När vänder det ?

I det senaste inlägget skrev jag att jag va sugen på godis, vilket var i tisdags. Fick tag på Linda och vi åkte till Maxi. Vi köpte massa så vi kunde göra egen fruktsallad med glass :) Sjukt gott ! Linda gick hem till sig vid 12 ungefär. Ca 1 timme efter de så ligger jag på toaletten och hälsar vinterkräksjukan välkommen. FY FAN !! Så hela natten låg jag och spydde... Mysigt.
Nu har mår jag mycket bättre, tack o lov ! Åkte på feber igår kväll, men jag överlevde.
Allt detta kom så jävla olägligt. Men jag åker iaf hem ikväll endå ! Jag SKA ut i morgon och jag SKA bli frisk !
Varför kunde jag inte ha blivit förkyld ist ? Varför just spyor ? JAG HATAR SPYOR !
Just nu undrar jag när det vänder, när kommer min medvind ? Kan den inte komma i helgen ? Tycker att jag är värd det...

Nu ska jag packa, kommer ta sin lilla tid. Har no engeri. Har lyckats få i mig ett stekt ägg idag. Det ända sen i tisdags. Detta suger.

26 januari | Candy ?

Helt okej dag, bara sjukt trött.
Inte långt kvar nu till hemfärd. Är så jäkla fest sugen ! :D
Är också sjukt sugen på godis ;$ Inte bra detta...

Vet inte vad jag ska skriva. Slutar nog då...

Du stal mitt hjärta.

Well, nu verkar det som om barnen är på bättringsvägen. Tack och lov ! Asså jag kan torka bajs och annat skit, men spyor, det går bara inte. Om jag spyr själv så spyr jag igen efter det för det är så sjukt äckligt.
Men det är synd om dom. Stackars W låg helt likblek och utslagen på soffan hela dagen :(

Nu har jag iaf fixat den där grejen, så nu blir snart allt bra igen. Ska fan börja va mer förskitig, man vet ju som sagt aldrig.
Och med den sjuka motvind jag har haft ett tag nu, så borde en liten medvind iaf komma ? Snälla...
Men jag är fan glad endå. Längtar så sjukt till sommaren, då jag få börja min utbildning, bli det jag alltid har drömt om. Och sen känna ihop pengar så jag kan söka in på dröm linjen ! ♥ GAAH! Längtar sönder.

Nu ikväll va jag och Linda ute och gick i 40 minuter med hundarna. Skönt att ventilera lite :)
Just nu sitter jag här och lyssnar på Thåström, kärlek säger jag bara. Det bästa som finns. Kom också att tänka på att det bara är 1,5 vecka kvar till konserten. Ska bli underbart att se han igen. Hmm, för 5e gången tror jag det är? Eller är det 6e ? Blev lite osäker nu... Då kommer Elin hit också ! Wie :D

Bye fuckers, nu ska jag lyssna på Thå ♥

25 januari | En dålig dag

Idag är det en rutten dag, helt jävla genom rutten. Vaknade av telefonen ringde, världens sämsta telefon samtal ! Sen när jag kom upp så säger A att alla tre ungarna har magsukan.. JAAA ! Ropade jag glatt, eller inte kanske. Fy fan. Ska snart iväg iaf, och fixa en grej, så dagen kan bli lite bättre, men den är iaf rutten.
När jag kommer hem till Degerfors på torsdag så äre nån som ska dö iaf. Trodde jag skulle slippa skiten men ICKE då, klart att vi ska jävlas med Lina.
Ska gå och gräva ner mig en stund nu...

Jag är en sån som bara vill ligga med dig.

Går inge bra att sova idag. Fan. Hoppas på att jag somnar snart. Kommer bli en jobbig dag imorrn annars. Kan ju inte sova på dagen längre, för dom håller på att renovera här. Och det låter som FAAN ! Blir galen.
Plus att dom där äckliga byggarbetarna har sne kisstråle så dom kissar överallt. KUL, jag som får göra rent toaletten sen.. Fy fan säger jag.
Nu gör jag ett sista försök att sova. Funkar inte de så får jag väl dygna ?

Kalashelg.

