Putte, putte, putte.

Yeeees !
Sitter och väntar på att Angelica ska sluta jobba så vi kan åka och köpa det sista innan avfärd.
Så vid 6 när Elin slutar jobba, så står vi och väntar utanför Kronhallen med bilen och redo att åka ! :D Gaaah ! Kommer bli så jävla bäst asså :) Dock har vi ju så jävla mkt grejer med oss, haha ! Fattar inte hur vi ska få plats med allt i vårat lilla tält. Men det löser sig, det gjorde de förra året iaf ;)
Nej nu får fan Angelica höra av sig, ska övertala henne om att köpa ett Partytält oxå, hoppas jag lyckas ;)

Hihi, hoppas på trevligt besök med på Putte :)

Smögen.

Då var en helg i Smögen avklarad. ÖL på de säger vi, fuck va kul det va ! :D Vissa stunder ska vi ju tillägga.
Kan ju iaf säga att Värmlandpöjker och Norrlänningar is the shit !

Resan dit gick bra, lite försedande bara, det va husvagnsgrabbarnas fel. Men väl framme så blev de feeeest. Sen blev det Baden, äckligt kul kan jag säga att jag och Ida hade ! :D Haha. Värmladspojkar all over. Dagen efter spenderades inne i stan. Kolla runt lite. Sen vare fest på kvällen igen, Baden så me. Men det ska vi inte tala om, haha. Norrland och Stockholm säger jag bara. Kaffe me kanske ?
Så idag åkte vi hem, en mindre kul resa kanske, bakfull ? Ja.

Måste oxå säga en sak, jag fattar inte. Smögen och Kungshamn ? Asså vi kommer till Smögens camping. En bit där i från så äre en skylt som det står Kungshamn på. Men om man åker över en bro så kommer man till Smögen. Asså vart fan låg campingen då ? Asså Smögen och Kungshamn ligger i och på varandra.

Nu ska jag sova. I möra äre mkt som ska göras, Putte på tisdag, gaaah är stressad.

:)

Nu blire Smögen med Anna och Ida. :D
Är tillbaka på söndag.
Jag som skulle va nykter till Putte, Fuck de sket sig !
Ajja... Gött ändå.
Putte på tisdag, AHHH ! :D


Love <3

Wednesday night.

Sitter här själv hemma, usch gillar inte de. Och måste hålla mig vaken, ska hämta mor, far och massa andra fulla gamlingar på Logen sen.
Ikväll har jag, Elin och Angelica haft grillmys kväll hemma hos mig :) Jätte kul att vi tre träffades, va ett tag sen.
Igår skulle jag och Elin egentligen till Hanna i K-hamn och grilla, men jag mådde kasst och skippa. Hoppas vi kan ses i möra och fika ist :)

Annars då ? Jo men tjena, det rullar på... Haha. Jag vill en sak, men får inte för mina friends, det suger. Vore ju nice, men
fattar why lixom.

Neeeeej, nu får dom ringa, vill sova.

Fyllehicka.

Ja då va man hemma från Götet.
I fredags hälsade jag på mormor igen. Va mysigt. Sen så skjutsade bror mig till Centralen där Elin mötte upp mig :) Efter ett tag i hennes lägenhet så gick vi och köpte pizza, tog med några cider och satte oss i Slottsskogen :) Hur mysigt som helst ! Satt väl där i typ 2 timmar innan vi gick tillbaka och började göra oss iordning för utgång.
Hamnade fört i nån bar, helt okej. Träffa ett gäng killar som senare drog med oss till Neff, tror ja de hette ? Ja ni, där kom vi in, fick gå före hela kön och hela skiten, haha ! Va nog bara för att vi va så jävla snygga ;)
Sen skulle stackars Elin åka och jobba klock 7 på möra, hon fick la kanske 1 timmas sömn typ :P
Vid 12 gick mitt tåg, värsta tågresan i mitt liv, så äckligt jävla bakfull va jag. Och så var det varmt och fullt med fula, äckliga snorungar som skulle åka hem från Gothia Cup !
Well, blev Statt igår endå. Med min kära Elin såklart. Fan va många Elin det finns ! Aja, Statt med lite skum vare, konstig men kul kväll. Och Elin fick hicka ! Hahaha :D Kanske inte låter så kul, men det vare och är.
Va och träna med pappa förut, gött som fan. Annars har jag bara tage de lugnt idag.

På freda hoppas jag på att det blir Götet igen. Liseberg ! :)

Goooigt.

