Första advent.

Idag är det första advent. Det börjar närma sig Julen :)
Så idag ska jag och Linda som sagt på adventskonsert i Blå Hallen :) Ska bli himla kul. Innan det ska vi gå och käka kinamat :D MUMMA !

Så till igår. Helt galet ! Asså jag har hört så många säga att dom har blivit så dåliga och jaa, kassa. Men ICKE ! Dom va sjukt bra :D Detta va typ 5 eller 6 gången jag och Elin såg Takida live, och det va den bästa gången :) Dom va jätte bra verkligen.


För övrig så har jag blivit sjuk. Har så jävla ont i halsen så kan varken svälja eller prata :( Så hur det ska gå att käka kinamat vette fan...
Så nu ska jag ta en lååååång varm dusch och tycka synd om mig själv.

091128

Nu ska jag åka in på stan, ska möta upp Elin :) Denna dag kommer bli toppen :D
Så kanske höres efter Takida ikväll, när vi har kommit hem,. Eller i morrn när vi har vaknat !

Time to gooooo, bye !

Idol.

Sitter här och kollar på Idol. Hoppas till Gud att Calle får va kvar ! Hade ju gärna sett att Tove åkte ut, gillar verkligen inte henne...

Ikväll vette fan hur jag ska kunna somna...? La ju mig som sagt och sov en "stund" där vid halv 11. Det gick ju sådär, vakna strax efter 3, haha !
Anyway, imorrn blire Takida på Hovet med Elin :) Va ett tag sen vi sågs så det ska bli riktigt kul :) Så vi ska gå på stan, käka lite, kanske sätta oss på nått fik och bara söla :)

Nej nu jävlar röstar ni på Calle fuckers !

091127

Pojkarna sitter och spelar lite. Men det blir snart sängen för dom. Dom råkar sönder där uppe.
Ikväll blir det Idolmys med en överdrivet stor påse tvätt :P Haha ! Tror Linda kommer över också ?
Skulle inte heller sitta fel med lite glass eller annat gott ( a ) Meeeen.... Jag måste försöka motstå. Men ikväll kommer det bli extra svårt verkligen, känner det. Men jag får väl trösta mig med att jag endå inte har någon glass hemma och att jag inte kan åka och köpa när jag är barnvakt.
Åhh, skulle kunna döda för en Ben & Jerrys !

Well, längtar fortfarande hem. Men en sak som är bra då, är att jag jobbar och kommer jobba jätte mycket fram till Jul :) Hellre de än att ha överdrivet mycke fritid.

Nu ska jag gå upp till pojkarna och visa vem som äger på TV-spel ;)

Omänskligt.

Gäääääsp !
Det är sjukt va trött jag är... Har vare vaken sedan 07.00. Men nu har jag jobbar klart iaf :) Men ska ju vara barnvakt ikväll. Men det är bara mysigt :)
Men nu ska jag lägga mig och sova en timme elr 3 ;)

God Natt ?

Kväll.

Nu sover the boys :) Och jag sitter här och kollar på Förhäxad, gööött :D

En grej som va kul idag va att W älskade maten jag lagade :D Så himla kul !

marinerad kyckling filé, marinaden är gjort på naturell yogurt och röd curry pasta
keso
sallad
gurka
körsbärstomater
en halv avocado

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, blir nog en tidig kväll, början 07.15 i morron. Inte taggad.
Nu ska jag ringa och gratta min pappa :)

No vaccine for me !

 
Haha no way att jag tar skiten !
Läs artikeln på aftonbladet här.

Pappa <3

Grattis min älskade pappa som fyller 43 år i dag :)

On the way.

Nu ska jag åka och hämta Linda, dags för julklapps shopping :) Kanske blir en lunch också ?
Well, Nacka Forum och Sickla blir det iaf :) Seee yoou !

Ingen rubrik.

Ligger just nu i sängen och kollar på Parlamentet 4. Tycker sånt är skit kul :)
I morrn blir det jobb, även kväll. Men efter att jag har lämnat pojkarna ska ja och Linda till Nacka Forum och leta julklappar :) Ska bli kul !