Nu är helgen över. Vilket innebär att alla kalas är över. Ganska skönt. Har vare fullt upp hela helgen. Tidigare idag så vare kalas igen för L, så va hans mor- och farföräldrar osv här och firade lite :) Himla trevligt.
Nämnde ju också att jag skulle ta L på judo. Trodde ju såklart att jag bara skulle sitta brevid och kolla på, som när jag går dit med W. Ah men tjena ! Haha. Föräldrarna skulle ju va med såklart. Så där står alla föräldrar ombytta och taggade. Jag själv står där i strumpbyxor, ett kort linne och en mössa på huvve... Men det va ju bara att ge sig in. Kommer ha träningsvärk imorrn.

Annars måste jag säga att allt är vädligt bra för tillfället. Allt rullar på och jag är glad. Kommer va ännu gladare på torsdag då jag kommer till Degerfors :) Finns vissa människor jag saknar nått så sjukt.
Men det är inte de att jag inte trivs här, för det ska gudarna veta att jag gör ! Tiden här i Nacka, med familjen, har varit så himla underbar. Dom är bäst och jag älskar dom ♥ Börjar nästan gråta när jag tänker på den dagen jag ska åka härifrån...
ANYWAY, nu ska jag.. Ah jag vette fan vad jag ska göra, ingenting ?


Mig innan balen, nyss blivit sminkad och fixad i håret.


Don't come around here no more.

Morrn morrn !

Här sitter jag, vaken och naken. Eller ja, vaken är jag, men inte naken.
Om 20 min ska jag iväg med L på judo. Hade dock vare gött att få sova vidare men, det får jag göra i ett annat liv.
Ett mirkalel inträffade igår kväll. Anna Lina Poulsen lyckades somna vid 12 ! Och sov hela natten. Helt otroligt. Det ska firas med lite frulle, later !

En lördakväll i Nacka.

Fikan med Ida var mycket trevlig :) Vi prata massa och funderar på att gå ut tillsammans snart.

Hmm... Det är lördag, klockan är 8. Va fan gör man ? Haha, asså, har sjukt tråkigt. Vill hitta på något, men finns inget att göra. Har inga pengar heller för den delen så. Linda sitter hemma med Matrin, + att hon nyss vare sjuk så vågar inte träffa henne än :/
Kanske blir en tidig kväll idag då ? HAHA, naaaat ! Som om jag kommer kunna somna... Fuck.

Känner mig så här just nu, lite lagomt efterbliven:

Bild från Putte förra året.

Får väl tillbringa min otroligt roliga kväll med The Sims 3.

23 januari.

Jaha, då var det färdig kalast för idag. Ett barnkalas med 19 barn. Men det gick oväntat bra faktiskt :) L hade bestämt att det skulle vara maskerad, så alla fick klä ut sig till något, valfritt. Så det sprang runt prinsessor, pirater, superhjältar, riddare och andra små figurer :) Så jäkla söta !

Lina ♥ Barn

Så nu är jag super trött ! Skulle gärna lägga mig och sova en timme eller tre, men ICKE. Då blir hela dagen förstörd sen. Ska snart börja göra mig iordning för att åka till Nacka Forum. Ska köpa mig en chailatte ;P Höhö.

Imorron blire jobb på morgonen och sen kommer hela släkten till familjen hit för att fira L. Så då blire fika och massa kul :)

Lalala, ge mig torsdag nu tack !

Ingen framgång.

Ja men detta gick ju bra... Blir galen !
Dunka huvvet i väggen vare ja...

Helg !

Har varit en lång dag idag. Började med att möta upp Anna på centralen vid halv 11,så gick vi och käka frulle :) Sen begav vi oss mot Älvsjö, där vi skulle på en design mässa, intressant :) Så där gick vi några timmar. Sen åkte Anna hem till Degerfors och jag begav mig tillbaka till Nacka. Där hade vi lite födelsedags middag för L som fyllde 6 år idag :) ♥ Och nu på kvällen har jag varit barnvakt. Puh !
Imorrn äre barnkalas här som gäller. Ungefär 20 ungar kommer hit och ska leka och käka tårta. Kommer bli intressant... Sen efter det blir det som sagt en fika me Ida på Nacka Forum :)

Nu längtar jag tills på torsdag, för då åker jag till Degerfors ! :D Ska bli så himla kul ! Så på fredan blire Nordman på Statt och på lördan blire först 70-års kalas för farfar och sen Statt igen antar jag ;P Har också andra förväntningar på helgen, men vi får se hur det bli med det. 