I tisdags va jag och hälsade på min söta mormor som är så förvirrad och gammal så det finns inte. Men det va så himla kul att träffa henne, snart ett år sen sist. Ska till henne i möra med och säga hej då innan jag åker hem.
Träffade ju Mattias med, va kul som fan :)

Igår när Tina kom hem från jobbet så gjorde vi oss iordning sen åkte in till stan. Där gick vi till en jätte mysig restaurang och åt. Sen vidare till ett uteställe och tog en cider och sendan gick vi till nått ställe som hette Nivå, nån nattklubb. Haha, konstigt folk och konstig musik men helt okej, vi dansa och hade jätte trevligt. Va hemma vid 3 :P
Så tack Richard och Tina för den underbara kvällen :) <3

Imöra blire min sista dag hos storebror... Sen ska jag till Elin inne i stan. Vi ska ut på kvällen :) Sen på lördag blire hemfärd till Degen.

Gaaaah, ge mig fint väder så vi kan åka och bada !

Fjärås.

Sitter just nu i Fillans säng som jag ska få sova i denna vecka :)

Jag Fillan och Pontus tog tåget från Laxå vid 4 idag ner till Götet. Där hämtade Richard och Tina oss. Åkte ut till Fjärås där dom bor och käka mat osv. Hel sjukt vad jag älskar att vara här, kommer bli ett toppen vecka ! :)
I morgon ska vi åka till min mormor i Kungsbacka. Mattias kommer vara där oxå :) Ska bli så himla kul att få träffa honom, va länge sen... Min älskade kusin som känns mer som en bror.

Så nu i kväll har vi bara umgåtts och haft det mysigt. Längtar tills på onsdag, då ska jag och Tina in till stan på kvällen och ha det trevligt :)
Men god natt på er, nu somnar jag,.

Fattar nada.

Igåt vart det en mysig kväll hemma hos Anna i Kga :) Vi laga Taco och snacka skit. Sen efter ett tag så skjutsa jag litte fölk till Ölsdalen elr va skiten heter, lång åt helvete iaf. Sen fick jag och Anna tråkigt, så vi bestämde oss för att dra till Statt, NYKTRA, haha ! Fy fan asså, helt sjukt. Va kul och se hur alla va där, man skäms ju nästan lite. Fast kan ju säga att det va fel folk där för att kunna ha kul nykter.
Vid halv 2 så ringde Jimmy och fråga om jag kunde hämta dom, så då drog jag. Glad för de, för det gjorde ont i hjärtat att vara kvar, min mage vred sig... :(
Så det va en intressant kväll kan man säga.

Idag blire att fortsätta måla, mamma ropar på mig här att jag ska hjälpa till nu. Sen i morgon blire Götet :) Längtar efter min bror och att får komma bort !

Fredag kväll.

Ah, och jag sitter hemma i soffan med pappa.
Kan inte minnas när det senast hände. Att jag bara är hemma en fredakväll.
Är ju dock välbehövligt kan jag säga. Mitt imunförsvar har nått botten, haha nerrå ! Men gött faktiskt och bara ta det lugnt för en gång skull.
Idag har det för övrigt vare en lugnt dag. Jag och mamma håller på att måla att trämöbler i vardagsrummet genomskinligt vita, blir as snyggt faktiskt :) Så det blir det att fortsätta mer hela helgen.
I morgon kväll ska jag hem till Anna :) Vi ska ha Taco-mys kväll :) Så himla länge sedan bara hon och jag sågs och hade en sådan kväll, så det är välbehövligt och efterlängtat ! :) Så i morgon kväll blire att laga taco, dricka cola och bara sitta och prata och ha det myyyyys !

Yesbox, nu blire snarre sängen hoppas jag på. Kolla på Emil i Lönneberga med Fille gumman ! <3


No more.

Sitter här sjuk som ett as. Så jävla synd om mig äre...
Va hos läkaren igår. Har öroninflammation och något mer som jag inte fick reda på. Så nu tar jag pencilin, någon avsvällande medicin och örondroppar.
Så idag har det vare en jävligt dag, bakfull och sjuk, kan det bli bättre ?
Statt vare ju igår ja... Haha ! Fy fan, aldrig mer. Fast det säger jag ju varje gång. Men nu jag kan ju iaf säga att det dröjer ett tag, trött på skiten och alla skitar där.

På måndag åker jag till Fjärås iaf :) Ska bli underbart att komma här i från. Skulle ju egentligen ha åkt i morgon, men eftersom jag är sjuk och måste vila upp mig, + att det kom upp massa annat, så blire på måndag ist. Så det blir en lugn helg HEMMA.

Röjj, nu ska jag dricka festis och kolla TV.

Blåslagen.

Ja det är jag fan. Har vare på Lek & Buslandet i Örebro med Pontus, Felicia och Fredrik idag :) Kul som satan, men har fan ont överallt. Har brännmärken och blåmärken på armarna och benen. Kommer antagligen knappt komma ur sängen imöra. Höhö !
I möra blire förhoppningsvis Statt med älsklings Elin ! :) Hoppas bara på att hon får byta bort sitt pass på torsdag morgon. Annars så får jag sitta hemma :(
Har för övrigt vare hundvakt åt lilla Ella en stund nu på kvällen, världens underbaraste hund asså :D

Nu blire snarre att fika med familjen :) Mor har bakat annanaspaj ! <3

Inte redo...