Och nu är det klart. Linda har lämnat mig till att kämpa vidare ensam. Det va inte mycke man i henne, klara inte ens en vecka ;) Haha !

Min middag idag:
fläskfilé
3 skivor rökt skina
keso
en halv avocado
körsbärstomater

Nu fick jag hemlängtan. Ganska så mycket också. Inte för att jag inte trivs här, verkligen inte ! Utan för att jag vill hem, känna doften av jul, umgås med familjen, äta julmat. Åhh !


Julklappar ?

Har nyss blivit klar med all stryking. Tycker om att stryka. Det är avslappnande och jag kan passa på att tänka osv. Idag kom jag på att jag måste börja handla julklappar ! Tycker alltid att det är lika svårt. Men några har jag funderat ut iaf :) Så till veckan ska jag ge mig iväg och hanlda lite.
Asså jag vet inte ens själv vad jag önskar mig. Eller joo, men dom sakerna får jag aldrig endå. Ända sedan jag var 6 år gammal har jag velat ha en häst. Det har stått överst på min önskelista på både födelsedagar och jul, och nu när jag har blivit äldre så äre en bil. Men det verkar jag inte få heller :( Undra varför ? ;P

Strax efter 5 så ska jag åka iväg med W på judo. Ska ta med mig min bok och sitta och läsa under tiden tänkte jag :)


Jag och Felicia när vi fira jul hos dom 2006 :)
Ni får ursäkta att jag ser drogad ut.


Dags för sängen.

Efter en lång dag ska jag nu krypa ner i sängen och kolla på Torkel I Knipa. Så jäkla rolig film :) Linda fågade mig om filmtips och då kom jag på den ! Kände att jag också är tvungen att se den ;P

Måste bara fråga, är det bara jag som tycker att det är lite konstigt att det fortfarande är höst ute när vi snart är inne i december ? :S Asså, flera plusgrader och regn ? Är inte det typiskt höst väder och inte vinter väder ? Vill ha snö tack. Mer snö åt folket !

Hörs imorrn people, natti,.

En lång dag.

Nu sover pojkarna, och jag sitter här och andas ut. Asså dom har varit helt omöjliga idag. Jag är helt slut.
Men maten uppsakattade dom iaf. L sa, innan vi ens hade börjat äta, tack Lina för att du gör så god mat idag. Asså blir man inte glad eller ? :) Så himla sööööt !


Korvstroganoff:
falukorv
cremé fraich
mjölk
salt, peppar och cayennepeppar

Grönsaker:
körsbärstomater
gurka

Imorgon är jag ledig på dagen :) Jobbar bara kvällen. Så i morrn ska jag sova ut :)
Haha, Svennis ligger och sover vid mina fötter just nu :)

Så jäkla goo ! <3

Ska snart gå ut och gå en sväng med han. Inte så sugen dock, då det regnar här :(
Men bara att härda. Höres later !

24 november.

Idag är det den 24 november och det betyder att det är 1 månad kvar till Jul. Och jag måste erkänna att jag längtar lite :) Hihi ! Älskar julmat, stämmingen och allt. I år ska det också bli lite extra roligt eftersom min bror och hans barn kommer till oss och firar jul :D
Nu fick jag lite hemlängtan plötsligt... ;P

Idag är det mörkt och tråkigt ute, jag gillar inte det, inte alls. Ska snart ställa mig vid spisen och laga mat. Undra vad jag ska hitta på ?
Ikväll kommer Linda över hoppas jag, vi har lite att disskutera... Oj det lät allvarligt ;) Haha !

Undra om jag ska slå till på falukorv ?

23 november.

Tänkte börja med en bild på mina pannkakor som jag lovade att lägga upp en bild på:

Helt okej goda, gjorda på ägg, fiberhusk och madelmjöl.