Just nu sitter jag här sömnlös. Asså fuck John Blund, han besöker mig aldrig längre :( Grova sömnproblem här, och det suger. Funderar på att dunka huvvet i väggen och hoppas på att jag däckar...
Får tvinga mig själv att sova, ska ju orka med dagen imorrn. Och om nån av er har hållit i ett barnkalas med 20 barn mellan 3-6 år så förstår ni kanske att jag vill vara någolunda pigg. Men antar att ni inte har en aning om de... Well, söv gött och jag saknar min Anna, min hååR.

21 januari | Stressigt

Idag har jag har haft fullt upp hela dagen. Började halv 8, som vanligt. Lämna barnen, iväg till ***, fick en tid kl 10, ut med Svennis, till ***, till Nacka Forum och köpa present till L, hem, hämta barnen, hem, och väl när jag kom hem, med 4 BARN (!), så hade hundjävlen skete och spytt ! Fast det är ganska synd om han. Men om mig med som får torka upp de, blääää !
Så idag tordde jag att det va en bra dag, för den börja bra :) När jag va på *** så fick jag bra besked. Men sen när jag fick torka bajs och spyor så försvann lyckan ganska snabbt.

Imorrn ska jag träffa Anna :D Hon ska på nån mässa i Älvsjö, och jag är ändå ledig så då följer jag med. Ska bli så himla kul att ses ! :)

I helgen blir det massa kalas, så har fullt upp. En fika med Ida på lördag står på schemat också :) Det ska bli jätte kul, va längesen vi träffades.

Nu ska jag sparka sönder Wiiet som vägrar att starta, så det blir väl lite Sims ist antar jag ;)

Måste bara lägga in denna bild:

En sjukt snygg bild på Linda när hon gömmer sig i min garderob, varför säger jag inte ;)

Bättre än väntat.

Lalalala, gud vad jag älskar sälskap ! :) När man bor här, så blir man så himla sälskapsjuk. Haha. Sant. När jag väl är hemma i Degerfors kan mor och far inte ens gå ut och röka utan att jag följer med :P Galet.
Har iaf haft en trevlig kväll med Linda. Vi blev sjukt sugna på godis, så vi va baraaa tvugna att åka och köpa lite..hihi.

Linda och jag innan The Bridge förra året :)

Nästa helg åker jag till Degerfors. Då blire fest, fest och fest. Är så jävla fest sugen. Så har massa att ta igen ! :)
Imorrn har jag tusen saker att göra. Kul, NAAAT ! Vill bara gräva ner mig, haha.

Nuuuuuu ska jag byta om till sovkläder och krypa ner i sängen, lite Sims kanske ?

19 januari, dagen jag vill glömma.

Idag är dagen som alltid kommer vara överstruken i min kalender. Kanske låter hur löjligt som helst, men den händelsen, för exakt 2 år sedan, kommer jag aldrig och glömma, och det har påverkat mitt liv så sjukt mycket. Mina tankar finns hos dig idag Pillan!

Men nu över till något annat. Kanske inte heller är så positivt men va faan. Jag går i motvind just nu, det är galet. HAHA ! Det sjuka är att jag kan inte göra annat än att skratta, och jag hoppas till guuuuuuuuuud att det löser sig !
Snacka med Erica om det på msn igår, och hon garna ihjäl sig, kul att nån kan glädjas åt mina motgångar ;P

Igår va jag och pappa på Idrottsgalan i Globen, så himla häftigt :) Och det vi va hemma här vid 11, så det blev inte så sent heller. Fick köra nya bilen oxå som han och mor har köpt. Den är SJUKT ful, men ack så skön den var att köra. Sen satt jag och snacka med Anna en massa, och sen blev det Sims, höhö. Somna halv 5.

Idag va jag och Linda ute och gick med hundarna i nästan 2 timmar. Super skönt att komma ut, super skönt att träffa Linda och få prata, superskitfan att det ska vara sånt jävla skit väder att gå i !

Nu blire nog lite Sims och senare Wii. :)

Idrottsgalan.

Nyss kommit ut ut duschen. Mycket skönt. Ska börja göra min iordning nu för att hämta barnen. Sen vid 5 kommer pappii och vi ska gå ut och käka och sen ikväll ska vi på Idrottsgalan, hur coolt som helst :D Fick två biljetter av A, så himla gulligt :)

Inatt så låg jag och funderade en massa. Och det är konstigt vad ens känslor kan lura en på natten. Kände en sak i natt, men en helt annan nu på dagen. Jag gillar inte att det är så.

