyckte synd om mig själv efter att jag hade ramlat.

Måste också säga att jag är sjukt nöjd med mitt hår :D Men jag får ingen bra bild på det tyvärr.. Men imorrn ska ja till Nacka Forum och träffa Niklas och då måste jag göra mig snygg, så då kanske jag får en bra bild ;) Haha.

23 / 2

Sitter hemma hos Linda. Sovit här inatt. Sorry för den dåliga uppdateringen men internet har inte varit en prioritering det senaste.
Ska strax kila hem och ta mig en dusch och sedan stryka 84293759270 st skjortor. NICE.

Well, jag längtar hem. Ingen nyhet kanske. Later !

Ny frilla !

Nu är jag nyfärgad, eller ja, en slinga iaf, och ny klippt :) Linda som fixat. Är så himla nöjd verkligen !

Inte världens bästa bild kanske, men såhär ser det ut :)
Tack Linda ! ♥
Fixar en bättre bild nån dag.

Dagen i övrigt har vart bra. Slappat hemma hos Linda. Sen som sagt färgning och klippning :) Linda har också fixat sig lite i håret. Kolla in hennes blogg.

Nu ska vi mysa ner oss i sängen och kolla på film.

Vad händer ?


Jag och Linda har varit och köpt färg...?

-

Jag har ändrat mig. Solen skiner inte alls i Nacka, och det är inte alls fint väder. Det snöar.. IGEN ! :( Fuck.

21 / 2

Sitter just nu i soffan hemma hos Linda. Är seg som tusan. Känns typ som om man är bakis, även fast jag inte va ute igår. Linda håller på att lägga lillan, sova middag ju. Skulle jag med vilja göra.
Linda och jag är så sjukt sugna på godis så det finns inte. Going crasy here va ! Hoppas på att Linda inte behöver jobba mer sen i eftermidda så vi kanske kan svänga förbi Maxi en sväng ;$ Det där hörde ni inte...

För övrigt är det sjukt fint väder här i Nacka idag. Solen skiner och jag vill bara gå ut :) Kanske blir en liten fotorunda med Linda sen om vi hinner och orkar.

Har också fått undrbara nyheter idag. Niklas är i Nacka ! WIEEE ! :D Så nu ska vi ses, vi MÅSTE ses. Annars kommer jag nog gråta lite. Han ringde inatt, men då sov jag. Sen har jag skickat sms till han nu, men jag tror han sover, hihi.

Nu är det bara tre veckor kvar tills jag kommer hem till Degerfors, och då stannar jag en hel vecka :) Ska bli skönt med lite semester...



Lina som korthårig.

Jag vill göra nått drastiskt med mitt hår. Typ raka av mig de ! Eller ja, kanske inte göra det, men ahh, ni fattar...
Funderar dock på att klippa mig kort.

Så här hade jag i Idre nyår 2007/2008.

Vill ha så igen, fast kanske ännu kortare. Skulle de va snyggt ?
Jag tror det. Så till veckan kanske jag gör det, maha.


EDIT

Edit: Vi äter fruktsallad med glass...
Soooo mrssplittaaah style asså !

Melodifestivalen = fiasko ?

Seriöst. Detta var nog den sämsta deltävlingen nånsin. Helt sinnes ! Tyvärr måste jag säga att Darin va bra :$ Och dom där tjejerna som kändes lite som Sarek.. Men i örvigt vare helt genom ruttet.
MEN, nu över till något betydligt roligare. Linda och jag ska nu krypa ner under täcket och kolla på film, myyyys ! ♥ Ska även sova här inatt :) Wie.
Imorrn vet jag inte alls vad som händer. Känner för att gå ut och gå, en riktig långpromenad. Men det är snöstorm här.. Och i resten av hela Sverige med antar jag. Det suger. VILL HA VÅR NU !!


20 / 2

Idag var jag duktig och vakna halv 2 haha. Värdelös. Käka lite frukost osv.
Sen har jag storstädat mitt rum :) Bra gjort av mig tycker jag. Kunde ju kanske ha gjort det lite bättre, med jag orkar inte. Får bli en redig vårstädning ist.