Idag har jag jobbat. Va lite jobbigt idag, för har varit på så sjukt dåligt humör, plus att jag inte känner mig helt okej heller...
Imorgon blir det också jobb, även kväll.
Längtar som fan till helgen nu. På lördag ska jag och Elin se Takida på Hovet :) Och på söndag så ska jag och Linda do the forbidden stuff och sedan se en adventskonsert i Blå Hallen :) Kommer bli ännu en toppen helg :D

Ska nog krypa ner i sängen nu och läsa lite. Fryser som tusen :( Linda och jag va ute och gick en sväng med hundarna förut så kanske är därför ;P

Anyway, höres imorrn, natti,.

Ensam kvar.

Nu verkar det som om Linda lämnar vårat "nya liv" och återgår till det vanliga. Lite tråkigt...
Men hoppas att Linda kan fixa det hon vill uppnå iallafall, heja Linda !
Men jag tänker kämpa på endå ! :D
Jag SKA lyckas, jag KOMMER lyckas !

Dagen efter.

Ja idag är det dagen efter. Den där hemska söndagen som man helst vill ligga inne och vara bakis hela dagen. Men jag mår ganska bra faktiskt :)
Igår va iaf en super kväll. Hade så sjukt roligt :) Träffade astrevligt folk och allt va bara toppen verkligen. Så nu längtar jag till jag och Linda kan gå till The Bridge nästa gång ;P


Denna bild är från igår.

Linda och jag steg upp vid 12 halv 1 nån gång och började städa. Sen gick jag hemåt för att duscha och fixa till mig. Har ju träffat Hanna idag :) Så vi satte oss och fikade inne i stan och pratade igenom allt vi missat ;D Man måste ju bli uppdaterad ibland. Vi prata om hur kul det kommer bli i jul när Erica kommer hem. Då satsar vi på att festa iaf en kväll tillsammans :)


Erica, Hanna och jag på balen 14 juni 2008.

Känner mig ganska seg just nu, så ska nog lägga mig och läsa lite tror jag. Senare sen blir det nog att se filmen Shooter på 4an. Har sett den en gång förut, har för mig att den var helt okej... ?

,


Nu äre party i Nacka ! ;D


Mysdag.

Idag gick jag upp vid 11. Gick upp till köket och började göra pannkakor. Måste säga att dom blev helt okej, blir nog fler gånger :) (Bild kommer typ i morgon, sitter hemma hos Linda och har glömt sladden).
Sedan gick jag ut på gården med pojkarna, vi lekte på och sen kom Linda, hon va också med en stund innan vi drog vidare till Maxi för att handla till våran middag :)
Så nu har jag och Linda precis ätit en super god kycklingsallad med tacokryddad cremé fraich till :) Blev en rikitg succé kan jag säga :) Kommer att lagas många gånger ! Blev också ganske mycket över, så nu har vi när vi kommer hem inatt, haha ;)


Sallad: Sallad, tomat, gurka, paprika, avocado och kyckling.
Sås: Cremé fraich blandat med tacokrydda, HOT.

Snart ska jag ta mig en dusch och börja göra mig klar för kvällen. ÅHHH, kommer bli så jävla kul ! :D Så jag och Linda ska sitta här hos henne och lyssna på skön musik, göra oss iording och dricka lite ;P

Nej fuckers, ska kila. Kanske höres laaaater !


Gott bröd på 2 min ?

Ohh ja ! Jag och Linda bakade precis bröd i mikron, det tog 2 minuter, sen va det klart. Och jag svär, det va gott och det va liksom bröd, HAHA ! :D
Aja, jag är iaf skit nöjd. Så detta betyder att man kan få äta bröd till frukost och lunch framöver :) Inga fel !



Vill att A ska komma hem nu så jag kan få sova, så det kan bli lördag nån gång ;D Är så sjukt taggad ! Kommer bli töppen i morrn.
Haha nu ringde hon precis och sa att hon var påväg hem, så nu ska jag packa ihopp här och förbereda mig på att hoppa i sääääng ! :)

Mat.

Såhär lever jag nu för tiden:


Tacokryddad kyckling i cremé fraich, körsbärstomater, gurka, sockerärter och broccoli.


Hallonpaj med vaniljsås. Degen är gjord på kokos, ägg, smör och kanel.