Well, nu ska jag klä på mig något fint som jag kan ha ikväll, wie !


Nacka by night.

Nacka by night suger. GAHH. Kunde det inte finnas nått att göra ? Elr ja det finns de ju, om man har pengar. Men är lite low on cash för tillfället fan.
Sitter just nu och camar med hååR på msn. Trevligt, mycket trevligt :)
Hoppas på att jag får komma hem snart, då blire dubbel utgång och hemliga planer, höhö ;D
Just nu är Anna och bajsar. Kul för henne. Själv sitter jag här min sexiga negligé som jag köpte härom dagen.

Lalalala, uttråkad. Sova kanske ? NAAT, kan inte sova. Hej sömnproblem.


Här får ni en bild på mina sexiga läppar, me like ;) HÖHÖ. Oseriös.

<3


♥Söööt hååR♥


Sovmorgon och Bromma flygplats.

Nu är jag på bättre humör :) Tackar Linda för de ! Vi har umgåtts sjukt mycke på senaste tiden och det har räddat mig kan jag säga, haha.

I fredags hade vi myskväll. Köpte pizza och massa gott och kollade på American Pie 2. Sjukt rolig film ;D
Sen så råkade jag sova till halv 3 på lördagen, inte meningen direkt. Sov 13,5 timme, gött :P

Idag tog jag och Linda en långpromenad runt långan, jätte skönt :) Vï råkade vakna halv 2, ooppps :$ Men om man sover så länge så behöver man nog de :)
Sen var vi och hämta MBromma flygplats. Hade ingen GPS och Linda våga inte köra. Ja men då sätter vi Lina med världens bästa lokalsinne bakom ratten. Men vet ni ?! :D Vi kom fram, körde inte fel en enda gång ! Amazing ;)

Till veckan blir det massa jobb. Och imorrn kommer min pappa hit, vi ska gå på Idrottgalan :) Ska bli kul.
Sen skulle det ju inte vara fel om nån kunde slänga lite pengar över mig, så jag och Linda kan få gå ut och festa lite...

Sjukt snygg bild på mina bröder på julafton. Skulle vilja ligga i soffan hemma i Degen nu...

Richard och Fredrik somna gött i soffan efter mammas julmat !

Nej fuckers, en dusch snart sen film !

Lalala.

Rutten dag, började med att vakna halv tre, göööött! Bara sovit 13 timmar normalt ?
Ska strax iväg och jobba...
Berättar mer om min dag igår med Linda senare.. För just nu är jag på ruttet humööööör ! Lala gahhh ! Mongo.

Well, smell you later fuckers för jag orkar inte nu.

15 januari. / Fredag.

Morrn morrn.

Själv har jag varit uppe sedan 07.20, har ju jobbat. Om nån timme ska jag och Linda åka till Nacka Forum en sväng och kolla runt lite :) Är sjukt trött dock, skulle kunna lägga mig och sova några timmar ist, men icke ! Sova kan jag göra imorgon.

I onsdags va jag, Linda och hennes familj på Andys och hade kalas för E som fyllde 2 :) Så jäkla go tjej verkligen ! Kan ju börja med att hela den dagen va rutten, både för mig och Linda. Allt bara gick åt pipan hela dan. Bråkiga barn, galen hund, rutten bil osv. Ja listan kan göras lång. Men jag och Linda gjorde kvällen till en toppen kväll. Vi satt och prata hur länge som helst om allt och inget, gammalt och nytt ! Så himla behövligt verkligen :) Sen behöver vi inte gå in på resten ;)

Nästa fredag fyller L 6 år. Undra vad jag ska köpa till han ? Hmm... Ska nog passa på att kolla lite idag när jag ändå är i Nacka Forum.

Igår fick jag nån slags uppenbarelse att jag blir 21 i år. Helt galet. Känner mig gammal som fan :( Inge kul alls. Och stackars Elin som fyller 21 på måndag :S Fan va alla fyller år hela tiden btw.