Ska snart åka till Maxi med Linda. Vi ska panta. Hoppas på att få ihopp ca 60 spänn var. Vill ju ha lite lördagsmys till Melodifestivalen ikväll :)
Well, får väl se till att bli klar då kanske.

Slut för idag.

Nu har jag slutat för idag. Trött är jag. Sitter just nu nere på mitt rum i källaren !! :D Har inte sovit i min säng sen i måndags räknade jag ut..
Kikar lite på OS nu. Tycker det är jätte kul att kolla på sport. Men eftersom familjen här inte är ett tugg intresserade av sport så bli det inte att jag gör det så ofta längre tyvärr :( Har ju ingen att disskutera det med :P Hemma i Degerfors hade man liksom inget val. Pappa och Fredrik som älskar sport, då blir man tvungen att tycka om det :)

Ska lägga mig och sova nu. Kanske slår på en film. Älskar att somna till en film.
God natt,.

Arkivet.

Sitter här i soffan och väntar på att A och O ska komma hem. Så jag tänkte att jag skulle läsa lite gamla inlägg från när jag började blogga..
Fan va jag festa mycket asså haha. Varenda helg nästan. Och ofta både fredag och lördag. Att man orka. Nu när jag är ute två dagar i rad (vilket händer ytterst sällan nu för tiden) så är jag helt död flera dagar efteråt.
Sen kom jag till den jobbiga delen i bloggandet. Tiden efter den 19 januari 2008. Jag tror inte att jag har insett hur mycket det påverkade mitt liv just då. Jag var sjukt deprimerad. Asså seriöst, jag behövde professionell hjälp. Tror jag var i skolan 1-2 dagar i veckan under 2 månades tid ungefär. Att jag ens klarade av skolan med tanke på hur jag mådde. Jag förstår inte hur Pillan kunde klara av allt det där. Det va ju hon om nån som skulle må dåligt. Känner mig som en så svag människa när jag tänker på det.
Och jag vet själv att jag tjatar mycket om den där händelsen ibland, men ja haha. Jag mår dåligt över det, och kommer alltid att göra. OCH tro mig, det är mycket störande. Skulle helst bara vilja sluta prata om de, men det går inte. För det finns där inne i mitt huvud hela tiden, och gnager sönder min näthinna med hemska minnesbiler...

Nej, nu ska jag hålla käften. Ville bara skriva av mig lite. Och det va inte bara det där jag hitta i arkivet, hitta också många roliga minnen :)

Ett inlägg.

Jaopp. Sitter här i soffan och kollar på hockey. Vitryssland - Sverige. Sverige leder med 0 - 2. :) Känns bra.
Har varit ute och gått med Svennis. Det va iskallt. Blåste som fasen och snöade gjorde det med. Usch.. :( Och mer ska det komma. Asså har inget emot snön som redan ligger på marken. Och det är ju skapligt mycke ju, så vill inte ha mer nu tack.
Pojkarna sover. Och konserten va helt underbart :) Så sjukt söta när dom står där och sjunger :D Är så kul att jag får va med och kolla på sånt. det betyder !

Imorrn ska sova länge har jag bestämt mig för. Och sedan ska jag städa mitt rum. Det behövs ! Efter allt damm som blivit efter byggarbetarna denna vecka. OCH, inatt får jag sova i min egna säng ! :) Wihuu ! Annars tror jag det blir en lugn dag imorrn. Melodofestivalen på kvällen blir det iaf, och kanske lite lördagsmys..?

Ojoj, är jätte trött nu. Och så kolla jag på klockan och såg att den bara är 10... Jobbigt. Känns som om den är 12 typ.

19 / 2

Snart är februari slut, och mars börjar. Herregud. tyckte nyss det va januari. Tiden går fort.
Nu ska jag snart åka till förskolan för att se pojkarnas konsert, ska bli så kul :) Vet ju hur hårt dom har jobbat för detta, hihi.

Skirver säkert mer ikväller eftersom jag är barnvakt då :) Later !

Blond ?

