Omnia.

Ohyes ! Jag har köpt mig en Samsung Omnia :) Jag hatar den och jag älskar den på samma gång.

Just nu sitter jag hemma hos Anna. Hon städar huset och jag tittar på. Igår hade vi en mysig och lång dag på stan och Sickla. Vi åkte först in till stan och käka, och åkte sedan vidare till Sickla. Det va riktigt trevligt. Hittade mig ett par nya stövlar :) Fast nu får jag fan inte handla på ett bra tag !
När vi va tbx i SD så knallade vi till mig, dumpade lite saker och traskade sedan vidare till Anna. Där jag även har sovit inatt.
Ikväll blire filmkväll :) Kanske ett träningspass med, om vi orkar ;)

Asså jag har bleve så jävla feg på sista tiden. Helt sjukt. Jag ljuger ihop saker för att slippa, jag vågar inte. Vet inte vad jag ska göra. Är lite rädd tror jag, att det inte ska bli bra.

Fucking shit va, Anna har powerspeed instäld när hon städar ! Ahhh !

Gah !

Har inte haft internet sedan i söndags kväll. Känner man sig någe handikappad då elr? Det är vid sånna tillfällen man märker hur beronde man är av vissa gejer, och för mig så just internet, men vem är inte de nu för tiden lixom ?
Så idag har jag ringt till
Telia och skällt på dom, men dom är ju utvecklingsstörda som alla andra supporter ställen. Ringde tillslut min älskade far som guidade mig igenom allt. Och sedan så funkade allt ! Va fan lixom ?! Glada som fan blev jag och A iaf :)
Men nu vill jag skälla lite på mig själv, har gått och spenderat pengar igen. Ojoj... Men ack vilken adrenalin kick det är. Morgondagen, då kommer jag inte va kontaktbar ;)
Igår va en mysig dag. Jag, A och hennes mamma va och käkade lunch och kolla runt på massa ställen, fråga inte var för jag har ingen aning ! Men det va super mysigt iaf !

Nu ska jag vara allmänt glad för att internet fungerar och sedan kanske träffa Anna :)


:'(

Just nu har jag god lust att säga upp kontakten med allt och alla. Skita i allt och jobba kvar här i några år framåt. Ska seriöst överväga det !

I övrigt har dagen varit bra. Kalas stod på schemat. Massa barn :)

Nu står Förhäxad på schemat !


No surprise,.

Ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat på en vecka typ. Men asså jag har jobbar sjukt mkt denna vecka.
Oxå i måndags vare ett år sedan det där hände. Du ska veta Pillan att jag grät när jag läste ditt sms !
Annars då ? Jo igår träffade jag Anna :D Så himla kul verkligen ! Mötte upp henne vid cenralen, åkte hem till mig, dumpa väskor och åkte sedan vidare till Nacka Forum. Där vi strosade runt, käkade lite och bara hade det mysigt. Sedan köpte vi med oss massa gott och tillbringade kvällen i min soffa med chips, dipp, cola, Let's Dance och GH :)
Btw, grät man av lycka när Blondinbella åkte ur elr? Ah det gjorde jag fan !
Annars så har jag ju oxå en lindrig form av influensan. Och när jag säger lindring så är jag fan endå baj sjuk. Men det va bara och härda när Anna va här. Ses ju inte så ofta.

Idag har jag bara tage det lugnt, hjälpt till lite här inför kalaset imöra. L fyllde 5 i torsdags, så i möra ska det bli kalas med massa folk.

För övrigt är det två saker som irriterar mig. En är att jag blir så jävla trött på skit asså, kul, kul kul. INTE ! Den andra är att min mage typ fuckar sönder. Har aldrig käkat så här mkt magmedecin förut, börjar bli orolig snart.

Nu ska jag kolla på Förhäxad !! :D

Ny telefon ?

Ja vad tycker ni? Ska det bli en ny telefon? Samsungs svar på iPhone, en Samsung Omnia. Så jävla snygg och så jävla mkt bättre en iPhone btw. Men frågan är om man ska låta sig köpa en. Är så sugen på de, så det kanske blir en när lönen kommer :)
Igår så va jag och Bua ute :) Va rätt så kul. Dansa som fan i 3 timmar ! Efter det sov jag kvar i stan.
Annars händer det inte mkt här vill jag lova. Lite nya arbetslösningar, kommer tjäna lite extra varje måndad, inga fel :)

Nu ska jag käka naturgodis och dicka cola,.

Utgång,.