Saknar mina vänner som fan just nu... Hoppas på att jag kan komma hem sista helgen i januari :) Annars blire i förens i slutet på februari.
Nu ska jag slå på lite Thåström och börja göra mig iordning :)
BTW, jag och Elin ska se Thåström på Annexet den 5 februari :D Längtar sönder ! ♥

12 januari.

Tisdag idag. Har jobbat på som vanligt. Imorgon blir det också jobb. Ska även stryka 276643 st skjortor som ligger och väntar på mig, gaah ! Sen på kvällen så ska jag, Linda och hennes familj till Andys lekland :) E, lilltjejen som Linda tar hand om, fyller 2 år :) Så det ska bli himla kul.

Har nyss varit ute och gått med Linda och hundarna, skönt som tusan. Sen när jag kom hem så stod denna vid källartrappen:

O hade bakat en kaka, och så la dom undan en bit till mig. Hur gulligt är det inte ?! :)
Så nu ska jag avnjuta denna kaka med ett glas kall mjölk :D

Tillbaka till vardagen.

Nu är jag tillbaka i Nacka. Känns både bra och dåligt.
Bra för att jag slipper stöta på idioter som inte har något liv förutom att förstöra andras.
Dåligt för att jag kommer sakna vissa människor sjukt mycke...
Men ett stort plus att vara här är att det bara är -5 ute och inte -25 som i Negerfors :P

Igår, som va min sista dag hemma i Degen, va jag ute hos Anna. Vi hade verkligen en jävla skitdag båda två. Asså jag blir så jävla trött, skaffa er ett liv för fan ! Så vi satt och snacka och käka godis och drack cola :)

Nu ska jag sova snart, efter att ha varit vaken i snart 31 timmar ! Gött, hej sömnproblem ! Så om jag inte somnar inatt, så ska jag skjuta John Blund.


6 januari 2010

Känns konstigt att det är ett nytt år. Men ganska skönt, en nystart ungefär.
Lägtar så till sommaren, då jag få påbörja min dröm :) Min framtid.

På söndag åker ag tillbaka till Nacka. Och eftersom våran bil nu är fixad så skjutsar pappa upp mig, Linda hakar nog på hon med :)
Det finns så mycket som det kommer bli ändring på när jag kommer tillbaka dit. Eller ja, jag hoppas på det iaf.

Dom senaste dagarna har Sandra varit här, hon har bott hos Anna. Hon gick i min klass på högstadiet, så det va kul att se henne igen :) Så jag, Sandra och Anna har umgått varenda dag ungefär. Ätit, druckigt och spelat spel :) Så jäkla kul med sälskapsspel :D Men nu har bruuushaaaan åkt hem till Sandviken, Gävle :(


Min älskade Erica och jag på nyår.

Tiderna förändras.

Ja ni. Va och festa i Kristinehamn i lördags. Va kul att gå ut där. Jag och Erica såg Knekta Kungar på Mastis :D Men när dom va klara sög de asså, haha :P Lika ruttet som Statt typ ;) Efter det så sov jag hos Pillan :) Asså jag älskar henne, och Erica med. Men hon åkte hem till England igår :( Saknar henne redan...
Igår hade jag, Anna och Sandra spelkväll igen. Och jag vann såklart :) MOHAHA.
Asså våran bil här hemma har gått sönder. Känner man sig nåå handikappad elr ?! Helt sjukt.

Nästa helg åker jag hem till Nacka igen. Ska bli helt underbart, jag längtar !
Ovärt detta va. Orkar inte blögga.


Nyår.

HAHA ! Asså jag är sjukt trött på denna jävla skit stad nu. Seriöst ? Har fan aldrig träffat mer omogna människor i hela mitt liv. Ni slutade växa metalt i 2an typ... Helt ärligt, slår man ner någon helt oprovoserat ? Slår man någon som ligger försvarlöst på marken ?
Till veckan får jag svar iaf, sen får vi se vart detta leder. Men än så länge är jag nöd med vad jag gjort.
Skulle så gärna vilja gå ut nästa helg, för sen åker jag tillbaka till Nacka, men jag vet ärligt inte om jag vågar. Dom är ju fan helt galna !

Well, nyår va i övigt jävligt lyckat iaf :) Och det tackar jag mina underbara vänner för ! ♥

Så efter en helt natt med massa spel, mat, godis, dricka och prat ska jag nu försöka sova.
Imorrn ska jag träffa Erica, och jag längtar !

RSS 2.0