Har tillbringat kvällen med A framför TVn. Otroligt trevligt. Spenderar även denna natt i Ws säng. Kan inte vara nere i källaren som sagt. Men imorrn får jag återse mitt rum och mina kläder ! Haha.
Imorrn blire lite jobb under dagen. Sen vid 3-tiden så äre dinosaurie-konsert på förskolan. L och E ska sjunga med sina förskolekompisar :) Ska bli så himla kul att se ! Efter det, sen på kvällen, så äre barnvakt som gäller. Hoppas på att Linda kommer över och gör mig sällskap. Hörde henne säga något om fruktsallad och det låter ju inte helt fel ;$

Vill så gärna göra något med mitt hår, så satt och kollade på lite bilder. Hitta några när jag va blond...

Va tycks ?
Något jag funderar på att bli igen kanske..? Dock lite snyggare blond :)
GAAH ! Beslutsångest haha. Hur jag än gör så kommer jag ångra mig. Blir jag blond kommer jag tycka att jag har förstört mitt hår för alltid och blabla, men fortsätter jag bara att färga utväxten på mitt mörkbruna hår kommer jag tycka att jag är tråkig som aldrig gör något...
Men jag måste säga att jag passar sjukt bra (och förmodligen bäst) i mörkt hår. Är sjukt snygg i de ;)

Well, sängen nu. Blir nog en film också kanske.
BTW !! Hur låter Green Day den 5e juni på Ullevi i sommar ?! Biljetterna släpps på måndag ! ♥

Down.

Känner att uppdateringen kommer bli lite sämre ett tag framöver nu kanske. För jag känner mig inte helt okej... Inte så att jag är sjuk, utan att jag mår kasst bara.
Men kan ju iaf berätta om min dag.
Började dagen med en långprommenad med Linda och dogsen. Otroligt skönt :) Så himla glad att jag och Linda kommer så bra överens ♥. Sedan bjöd jag Linda på god frukost hemma hos mig. Efter det vara bara att börja städa och sen göra sig iordning för att åka till Sickla och luncha med Anna och Emilia. Superkul att träffa dom. Så vi satt och snacka och käka god mat :)

Nu ikväll har jag jobbar lite. Fick även reda på att måste jag in på mitt rum så måste jag gå ute vägen... Kul ? Inte direkt va. Så jag sover i Ws säng inatt och hos Linda i morgon. Sen får vi se hur det blir resten av helgen. Förhoppningvis så kan jag sova nere hos mg och värsta fall inte. Men men, jag överlever, får vi hoppas...

Nu ska jag lägga mig och kolla på film och sedan sova. Kanske gråta en skvätt me. Kände för att gråta lite. Oj haha, hej emo !


Du är mitt ljus älskling.

Har slutat jobba för idag, ungefär vid halv 10. Jag och Linda tog en snabb prommis med Svennis runt kvarteret och sen kom A hem.
Nu sitter jag hemma hos Linda i hennes säng. Ska tillbringa natten här :) Mysigt. Väntar på att Linda ska duscha klart så vi kan krypa ner under täckena och slå på en film. Ondskan blir det idag. Riktigt bra film, så det ska bli trevligt :)

Imorrn så blir det en prommenad på morgonen med Linda och the dogs.
Efter det tänkte jag höra med Linda om hon vill komma över på en god frukost :) Hihi. Sen lite städ osv. Men ska även klämma in en lunch med Anna och Emilia som är i Nacka. NICE ! Saknar Anna så, så det längtar jag efter.

Well, god natt alla. Sov så gött. Och Degerfors, vi ses om ca 4 veckor.

Defence.

Nu sover pojkarna. Skönt :) Har även tagit mig en lång dusch, så jäkla gött att duscha länge ! Och extra skönt nu när the kids har löss haha. Fyfan.

Tänkte att jag skulle ha tagit en bild på hur det ser nere i källaren nu och lagt upp. Men asså seriöst, det vill jag inte. Det ser förjävligt ut. Har ingen toalett längre, inget handfat, inget golv :( Ne fyfan, nu får dom bli klara snart !