Dag 2.

Wihoo ! Dag 2 i mitt och Lindas nya liv :D Och det funkar än så länge, eller ja, om det funkar och ger resultat ser vi förhoppningsvis om ca 1 vecka elller 2 :)

Nu vill jag att det ska bli lördag ocg feeeest :D Kommer bli sjukt roligt !
Så imorgon ska jag leta igenom Lindas garderob och se om hon har något fint jag kan låna, för jag har ingen aing om vad jag ska ha på mig...

Ska hoppa in i duschen nu och sedan vid 5 ska jag jobba, barnvakt ikväll. Var för övrigt det igår med. Men ikväll blir det Idol-mys med Linda framför TVn, och kanske, kanske, kanske lite gott, om vi lyckas i köket denna gång ;)


MOHAHAHA !

Kryssingen i helgen va super ! Jag, mamma och Meta vare som åkte. Jag och Meta röjde sönder på dansgolvet till halv 4 :D Så jävla kul !


Fina Meta :) Några killar vi träffa trodde hon va 21, hon är 30...


Haha :D Så jäkla sköna killar !

Ajja, allt va iaf toppen. Frukosten va ju underbar, som hotellfrukost :) Hihi !
Och på kvällen när vi gick på båten, det första vi gjorde va att beställa varsin drick och lägga oss i bubbelpoolen :D Wunderbaaaar !

Nu äre såhär att jag och Linda ska prova på en grej som förhoppningsvis kommer ge ett underbart resultat. Tänker inte säga vad det är än, eftersom vårt första försök misslyckades STORT.

För övrigt så längtar jag tills på lördag, då blire utgång med Linda :D Sen på söndag blir det att träffa Hanna inne i stan :) Som jag har saknar henne !

Nu ska jag bädda rent i min säng, kanske ta en promenad med Linda, läsa i min boooook (:D) och sedan sova !
Löööve,.


Bye bye.

Nu kommer snart Meta och hämtar upp mig och mor. Ska bli kul :)
Fast just nu är jag på så sjukt dåligt humör ! Är trött, hungrig och allt är jobbigt... Hoppas på att det blir bättre snart.
Nu kommer jag inte hem förens till jul. Jobbar varje helg fram till dess. Men det gillar vi.

Neeej, nu ska jag kila. Bye Degerfors och alla jag kommer sakna. Höres på söndag när jag är i Nacka igen.

AJ !

Fy fan i hevlete ! Gick precis in i en dörrpost här hemma, så nu har jag värsta märket på kinden. Hur fan lyckas man gå in i en dörrpost ? Kommer säkert vakna med ett goigt svullet blåmärke i morrn.
Det enda positiva just nu är att det snöar ute, det tycker jag är mysigt.
Skulle dock va mysigare att dela det med någon. Och jag vet vem... Suck.

Nu ska jag kolla på CSI Miami och gråta för att jag har ont i kinden.

Fredagsmys.

Sitter här med pappa och kollar det sista på Idol. Men mig jag blir lite små arg faktiskt. Jävla Eddie som har förstört Curly Sue nu ! Hmm... På tal om Takida, den 28 November så kommer jag och Elin att se dom på Hovet :) Ska bli super kul ! Blir kanske utgång efter det med :) Och det gillar vi alltid ;)

Imorgon ska jag upp tidigt, ska tillbaka till Stockholm. Men innan det blir jobb som barnflicka i Nacka, så blir det kryssning med mamma och Meta :) Ska bli så jäkla kul ! Taggad som fan.
Men lite nojjig är jag. För i Mars i år så åkte vi också på en sådan kryssning och då hamnade jag på sjukhus i 2 nätter... Inte så kul. Men det va ju såklart på pga att vi åkte båt utan andra saker såklart. Men man förknippar ju saker med varandra, om ni fattar vad jag menar. Så om jag blir sjuk denna gång så kommer jag ALDRIG mer åka båt ;D Haha ! Nä men seriöst, jag kommer säkert att få Svininfluensan nu bara för de...

Hopp, nu får det gärna bli lördag kväll tack !