Haha gött inläg nedanför ! Såg de dan efter, man ska inte skriva blogg när man är full har jag märkt ;)
Men ack så sant allt är som jag skrev.

Statt i lördags sög pung iaf :P Haha mkt folk, men inga man kände. Som sagt va väl alla i Parken, men jag betalar fan inte 180 spänn för att sitta i ett öltält en hel kväll. Rätt kul dock att Elin Isaksson som man inte träffat på 100 år va me och festa :) HAHA, klapp kanon blev hon, kan bero på att vi shotta kanske ;)
Igår va man bakis som ett as, men åkte endå in till K-hamn och träffa Elin och Hanna. Så himla mysigt att träffa dom :) Så vi fika på Marieberg och prata problem :P Haha !
Idag har jag ont i käken, tror jag håller på att bli sjuk. Elr så fick jag stryk på Statt i lördags som jag inte kommer ihåg, inte så troligt dock...

Jag vill festa med Erica, men hon är i fitt England och roar sig. Kan ju säga att du är ouppdaterad för tillfället baby ;)
Tkr oxå att Pillan kan komma hem från Norge och umgås med mig !

Aja, snart blire iaf Götet en vecka, ska bli skönt att komma bort härifrån. Saknar redan Nacka, vill inte va i Degerfors ! :(

Nu blev det så där jobbigt,.

Typ nyss hemkommen från äckelstatt. Haha !
Rätt mycke folk, men typ ingen man kände, alla va väll i Parken antar jag, orka skit stället fan.
Förfest med dom bästa. Götet snart !
Min älskade bror va här idag, lämna  barnen. Nu äre nyktert ett tag, till skillnad från nu, fy fan asså.

Öjj, tårarna rann  rätt rejält på bussen, kommer ta ett tag,, snälla bry dig !
Elin, du är det bästa som jag vet ! <3


Höhö.

Jag skulle va nykter igår. Gick sådär. Ringde Anna och sa att jag hade tråk, hon sa kom och festa. Okej sa jag. Klockan va la typ 9, gjorde mig iordning på 5 min, sen vare dags :P Haha. Så det blev Statt igår. Va kul som fan asså. Va ett ta sen man hade så kul på Statt, typ som när jag och Erica va där. Fast den kvällen kan ingen slå ;) Haha !
Aja, Loud Ink spela ju iaf, så jävla bra musik, Lina <3 Rock !
Sen blev de bussen hem, varmt som fan. Väl hemma vad jag gladare en nånsin i typ 30 min, sen grät jag. Och idag fattar jag inget... Men jag orkar seriöst inte bry mig längre, börjar tröttna på skiten. Nu vet jag iaf TYP hur det ligger till.
Men men... Go, Went, Gone som Anna skulle säga ;)

Har iaf precis duschat och käkat makaroner med ost och aromat, asgött :D Nu ska jag till Parken en sväng och kolla läget, sen blire Kga med Elin.

Statt ikväll ? YEES !

Badstund.

Ja ni, jag skulle va nykter igår vare tänkt. Ah tjena, det gick ju bra !
Elin ringde vid 8 igår när vi va på väg hem, fråga om jag skulle med på Statt. Va hemma 9, slängde mig in i duschen, Elin kom hit och vi börja förfesta lite :) Sen vid 11 tog vi bussen in till Kga. Väl inne på Statt vare la helt okej, inte överdrivet kul, men inte astråk heller. Efter Statt drog vi till Elin med några. Det va cosy ;) Somna vid 7 tror ja. Vakna vid halv 9 av att det va som en bastu i Elin lägenhet. Ringde mamma så fick hon komma och hämta mig. Somna hemma igen, vakna vid 1 och undra vad jag gjorde hemma. Haha :D Va rätt väck när mamma hämta mig antar ja.

Idag har det varit en varm och jobbig bakfylle dag, ja fy fan asså ! Men nu på kvälla så har jag och Anna vare vid Björken och badat, så jävla gött i vattnet.

Måste ju oxå säga att det va jobbigt att säga hej då igår till A. Tårarna rann på både mig och henne. Men vi ses snart igen ! Och fick en underbar sommarpresent, tack <3 Och tack Fredrik, Robin och Johanna som va snälla att komma och hämta mig i Nacka.

Nej nu måste jag sova, ska till Örebro i morgon med mamma och Meta och shoppa littö :) Sen kanske de blir ferre på kvällen ;)

RSS 2.0