Idag blev det en semelfika, dagen till ära, med Linda. Eller ja, Linda käka semla och jag en vaniljbulle :) Är inte så förtjust i semlor.
Nu kommer Linda över när som helst, wie ! Gött med selle.



Please, get out of my head.

Filmkväll med Lina. Mig själv alltså. Det är Wallander som går på TV. Ola Rapace in my ♥.
Nä men så att... Har suttit och kollat på massa gamla bilder mig själv haha. Har en hel mapp som heter Jag. :) I love my self !

Jag hoppas till Gud att det syns att jag har blivit äldre haha !
Så himla kul att kolla på gamla bilder. Jag och Anna gjorde de inatt. Man skrattar ihjäl sig ibland asså.

Imorrn blir jobb, även på förskolan några timmar. En lugn vecka ser det ut att bli, iaf för tillfället. Kan ju alltid hoppas att något superkul tycker upp. Chansen är dock ganska liten...
Fast jo ! Anna kommer hit på onsadag :D Hon ska på nån mode mässa med Emilia, men vi skulle klämma in en lunch iaf :) Ska bli kul som attan !

Nu ska jag fortrsätta att kolla på Wallander.
Btw, när jag kom hem hit till mig förut, så låg det en ask med chocklad vid källartrappen. På lappen stod det "Lina, Happy Valentines Day ! Tack för att du hjälper oss så mycket. ♥" Det var ifrån familjen här. Nära att en tår föll faktiskt.

14 / 2 | Alla fucking hjärtans dag

Idag äre Alla Hjärtans Dag. Har aldrig direkt gillat den dagen. Inte ens när jag hade pojkvän. Kan bero på att han inte brydde sig, elr bara att jag inte tycker att det är något speciellt.
Anyway ! Sitter hemma hos Linda. Hon sitter också och bloggar, och Anna färgar håret på Benne.
Idag är en jobbig dag. Jag hatar söndagar. Sen är jag hungrig också. Faan, vill ha mat.

Annas bröst.

Anna har skaffat silikon bröst och jag är bara allmänt snygg :)


NICE !

Late night.

Nu har jag jobbar färdgit för denna vecka. A och O kom hem vid kvart över 2 typ.
Under kvällen så har Linda och Anna varit hemma hos mig. Så efter jag lagt barnen så beställde vi pizza och käka de framför melodifestivlen :) Trevligt må jag säga. Men Linda gav upp vid halv 12 och gick hem och la sig. Vi accepterade hennes svek och lät henne gå. Anna stannade kvar dock :)
Så nu sitter jag och Anna hemma hos Linda och lanar. Som vi alltid gör. Jag ville inte sova själv så jag följde med till dom :) Linda sover, men hon är med oss i drömmarna ;)

Imorrn vette fan vare blir. Sova länge antar jag..? Men annars bara slöa runt och vänta på måndag så man kan börja jobba igen haha.

Well, Anna och jag ska la också sova snart antar jag. Avslutar med en fin bild på Linda och mig från föra helgen när vi va på The Bridge. Där vi för övrigt hade skiiiit kuuuul ! :D Shaka assseeeet av alla ska ni veta.

Jag gillar den här bilden. Och så ser det ut som mina bröst är större än vad dom är.

I know you like me...

Har nyss tagit en lång och skön dusch. Var välbehövligt. Inte för att jag lukta svett utan för att piggna till haha !
På nått sett så hatar jag att sova så här länge som jag gjort idag. Man blir seg hela dagen och allt känns ruttet. Men om man sover 10-12 timmar på en natt så behöver man antagligen de.

Jag vill gå på bio. Jag vill se Avatar och så vill jag se Wolfman, med Benicio del Torro. GAAH ! Sjukt sexig man. Hade premiär för några dar sedan bara. Men det är så jäkla dyrt med bio bara :( Vilket suger. Sänk bio priserna så kanske folk slutar ladda ner lika mycket. Jag skulle iaf gå på bio oftare då.