En kall torsdag.

Ja fy vad kallt det är ute verkligen. Fryser ihjäl när som helst !
Idag blev det lunch på stan i Karlskoga med Anna :) Pratade massor. Önskar att vi sågs oftare :(

Sen idag när jag satt på bussen hem till Degerfors så ringde Elin, så säger hon att jag får 4 böcker av henne av Virgina Andrews ! :D Har letat efter just den serien i FLERA år, men dom finns verkligen inte. Men så hade hon hittat dom på en loppis för 5 spänn styck, i jätte fint skick också :) Asså det kunde inte bli bättre. Så nu är jag på så himla bra humör. Ska lägga mig och börja läsa ikväll. Har redan läst böckera 1 gång för länge sen, men dom är så himla bra ! :)

Nu ikväll vet jag inte vad det blir. Kanske en hemma kväll med pappa framför TVn ? Känns lockande.

Satt och tänkte på min mormor härom dagen och hittade denna bild :)


Detta är en bild på min söta mormor förra sommaren när hon hade min solglasögon på sig :)
Hon tyckte själv att hon var så himla fin den dagen för att hon hade matchat hårklämman med den gula dressen hon hade på sig :) Så jäkla sööööt :D
Jag saknar henne <3

091111

Denna dag började skit. Asså skit verkligen. Så nu måste jag gå ner 15 kg i vikt. Ska bli kul, hoppas jag lyckas.

Men sen fick jag sova av mig ilskan och åkte sedan till Elin i Håkanbol. Vi åkte vidare till stallet där alla fina hästar väntade :) Så vi tog en promenad med Phabiola och Fiorentina, men Fiorre spåra ur och fick massa ryck så vi vände efter en stund och gick tillbaka :P Där så tog vi fram sadeln och red lite istället, gick mycket bättre. En så himla underbar häst verkligen :) Kommer sakna henne nu. Nästa gång blir till jul... Det är långt till jul.
Nu ikväll har jag varit hos Pillan i K-hamn. Helt galet vad jag tycker om den människan. Asså hon är så sjukt speciell, men jag älskar henne iaf :D <3


Jag och min Pulla för några år sedan :)

Nu ska jag snart sova tror jag, för i morrn ska jag träffa Anna :) Blir nog en fika på stan :)

Vill bara avsluta med att säga att jag ÄLSKAR mina vänner. Ni är guld värda ! <3

Ursäkta.

Oj, ursäkta för den super dåliga uppdateringen, meeeen... Har haft annat för mig.
Blev ju som sagt Statt i lördags, va riktigt kul faktiskt, inte så mycket folk, men endå jätte trevligt.

Tänkte att jag kunde visa i bilder istället vad jag har gjort:


En dag satt pappa och räknade pengar till Innebandyn. Då låg det 10 000 och "skräpade" i soffan, som han nu satt in på banken.


Var och hämtade Anna i Örebro igår natt. När vi kom hem så tog vi en sväng i hennes nya pärla. Här är Anna när hon är sig själv...


Detta är en bild på Sweete och Fiorentina som jag och Elin rider. Så idag har jag ridit Fiorre. Ska även göra det i morrn.


Nu på kvällen va jag hemma hos Elin, en annan Elin (jag känner MÅNGA), och åt middag och drack en glas vin och lite öl.

Jaaa det va det jag hade. Kommer kanske lite bilder från Statt kvällen nån dag, men Elin har min kamera :P
Har ju som sagt ridigt och träffat Elin idag. Asså rida. Det bästa jag vet. Helt sjukt ! Sen att träffa Elin va sjukt kul, satt bara och prata och hade det hur trevligt som helst.

Imorgon blir det att rida Fiorre igen. Troligen så kommer vi rida ut en sväng :)
Ska även till läkaren i morgon bitti och kolla mitt blodtryck...
Sen i morgon kväll ska jag träffa Pillan :) Längtar sönder efter den slynan asså !

Nu ska jag snart sova hade jag tänkt, ska upp tidigt i morgon.
Bye fucker,.

