Coldish

Idag började jag med att hämta E och L från dagis, jag gick, det SPÖREGNA ! Fy helvete va blött de va. Sen kom Bua och hennes små hit och lekte lite. Sen åkte dom. Då lade jag mat, vi åt o grejade.
Sen tog jag bilen och åkte till the gym och va me på ett Body Balance pass. Skönt :)
Efteråt såg jag att mor och far hade ringt, så jag ringde upp, Och vem svara inte då ? Jo Pontus :) Mamma hade tydligen glömt bort att berätta att han och Felicia är hos dom i Degerfors tills på onsdag. Fuck va jag saknar dom :( Så fick prata med Pontus och Felicia lite :) Va kul.
Pratade även med mina partypinglor hemma i hålan, Elin och Anna :) Orkar inte vänta längre, kom hiiiit !! :D
Btw så kanske jag inte är så själv här längre så länge till. Kanske får company ;)
Morgondagen ska spenderas med W. Ska bli trevligt :)

Gissa vare blir nu ? Precis, Förhäxad !


Kärlek

Allt är verkligen på topp :) På lördag ska jag provrida das häst, snart äre November, träningen går prima och jaaa, åh va bra allt går :)
Började dagen med att vika tvätt i en timme :P Sen cyklade jag till World Class i spöregn för att vara med på ett pass Afro Express. Så jävla kul vare :D Sen åkte jag hem, duscha och gjorde mig iordning. Efter det tog jag bussen till Nacka Forum. Hitta två jätte fina toppar, en blir nog att ha i november :) Sen hitta jag massa som mamma ville ha, +julklapp till henne :)
I söndags, tror ja de va, va jag och träffa hästen. Komme fan inte ihåg va han heter ;) Så underbart fin va han :) Så ska bli kul och se om vi kommer överens.
Sen så har jag fått lite extra cash i kassan, inga fel. Nu sitter aset inne. Hoppas du bli rövknullad as hell !

Förhäxad is the shit just nu och jag vill festa. Annars är allt så jävla bäst för tillfället !

:):)

Haft en underbar dag idag :)
Började med att skjutsa dom två minsta till dagis. Sen tog jag en sväng runt Långsjön med Svennis, så fint vare där :) Sen så åkte jag o A till Nya Nacka Forum som hade invigning idag. Så en shopping tripp med henne blev de, jätte trevligt. Åt lunch och kolla i affärer, hitta ett par underbart snygga stövlar som jag köpte :)
Nu har jag precis kommit hem efter 1 timme på gymmet, va gött as hell ! Sen ringde det en tjej från stallet nyss, som undrade om jag ville rida deras häst ! :) Wiee ! Ska nog dit och kolla på han imorgon. Så nu kanske det bli ridning igen, längtar sönder ! :D
Imorgon äre fredag, skönt. Snart helg, betyder barnvakt, men då ska jag mysa ner mig i soffan och kolla tv :)

Nu duschen sen Förhäxad !

Min dag !

Ja idag är det verkligen min dag ! :)
Började dagen med att städa och torka golv. Sen ringde dom från World Class och ville träffa mig. För jag vill inte börja träna där eftersom jag måste binda mig i 12 månader, och om jag åker hem till sommarn har ju jag ingen lust att betala resterande månader när jag inte ens bor här. Men han i telefonen sa att han skulle fixa de ;)
Sen så gick jag o A med Svennis i skogen 1 timme. Så jäkla underbart skönt vare ute :) Gick förbi ett stall, satte upp lappar om att jag gärna hjälper till i stallet och som betalning får jag rida. Så föreståndaren där skulle prata med ngra om de :)
Sen så vid halv 12 så cykla jag till World Class och där så fick jag ett superduper bra erbjudande, så nu är jag medlem där :) Så nu äre dags att börja träna seriöst här ;)
Och sen vid halv 5 va jag och träffa en personlig tränare som la upp ett program åt mig.
Min dag, verkligen ! :)

Imorgon äre en tidig morgon. Snart sova. Först lite Förhäxad !

Saft

Denna dag började med en hundprommis kl. 9 imorse :) Sen va jag så trött så jag gick o la mig igen.
Sen vi 4 fick jag åka till ICA Maxi och storhandla. Shit fan ! Va as nervös när jag skulle köra dit, kartan i högsta hugg. Men det gick jätte bra.
Ska lite senare, typ halv 9 kanske, gå ut med Svennis :) Hoppas det inte regnar bara...
Btw så hade jag sån jävla träningsverk igår, fuck fan ! I mage och axlar, haha. Men det är en skön smärta, då vet man att man har gjort ngt bra :)
Asså jag har fått en blåsa, under tungan ! Gör så jävla ont, kan inte ha piercingen i ens :( Men vill ju inte att det ska växa igen.
Min morgondag består av en timmes städ, från 9-10, sen ledig resten av dan :)

Nuuu niii, nu blire saft !