Pratade med min fina vän Pernilla igår på msn. I miss her alot ! :( Hoppas på att hon kan tjäna mycket pengat nu när hon är i Norge, så hon kan komma hit och hälsa på mig. Vore trevligt.

Ahopp, händer nu då ? Har jätte tråkigt. Skulle lätt kunna lägga mig och sova, men det kommer inte ens på fråga ! ICKE. Är sjukt sugen på en kanada special från MZ. Åh Degefors, varför finns dom godaste pizzorna i världen just där ?!


13 februari

God eftermiddag. Vaknade av att Linda skickade sms vid halv 2. Haha ! Men måste säga att det va otoligt skönt att få sova ut, att inte bli väckt av byggarbetarna :)
Btw, såhär ser det ut just nu utanför min dörr:

Fint va ?

Haha, blir galen. Men det blir nog jätte snygt efteråt. Men det är lite jobbigt på helgerna också, för det lukar avlopp i hela källaren. BLÄ !
Men men, bara att härda ;)

Ikväll är jag ju barnvakt igen som sagt. Anna och Linda kommer hit och gör mig sällskap. Vi, eller jag och Linda iaf, ska kolla på Melodifestivalen :) Mysigt ! Annars blir nog en ganska lugnt dag och kväll.
Skulle vilja gå ut och ta en promenad, men det snöar som tusan här, så jag struntar nog i de...


Ny design !

YES, ny design ! Gjord av mina kära vän Sandra. Är sjukt nöjd ! Vad tycker ni ?

Har ju som sagt varit i Sickla idag. Hittade mina skor, och bara de också, inget annat. Bra jobbat Lina !

Nya kläderna. Inte byxorna dock.
Linne - Vero Moda
Topp - Vero Moda
Kofta - Gina Tricot
Jeans leggings - Vero Moda
Skor (dom nya) - Skopunkten
Haha mycke Vero Moda känner jag ;)

Sen har jag ju varit barnvakt. Blev en tidig kväll. Men Anna och Linda kom över en stund. Elr ja, dom gick precis faktsikt ;) Haha !

Måste berätta en trevlig sak. Om ungefär 3 veckor så kanske Niklas kommer hit. Niklas är en kille som jag haft kontakt med sen jag va... Hmm, 14 typ. Åhh, hoppas han kommer hit. Skulle va så sjukt kul att få träffa han ! :)

Well, kommer inte på så mycke mer att berätta. Blir mer imorrn. Good Night.

12 februari

Ska palla mig iväg till Sickla en sväng nu. Hoppas att jag hittar skor. Och jag får inte köpa något annat, men det brukar ju aldrig hålla.
Well, vi får se hur det blir. Later !

Jöbbar.

Sitter och är barnvakt. Är dock bara skit på TV... Känns som fredag idag, konstigt.
Imorrn ska jag jobba länge. Först vanlig dag, fast A kommer inte hem på kvällen, utan jag kommer jobba hela eftermiddan + kvällen. Så jag och pojkarna ska ha lite fredagsmys tror jag :)
Ska oxå åka till Sickla imorrn igen och kolla in ett par nya vinterskor, då jag va så HIMLA SMART och lämnade kvar dom i Degerfors. Så mamma har lovat att bidra lite ;$

Just nu är jag sjukt sugen på kinamat, GAAH ! Fatta gött med friterad kyckling med ris och jordnötssås ? Mumma :D Undra om dom har nån kinarestautrang i Sickla ? Måste kolla upp de...

11 februari

Har varit i Sickla några timmar idag. Hittade lite fint faktiskt :) Så himla underbart ute idag me, några minus grader, klar himmel och strålande sol :)
Dock började dagen inte så bra. Vaknade vid halv 8 av att dom börja bröta här nere. Sen vid halv 9 så va det olidligt ! Asså det gick inte vara här nere, ljudet av alla maskiner skar genom huvvet. Så jag gick upp och la mig i Ws säng några timmar.