Wie :)

Sitter jus nu hemma hos Elin. Hon står i duschen för tillfället.
Denna dag har spenaderats nera i Valla Hallen där det har varit DM i Innebandy, trevligt :) Sedan åkte jag och Elin till stallet :D Super kul verkligen ! Blir att åka dit tisdag och onsdag med :)

Har inte tid med detta nu. Ska förtsätta att göra mig i ordning och ta en cider :D Sen blire Statt !

Påväg.

Nu ska jag knalla ner till stationen och åka in till centralen. Är hemma i Degerfors 14.48 för att vara exakt !
Vad som händer i helgen återstår att se. Fest en av dagarna blir det iaf, men vart vi ska osv vet jag inte än.
Well, smell you later fuckers !



Dagens Låt: Green Day - Jesus Of Suburbia


Green Day <3

Sitter framför TVn och kollar på MTVs EMA 2009. Och själva showen började klockan 9. Och så sitter jag där och kollar. Och vilka inleder showen om inte Green Day ! :D Jag höll på att ramla av soffan. Gaaahh! Så jävla bäst och bra är dom !
Skulle ju inte ha varit fel att få vara där...



Packa, packa, packa.

Igår kväll hade jag och Linda mys kväll med massa gott och Stockholm Live. Riktigt trevligt :)
Men denna dagen har varit otroligt seg. Gick och la mig ganska sent igår, runt 2, och trodde att jag skulle sova rätt länge. Men fan inte, vaknar vid halv 11. Men ahh tänkte jag, kan ju gå ut på en långpromenad. Kollar ut och det SPÖREGNAR. Fy fan, har gjort det hela dagen.

Nu måste jag börja packa. För imorgon kl 12.25 rullar mitt tåg mot Degerfors, där jag sla vara en vecka :) Fast jag hatar och packa. Så har dragit ut på det hela dagen. Så jvla tråkigt...
Aja, måste börja nu. Men ska först guida Linda igenom hur man betalar med Visakort på nätet :P Haha !
Later !

Snö, snö mera snö !

Idag har det snöat i Stockholm och Nacka. Eller ja, det va mer som hagel, fast det kom inte ner sådär hårt och gjorde inte ont, men det var små hårda snökulor på marken. Det värsta är bara att det försvinner på en gång. Tycker att det kan få ligga kvar :) Hatar när det blir slask !

Har oxå jobbat idag, hade sovmorgon till 8, WIHU ;D
Vid 1 tiden så åkte jag och Linda till Maxi. Så hon hämtade upp mig. Då säger hon, när jag sätter mig i bilen, att det blinkade och tjöt i bilen när hon körde hit. Jag tänkte att så farligt kan det inte vara. Så vi åker mot Maxi och lampor börja blinka rött och det tjutr som fan. Börjar bli lite rädd och säger i lite halv panik "Kör till Preem!" Jag går in på macken och frågar en kille om hjälp, han tittar på mig lite som om "är du dum i huvve elr" men följer snällt med ut. Då visar det sig att det är nästan slut på kylarvätska :P Haha ! Han tittar på oss och säger "ja ni förstår tjejer att sånt här måste bytas och fyllas på ibland". Kände oss så jävla ruttna efter de, så vi åker pinsamt vidare till Maxi efter att han snällt nog fyllde på med kylarvätska.

Just nu sitter jag med jätte mycker kläder på mig och kollar på Two and a half men, så jävla bra, och fryser ihjäl. Håller väl på och få Svininfluensan antar jag. Men ska inte vaccinera mig iaf, litar inte på sånt.
Ska bädda ner mig framför TVn nu och tycka synd om mig själv.


En bild från förra året, vill ha så mycket snö nu ! :) Så mysigt.


Dagens Låt: Green Day - American Eulogy


Ja men det känns ju underbart...



Kan det bli bättre ?
Läs artikeln på aftonbladet här.


Rent hus.

Hemma efter några timmar på stan med Linda. Vi gick och käkade kinamat, buffé :D Så jäkla gött ! Och vi kunde inte hålla oss, så det blev friterad banan med glass efteråt ;P Så det blir hårddiet när vi kommer tillbaks efter nästa vecka !