Japp. Ikväll blire utgång med Bua :) Ska bli skit kul !
Igår hade A och O lite fest här. Och senare på kvällen frågade O oss om vi kunde åka och köpa cigariller till dom. Så det gjorde vi. Vilket slutade i att vi körde till Sickla, Saltsjöbaden, körde lite vilse och sedan hitta vi en mack som hade öppet vid Nacka Forum, haha ! Va en intressant resa :P

Har nyss käkat lite frukost/lunch, och ska väl snart in till stan och Bua :)
Btw så är Pontus och Felicia i Degerfors hos mor och far. Blir ledsen, vill oxå träffa dom. Saknar dom :(

Nu blire att packa, ska ju även sova i stan ikväll,.

Tandemsurfa,.

Sitter hos Anna. Vi sitter här och tandemsurfar som Mats sa ;) Haha ! Med varsin dator i knät och nördar oss.
Har hunnit med ett pass på gymmet idag med, hur skönt som helst :) I möra blire ett pass Afro Express, så jävla kul äre ! Sen bire att åka och handla på Maxi. Där ska jag även köpa ngt till lilla Elina som fyller 1 imöra. Så då får jag följa med på kalas :D
Annars är jag jävligt trött och har öroninflammation :( Suger hästballe !

Nej nu ska jag snart gå hem, börjar klockan 7 imöra. Otaggad !

Day off,.

Spenderat min dag i Nacka Forum, eller Forum Nacka som det igentligen heter.
Gick upp vid halv 12, käkade frukost. Kilade ner och gjorde mig i ordning. Knallade upp till EC och tog bussen till Nacka Forum. Va inte så mkt folk, va rätt skönt de :) Gick mest och kikade runt. Hittade bara ett linne och lite smått. Men det va trevligt endå :) Så kom hem för ca. en timme sedan. Och här va det full rulle, A och O har middag, och alla har sina barn och hundar med sig. Så jag hälsade på alla och gick ner till mitt rum. Vill inte vara i vägen och sen så orkar jag inte med allt ljud.
Ikväll blire nog Körslaget skulle jag tro :) Ska ta en dusch och krypa ner i soffan :)
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blir nog att ta en långpromenad med Svennis och sedan gymmet iaf !

Nu ska jag äta något, sedan städa lite,.

Happy face !

Har pratat med Anna idag. Längtar som ett as gör jag :D

Igår var jag och W i badhuset. Va jätte kul :) Vi lekte och tränade på att simma. Han är rätt duktig nu faktiskt :) Vi hade iaf superkul och det känns så bra att få den tiden med W.
Idag har jag varit med Lilleman :) Sen åkte jag, A och Lille till Sickla. Hitta en så jävla snygg kjol :D Blir att ha den vid nästa utgång :)
Är ledig lördag och söndag, så i möra tänkte jag åka till Nacka Forum en sväng och kolla runt lite :)
Annars blir det nog en lugn helg, lite träning blire nog oxå.

Nu ska jag fortsätta kolla på Lets Dance och hoppas på att Blondin-fucking-Bella åker ut idag ! Även fast ingen gör det idag, tyvärr. Men då hoppas jag att hon gör det nästa vecka !

,.

Så underbart skönt att vara tbx här, måste bara säga det. Känner mig så lättad, och alla problem bara försvinner :)
Idag har det vare en lugn dag. Vare nere i viken och åkt skridskor. Elr ja, inte jag, jag gled fram på mina skor med en ishacka :) Sen lagade jag och A indisk kyckling, vart as gött :D Sen har jag vare på gymmet en stund, skönt att komma igång med det igen :) Sen nu har jag precis kommit ur duschen och även lackat mina naglar.

Så nu ska jag slå på en bra film och sedan sova. I morgon väntar en hård dag, jobbar 07.30-16.00,.

2oo9,.

Så nu är vi inne på ett nytt år. Känns helt okej. Mitt nya år börjar på riktigt imöra, då jävlar ska det ändras på saker !

Nyår tillbringades hemma med mor och far och deras vänner :) Va faktiskt kul :)
Igår tillbringade jag 4 timmar på ett gym. Dom hade bokat träningverket, så vi skulle spela pingis :) Haha, så jävla kul vare ! Sedan efter det vare tydligen dags för fest hemma hos Anna. Det va trevligt som tusan :) Efter det blev det Statt, inte mkt folk, men rätt kul endå.
Idag kom jag tbx till Stockholm. Tåget gick vid 3, så jag va framme vid huset vid halv 7 kanske. Skön tågresa för en gång skull. Va nog bara för att jag va bakis och somna dirr !
Nu väntar en hård start. Inte mig emot, har jag nått att göra iaf.

Nu ska jag packa upp mina grejer, och sen blire nog en film innan sängen,.

RSS 2.0