Ikväll blire jobb. Likaså i morgon kväll och lördag kväll. Många kvällar ;) Men det gör mig inte så mycket. Ganska soft att sitta uppe vid TVn med datorn i knät och Svennis vid fötterna :)

Nej nu ska jag ta upp mina nya kläder ur påsarna och sedan ringa mor och se hur hon mår.
(Hon ramlade ganska illa idag, stackars mamma :()


10 februari | ...

Det är sjukt kallt här. Inte så konstigt kanske med tanke på att det inte finns nått golv i övriga källaren.

Känner hur ögonen svider av trötthet, men kan inte sova. Det suger. Hemlängtat har jag med. Och det får jag så sjukt dåligt över. A berättade idag att dom har börjat leta efter en ny barnflicka/aupair. Känns konstigt. Det är u jag som ska vara här. Men kan ju inte vara här för alltid. Två år räcker.
Åhh vad jag kommer sakna W, när han är som mysigast. När vi är själva och han kan sitta och prata om allt som han tycker är kul osv. L, när han helt oväntat bara kan komma och säga "Jag älskar dig Lina, jag vill att du ska vara här föralltid." E, haha jaa... Den lilla ungen asså, busig och kaxig som attan, men oj så mysigt han när man tex ska läsa godnattsaga :) Mina fina prinsar, jag älskar er ! ♥

Neeee... God bye.

Lite smått irriterad.

Nu ångrar jag mig. Jag visste ju att det skulle bli såhär. Why ? Varje gång. Tycker inte att det är shysst... Men jag orkar fan inte. Tycker bara att det är dålig stil.

Imorrn åker jag nog till Nacka Forum och Sickla en sväng. Kommer ju endå inte kunna sova...

Ooops !

Hoppsan ! Kass uppdatering.
Well. Kan inte släppa Thåströms spelning på Annexet. Kan vara det bästa jag har sett nånsin. Helt sjukt bra. Han är verkligen det bästa jag vet ! ♥ Så nu hoppas jag bara på att han kommer till Putte i sommar, snälla !

I helgen blire jobb. Och lite sömn oxå hoppas jag på. Får inte så mycke sömn här längre. Dom håller på att renovera alla badrummen. Även det i källaren där jag bor. Så från 07.20 till ca 16-17 måndag-fredag i en månad har dom hållt på nu. Och det är ungefär 2-3 månader kvar :( GAAH ! Dom låter som fan alltså.

Såhär ser det ut just nu nere hos mig. Mindre kul...

Bara att hoppas på att det blir snyggt som fan sen ;)

Just nu sitter jag och lyssnar på Westlife. Fråga inte varför, haha ! Fick bara för mig att lyssna lite på dom. Jag var ett stort Westlife-fan när jag va liten :) Dom va dyngbra då tyckte jag. Va till och med och såg dom i Globen, med pappa, HAHA ! Stackars han.
Jag väntar också på att brödet som jag har bakat ska bli klart :) Det står i ungnen nu. A brukar baka det, men nu var det min tur, så jag lär mig. Så himla gott verkligen :)

Update: Brödet va supergött :D MUMMA !

...

Idag är det jobbigt. Seg och trött.
Återkommer senare...

Party !

Nu jävlar blir det party ! Hörs imorrn ! ♥

Lyrdag.

Det va inte så svårt att övertala Linda att gå ut senare trotts allt. Va bara att hota lite med att vi inte går ut alls osv. Så jag bidrar med några kronor så att vi kan få en bra utekväll ;) MAHA !

Just nu så käns det som om jag bor hemma hos Linda. Har varit är nästan konstant sen i onsdags kväll. men det gillar vi :D Och nu när Anna är här så är det ganska troligt att jag kommer fortsätta vara här :)

Nu ska vi snart kila till EC och hanlda litte mat till kvällen :)

En drive-by.

Thåström va kung igår. Han var inte så borta som han brukar vara, snacka som fan och bara va bäst helt enket :) ♥
Elin har ålt hem nu, tyvärr :( Så just nu sitter jag hemma hos Linda med henne och Anna. Vi ska käka varma mackor, mumma !
Ikväll blir utgång med Linda :D PARTY ! Fast kan ingen vänlig själ bidra med 100 kronor till Linda så vi slipper åka in till stan vid 10 ? Snälla någon ! Jag vill åka in senare, men fattiga Linda har inte råd :(

Well, berättar mer om Thå senare eller i morrn. Måste smälta att han va underbar som vanligt först, GAAH vad jag älskar honom ! ♥

Dagen D.

