:'(

Jag ber dig,. Snälla. Jag älskar dig. Du, dina barn, Fredrik, mamma och pappa betyder allt för mig ! Jag skiter i alla andra, bara jag har er. Jag vet att du vet bättre, du är smart. Men jag vet oxå att du är impulsiv. Har du en dålig dag så gör du det.
Fan ! Låt mig komma ner, låt mig hjälpa.


Jag gråter,.

Panda Pang,.

Jag och Anna lanar Panda Pang. Så jävla ruttet spel :D Haha !

Btw så tycker att våren kan komma på riktigt nu. Asså den har visat sig fleta ggr, men den här jävla snön förstör allt. Hade värsta snöstormen här härom dagen. Men idag ser det ut att våren vinnner. Elr ja, man kan ju hoppas iaf.
Den här jävla huvudvärken har komme tbx me... Blir så jävla less fan ! Nu måste jag åka upp dit igen och få antibiotika. Och själva besöket i sig kostar 140 spänn. Fyfan ! I Degerfors äre gratis under 20, jävla skit stad detta.
Snart äre Påsk med. Då kommer jag hem.

Asså jag är så sugen på att shoppa, har hittat så mkt fint jag vill ha. Men jag måste spara, känner på mig att detta kan bli en dyr sommar, men ack så rolig.

Nu ska jag ta en Ipren och hoppas att lite dipp och grönsaker kommer flygande till mig,.

Kloka listan,.

Får nog börja med att säga grattis till hååR Anna och Thå älskling som har fyllt år. Anna blir äldre och Thå blir yngre :)
Jag har drage på mig bihålsinflammation. Fått nån medicin och mår redan bättre, ett mirakel ! Känns hur bra som helst. Huvundvärken är nästan borta och jag känner mig piggare.
Idag var jag en sväng in till stan. Kännde att jag va tvungen att få komma ut lite. Hittade present till A som fyller år på onsdag :) Måste oxå säga tack till henne för att hon brytt sig så mkt under tiden jag va sjuk ! <3
Inatt ringde Frukt till mig. Vi pratade i 1,5 timme tror jag de blev. Va riktigt trevligt att få prata med han. Så nu har jag massa att fundera på, hoppas att han fortfarande tycker som han sa inatt.
Ikväll blire Beck och glass :) Mysigt. Och imorgon blire jobba.
Längtar hem lite faktiskt, jag saknar mamma, pappa, Fredrik (!), Elin och Anna ! Men blir ju att ses i Påsk :)

Nu ska jag ta en dusch och sedan krypa ner i soffan !
Känn er grusade,.

Det visar sig allt mer,.

Thåström konsterten i lördags var nog det bästa jag sett i hela mitt liv. Trots att jag växlade mellan att sitta på golvet och stå i en trapp, och i mellanåt kände mig medvetslös så njöt jag otroligt ! Han är så underbar, den nya skivan är underbar, kan inte bli bättre. <3
Fast igår kände jag att kroppen hade tagit mkt stryk pga det. Va helt slutkörd, orkade inte ngt.
Fast idag har jag goda nyheter ! Jag har ätit :) Har som sagt inte kunnat äta sen jag blev sjuk, har fortfarande problem. Men idag lyckades jag få ner en lagom portion mat och det gick bra. Har inte ätit ordentligt sen förra lördagen.
I morgon ska det bli intressant, ska jobba. Får se hur det går.

För övrig är jag glad över att Thås skiva är bra och spelas flitigt i min dator. Men oxå ledsen över att vissa inte bryr sig, kul med "vänner",.
God natt.


Inte kul.

Nu har jag för en gångs skull en bra anledning till att jag inte kunnat uppdatera.
I lördags kom min mamma och Meta hit. Vi gick på stan, va och käka och hade det jätte trevligt :) På söndagen åjte vi till Nacka Forum och kolla runt, sen bar det av till båten. Kryssning till Åland stod på schemat. Och redan innan den dagen hade jag känt mig dålig... Men men. Vi gick på båten åt god mat och festade sönder, va kanska kul faktiskt. Men jobbigt för jag fick sån hög feber.
Hade feber hela måndagen oxå, och tisdagen var ett helvete. Anna kom över, då låg jag och yrade. Vi kolla min temp, 41.4. Inte så röckigt. Ringde sjukvårdsupplysningen och dom sa att jag skulle åka in dirr ! Så Anna och jag tog en Taxi in till Södersjukhuset.
Där tog dom massa prover, röntgade mig, berättade att sänkan va jätte hög och la sedan in mig. På onsdagen fortsatte dom att ta massa prover så jag blev helt sönerstucken och blå i armvecken. Och tillsluts sa dom att jag va tvungen att ligga kvar en natt till :( Jag tjöt ganska mkt och kände mig ensam.
Men på torsdagen fick jag äntligen beskedet att jag fick åka hem ! :) Jag packa och drog fort som fan innan dom skulle hinna ändra sig ;)
Men tänk er asså. Ni ligger på ett sjukhus i en främmande stad, inga närstående, du ligger med två andra patienter som låter som om dom ska dö när som helst. Aldrig mer ! FY FAN !

Nu är jag iaf på bättringsvägen. Har fortfarande ingen energi men det går framåt.
Idag spelar iaf Thåström på Cirkus, jag har biljetter, jag vill gå, jag orkar inte gå. Men jag går endå. Förmodligen dumt men ska försöka hitta nån som vill byta min ståplats mot en sittplats.

Kyss på er, nu ska jag gråta en stund,.

My man,.

Va ju som sagt hemma i helgen. Träffade Anna :D Hare saknat henne ngt enormt, grymt kul att ses ! :)
Såg ju oxå Backyard Babies i fredags. Och jag kan ju bara säga det att Dregen är det snyggaste jag vet för tillfället. Fick även en privat stund med han ;) Detta är ju dock inte sant, men man kan ju får drömma lite...
Dom var för övrig äckligt bra live. Längtar till Putte då jag kommer se dom igen !
På söndag blire kryssning med mamma och Meta :) Kommer bli najs, jag och Meta kommer festa sönder.

Blir nog oxå så att jag kommer hem lite mer än en vecka i Påsk, trevligt får vi hoppas på :) Sen blire att se Boddy Holly Musikalen 1 maj :) Tror den är sjukt bra !

Ge mig sommar, fester och festival ! Jag älskar er ! <3

RSS 2.0