Spindelmannen

Sitter här nyduschad och helt slut i kroppen.
Eftersom jag inte har något liv nu för tiden så tänkte jag att jag skulle börja träna. Så cyklade upp til E och va med på ett BodyBalance pass. Va helt underbart :) Fast jag har as dålig balans :P Haha ! Så kanske bli ett träningskort där, elr på Friskis & Svettis. Beror på vilket jag gillar bäst.
Annars har dagen varit lugn, har varit ledig. Resten av kvällen ser oxå lugn ut.
Nu är det inte lång kvar ! :D

Förhäxad next ! ;)

Kass !

Jag är verkligen kass på att uppdatera här. Men det känns som om det händer för lite intressant i mitt liv som är värt att berätta.
Iaf så var min mor och far här i lördags, Vi hade en underbar dag på stan och i Sickla :) Åt god mat och bara umgicks. Är ju en hel månad kvar tills vi ses igen :(
Annars så händer det inte så mkt här. Jag jobbar, börjar få in alla rutiner nu. Har vänt på dygnet, somnar aldrig senare än 12 (!). Hände typ aldrig förr.
Har fått dille på att stryka :P Intresseklubben antecknar ! Haha ;) Nä men A brukar be mig att stryka. Typ som i möra. 9.00-11.00: Gå ut med Svennis, städa och stryka. Då brukar jag typ hinna med att stryka typ 4 skjortor, men det finns 10. Då brukar A säga att jag bara ska stryka tills 11, för sen är jag ledig, men jag brukar stryka allt som ligger där endå. Dels för att vara snäll, och dels för att jag gillar att stryka, tycker det är rogivande. Har jag blivit psykiskt störd ?

Nu ska jag ta en dusch sen kolla Förhäxad sen sova !

Fredag kväll

Ja ni, vad gör jag en fredag kväll ? Sitter i mitt krypin och kikar på Idol. Och på tal om Idol, fuck Johan ! Coldplay my ass ! Hatart.
Imöra kommer mor och far hit :) Ska bli jätte kul. Tyvärr kommer inte Fredrik med :( Han är i Borås, hmm !
Pratade med min håår i telen idag, va underbart att få höra hennes röst, saknar henne enormt ! Har pratat lite med Elin oxå :) Miss her med !
I jul är jag ledig två veckor, underbart :D Inte långt kvar till jul btw, fuck va fort tiden går :/

Nu blire att kolla på VÄRLDENS bästa serie, Förhäxad, till Idol börjar igen :)

Hur kan allt gått så bra ?

Idag har jag sökt 2 extra jobb. Ett på IcaMaxi i Nacka och ett på Nacka Forum :) Kommer säkert inte att få nått av dom, men lika bra och söka.
Har även idag gått runt Långsjön med Svennis, så skönt på morgonen verkligen :)

Just nu känns allt lite hopplöst. Vill hem och prata av mig med mina vänner. Kan inte skriva allt här. Vill prata av mig, med dom ! Hmm... Måste vänta en hel månad till :(
Men en sak som är himla skönt med att vara här, är att jag inte tänker på vissa saker lika mkt längre. Saker som dyngde ner mig jämt och ständigt förut. En av grejjerna är en sak som hände en av mina dåvarande bästa vänner, i vintras. Blev vittne till det. Har inte gått en enda dag utan att jag har tänkt på det. Men sen jag kom hit, har jag kunnat släppa det. Kommer ju förstås aldrig att glömma det, men jag kan lämna det bakom mig, inte låta mig påverkas och jaa, inte tänka på det jämt. Känns otroligt skönt !

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Förhäxad, sen sova !

Inlägg

Har inte haft orken att skriva. Passa 4 ungar är lixom ingen lätt uppgift.
Gick runt Långsjön med Svennis i morse :) Underbart ! Sen gick jag och Dina till parken, tog med oss Svennis då me :) Så skönt väder ute :)
Längtar till helgen, för på lördag kommer mamma och pappa hit och hälsar på :) Ska bli jätte kul ! Och så ska jag även ha Svennis hela helgen, för A, O och barnen ska ut och segla. Tur att jag får ha Svennis här då, hade nog inte vågat vara själv i det här huset en helg.

Nej nu ska jag snart hämta barnen på dagis och skola.

Tillbaka

Ja igår kom jag tillbaka till "Nacka". Drack en kopp te, pratade med A om rättegången, tog en dusch och hoppade i säng. Va så otroligt trött.

Slutade jobba för typ en halv timme sen, Har lagt barnen och så, gick väldigt bra faktiskt. :)
Rättegången, ja vad ska man säga. Inte va det kul inte. Va rent ut sagt SKIT JOBBIGT. Fan, när man står varandra så nära så känndes det skit verkligen. Förlåt fan, men jag sa ju bara sanningen. :( Domen kommer nästa onsdag tror ja de va. Ska bli intressant och se vad det blir.

Nu ska jag kolla när Lars och Johan sjunger i Idol :)

RSS 2.0