Ska ta tag i städningen av källaren nu. Inge sugen alls, men et måste göras. Får följa Lindas råd; bra musik i öronen och bara köra ;D
Ikväll blir det nog en tur i bilen med Linda, hon kör riktigt bra faktiskt, för att vara nybörjare :) Så inte är jag rädd iaf.
Nää nu måste jag ta tag i mig själv och sätta igång, kom igen nu LINA !

En trött tisdsag.

Hade ställt klockan på 10. Va sjukt trött, även fast jag sommade vid 12 igår... Har blivit jätte förkyld me. Ont i halsen, snorig, hostig. Blää, orkar inte det asså.

Nu ska jag iaf fortsätta att gör mig iording innan jag går iväg till bussen. Vill ha maaat nuuuu !

Fortfarande måndag

Ligger i sängen och funderar på att sova. Why ? Jo för att jag vill att det ska bli tisdag :) Kommer bli en toppen dag i morgon. Vill även att det ska bli fredag. För då ska jag hem till Degerfors i en vecka :D Längtar hem lite...

Well fuckers, Scrubs är på TV, ska kolla klart de nu. Sen ska jag dejta John Blund i några timmar !

Dagens Låt: Europe - New Love In Town


091102 / En måndag

Måste bara säga grattis till fina Linda som fixade körkortet idag :) Grattis ! :D Du är bäst.
Just nu försöker jag få henne att vi ska åka ut och åka lite. Så hin vänjer sig, + att lära sig att köra i mörker.
Så i morgon ska vi in till stan och käka kinamat, måste ju fira lite :) Engentligen får vi inte de, men... Detta är ett undantag ;)
För övrigt så är jag ledig i morgon. Så ska städa källaren hade jag tänkt. Jag som hatar att städa :(

WIE nu kommer Linda, måste kila !



Snorig näsa och värk i lilltån.

Har fortfarande ont i mina lilltår. Har vattenblåsor på båda :( Snorig är jag med. Synd om mig...

Kalaset hos Benne & co. va super trevligt ! Vi lagade kyckling tacos alla tillsammans och hade det jätte trevligt. M skulle bara tårta, och han gör alltid jordgubbstårta. Men nu gav han sig på hallontårta ist, en riktig utmaning ! Trodde inte att han skulle klara det, men ack så god den blev :) Hur som helst så var det en lyckan middag i varje fall.
Nu på kvällen har jag och Linda bara tagit det lugnt. Har peppat Linda lite inför hennes teoriprov i morgon, som hon SJÄLVKLART kommer klara :D

Åhh, jag älskar denna bild på Svennis ! :) Tog den i sommras när jag följde med familjen ut i skärgården.
Vill ha sommar och massa sol :D


Nu är det dags för sängen. Jobb väntar i morgon ! Och jag älskar mitt jobb ! <3


Heja Göteborg !

Nu ska jag kila över till Linda. Kalas dags ! :)
Och nu håller vi alla tummarna på att Göteborg spöar skiter ut äckliga AIK och tar hem SM-guldet ! :D


Later fuckers,.

En het utekväll

Hallå världen.
Igår va en toppen dag. Jag och Linda passa på Elina till familjen kom hem. Då var det massa prat och sånt, sjukt trevligt :) Sen så tyckte Benne att vi skulle gå ut, sätta oss på en pub typ. Jag och Linda va inte så taggade eftersom vi inte hade planerat något. Men hon tjatade på oss så tillslut satt vi där med öl, vin och cider och klara att dra ut ! :) Utekvällen i sog va sjukt rolig ! Asså Linda är verkligen så himla kul att gå ut med :D Så det blir fler gånger kan jag säga. Då ska dock kvällen innehålla bättre skor och MER alkohol ;)

Nu ska jag göra mig iordning. Ska bort till Linda där det vankas kalas :) Så Grattis E som blir 12 idag <3
Till veckan blire diet, kinamat och massa jobb ! Hemfärd på fredag oxå :)

RSS 2.0