Ikväll smäller det. Då ska jag och Elin, och KANSKE Anna, se Joakim Thåström. Jag är sjukt taggad och vet att han kommer va bäst :) ♥ Hoppas på att detta blir den bästa konserten som han gjort ;) Hihi.

Har nyss ätit lite lunch, efter att ha varit på Nacka Forum med Linda och E. Blev bla lite alkohol... Tills i morrn kväll, då jag och Linda ska shaka asset av alla inne på The Bridge !

Igår så satt vi hemma hos Linda. Benne hade lagat SUPERgod tomatsoppa med mozarella :) Så jäkla gött ! Sen drack vi lite vin och bara satt och prata. Mycket trevligt. Sen så fick Benne nått ryck att Anna skulle komma hit. Så vi ringde Anna och sa att Benne betalat hennes bille hit. Så nu sär Anna påväg hit, wie :D

Nej fuckers, nu ska jag hoppa in i duschen. Later !


Jag och Elin, när vi är som snyggast :)

Lyssna min älskade hör...

Lalala kass uppdatering. Men jag har haft fullt med att sova och umgås med Linda.

Well, i morrn kommer Elin hit. Thåström står på schemat ! ♥ Kommer bli en otrolig kväll, det vet jag :)
Sen så kommer Anna i morrn, ska bli trevligt. Och på lördag blir det utgång med världens bästa Linda :D GAAH ! Vi ska ha sjukt roligt, som vanligt ;) Så imorgon måste jag åka till systemet och köpa ut till Linda, shh ! Haha ! ;)

Just nu har jag en känsla i kroppen som säger att jag vill vara kär. Det är så underbart. Eller ja... Aldrig när jag bli det, för mina känslor blir aldrig besvarade. Men iaf, så mysigt att ha någon nära. FAAN, jag behöver närhet ! Haha ;P

Nu ska jag och Linda kolla film och sedan söva, måste ju ladda för i morrn !


Kärlek på hög nivå

Jag vet att du vill ha mig.

Lååååång dag. Är van att sova mitt på dagen, men idag satt jag hemma hos Linda. Hoppas detta gör att jag kan somna någolunda tidigt ikväll :)
Linda och jag va ute på en lång prommis med hundarna förut, skönt som fan :) Och nu är jag klar med min piller, ÄNNU skönare :D

Tomorrow blir att jobba som vanligt, plus nån timme på förskolan. M frågade om jag kunde komma dit för att diska. Sure ! Diska i en timme, och få gött betalt, aldrig fel :D

Den 17 april blir det kryssning med Linda, Meta och mor ! :) GAAAH, så jävla kul :D Längtar som fan !
Nått mer jag längtar efter är ju såklart fredag, hihi ;$ Thå in my

Ska börsta tänderna nu och lägga mig och kölla film, nice. Sleep well !


Hej mongolid.


2 februari

Kass uppdatering. Men har inte haft lust eller tid... Har ju varit i Degerfors under helgen. Utgång på fredagen. Sjukt kul :) Sen på lördagen så va jag på farfars 70års kalas. Trevligt :) Det bjöds på mat, gitarr och allsång.
Sen på kvällen så ville jag ut, men ingen att gå med :( Så jag körde bil ist. Och det tjänade man ju några kronor på.

Asså jag är så arg. Vet inte vart jag ska ta vägen. Sitter just nu hemma hos Linda och gör henne sällskap när hon städar, så sitter och avreagerar mig på henne. Hon får lyssna och ge mig råd :P Haha ! Nä men seriöst, blir så jävla krut.

Nu vill jag ha fredag. Då ska jag och Elin se min stora kärlek i livet, Thåström ! ♥ Längtar, längtar, längtar !

Tänker inte skirva mer just, ingen lust och inget att skriva.

RSS 2.0